Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gordonowa']

A teraz jest podlinkowany ;)?

jak ty to zrobiłaś?! :crazyeye: mi nie chciało się podlinkować :hmmmm: ale dzięki bardzo kochana! :*:*

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
jak ty to zrobiłaś?! :crazyeye: mi nie chciało się podlinkować :hmmmm: ale dzięki bardzo kochana! :*:*

Ma się swoje sposoby :diabloti::evil_lol::evil_lol:.
Nmzc ;]

Posted

Hej wszystkim :):)

Niedawno wróciliśmy z treningu :) Dzisiaj było mega super!!! :D Najpierw było posłuszeństwo i dzisiaj tak średnio nam szło, bo kudłacz do psów trochę wyrywał, ale na szczęście szybko się opanował i było ok :) Później ćwiczyliśmy tunel, tylko jaką to było metodą...? Chyba tunelową czy coś w tym stylu xP w każdym razie nieźle nam szło :multi: po slalomie był odpoczynek i oduczałam Mickiego szczekania xD na razie idzie tak sobie, ale po jakimś czasie na pewno będzie lepiej ;) po odpoczynku poszliśmy na tor i skakałam z Mickim przez hopki :multi::multi: Mickey super się słuchał :loveu: tylko ja mu najpierw źle pokazywałam i przez to omijał jedną hopkę, ale jak mi instrktorka powiedziała, jak go nakierować poprawnie to wszystkie skakał :loveu::loveu: no i to wszystko jak na dzisiaj xD

Następny trening w ndz :cool3:

a teraz lecę nadrabiać wasze galeryje :loveu:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Początki są trudne , ale niedługo Mickey będzie w tym świetny , a zresztą jak dla mnie to już jest ;) W porównaniu z moim leniem :p Kiedy ja z Cziką próbowałam to nic nie wychodziło... chodź to było amatorskie trenowanie , ale jeżeli ona nei ma chęci na to to zmuszać nie będę:eviltong:

dzięki :) a co lubi twoja Czika? :cool3:

Posted

Początki są trudne , ale niedługo Mickey będzie w tym świetny , a zresztą jak dla mnie to już jest ;) W porównaniu z moim leniem :p Kiedy ja z Cziką próbowałam to nic nie wychodziło... chodź to było amatorskie trenowanie , ale jeżeli ona nei ma chęci na to to zmuszać nie będę:eviltong:

Posted

M&T napisał(a):
A może by tak dog dancing? :cool3::cool3:

Chciałabym coś z nią zrobić, ale w takim zadupiu jak ja mieszkam to nic... :placz: Nawet parku nie ma gdzie psy można spuszczać to zostaja łąki gdzie jest pełno robactwa i innych psów więc niedy chcę ją czegoś nauczyć to zaraz jakiś szczeknie to już nie słucha mnie tylko tam chce biec , ale posłuszeństwo mamy opanowane...

Posted

hej wszystkim :)

Teraz będę troszkę rzadziej na dgm, bo mam nawał nauki :placz:
a jutro trening, ciekawe jak nam pójdzie ^^

Mudik tyczki ustawione były w dużej odległości od siebie i Mickey musiał pośrodku nich przebiec ;)

Deer dzięki :loveu:

Posted

Już od jakiegoś czasu przeglądam Waszą galerie i w końcu postanowiłam się ujawnić:cool3:
Mickey na torze wygląda imponująco:loveu:, życze powodzenia i dużo wytrwałości w dalszym szkoleniu. Będziemy często zaglądać;)