M&T Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='gordonowa'] A teraz jest podlinkowany ;)? jak ty to zrobiłaś?! :crazyeye: mi nie chciało się podlinkować :hmmmm: ale dzięki bardzo kochana! :*:* Quote
Bartiśkowa_ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 śliczny aglialitowy bannerek i avek :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 M&T napisał(a):jak ty to zrobiłaś?! :crazyeye: mi nie chciało się podlinkować :hmmmm: ale dzięki bardzo kochana! :*:* Ma się swoje sposoby :diabloti::evil_lol::evil_lol:. Nmzc ;] Quote
Herspri Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/tn_DSC_0112.jpg Bosssskie :crazyeye::loveu::loveu::loveu: troszkę szkoda że ucięło po kawałku Mickiego ale i tak bardzo mi się podoba :loveu: Quote
M&T Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Hej wszystkim :):) Niedawno wróciliśmy z treningu :) Dzisiaj było mega super!!! :D Najpierw było posłuszeństwo i dzisiaj tak średnio nam szło, bo kudłacz do psów trochę wyrywał, ale na szczęście szybko się opanował i było ok :) Później ćwiczyliśmy tunel, tylko jaką to było metodą...? Chyba tunelową czy coś w tym stylu xP w każdym razie nieźle nam szło :multi: po slalomie był odpoczynek i oduczałam Mickiego szczekania xD na razie idzie tak sobie, ale po jakimś czasie na pewno będzie lepiej ;) po odpoczynku poszliśmy na tor i skakałam z Mickim przez hopki :multi::multi: Mickey super się słuchał :loveu: tylko ja mu najpierw źle pokazywałam i przez to omijał jedną hopkę, ale jak mi instrktorka powiedziała, jak go nakierować poprawnie to wszystkie skakał :loveu::loveu: no i to wszystko jak na dzisiaj xD Następny trening w ndz :cool3: a teraz lecę nadrabiać wasze galeryje :loveu: Quote
M&T Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):Początki są trudne , ale niedługo Mickey będzie w tym świetny , a zresztą jak dla mnie to już jest ;) W porównaniu z moim leniem :p Kiedy ja z Cziką próbowałam to nic nie wychodziło... chodź to było amatorskie trenowanie , ale jeżeli ona nei ma chęci na to to zmuszać nie będę:eviltong: dzięki :) a co lubi twoja Czika? :cool3: Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Początki są trudne , ale niedługo Mickey będzie w tym świetny , a zresztą jak dla mnie to już jest ;) W porównaniu z moim leniem :p Kiedy ja z Cziką próbowałam to nic nie wychodziło... chodź to było amatorskie trenowanie , ale jeżeli ona nei ma chęci na to to zmuszać nie będę:eviltong: Quote
M&T Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Domka_Czika napisał(a):Co lubi : Żarcie i Zabawki ;) A może by tak dog dancing? :cool3::cool3: Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 M&T napisał(a):dzięki :) a co lubi twoja Czika? :cool3: Co lubi : Żarcie i Zabawki ;) Quote
Martunia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 O ale Mickey się dobrze spisuje. :cool3: Brawo! ^^ Fotki. :D Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 M&T napisał(a):A może by tak dog dancing? :cool3::cool3: Chciałabym coś z nią zrobić, ale w takim zadupiu jak ja mieszkam to nic... :placz: Nawet parku nie ma gdzie psy można spuszczać to zostaja łąki gdzie jest pełno robactwa i innych psów więc niedy chcę ją czegoś nauczyć to zaraz jakiś szczeknie to już nie słucha mnie tylko tam chce biec , ale posłuszeństwo mamy opanowane... Quote
Pusiakowa Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Hej mamusia :loveu: . super Miki sie sprawuje widze :lol: . :multi: Quote
C&B Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 A może tak FfFotki ? :cool3: Nie może , ale napewno ;) Quote
Mudik Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Super! To znaxczy robiliście tunel z tyczek od slalomu? tak? A u mnie agilitowe fotki Delika:cool3:;) Quote
Katarama Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Widziałam agilitowe foty. Bomba!! Przepraszam, ze tak rzadko zaglądam ale się nie wyrabiam w czasie :/ Quote
halgre Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Witam ...:bye: Śliczne foty z tego agility :multi: Najbardziej mi się podobają te: http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/tn_DSC_0007.jpg http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/tn_DSC_0087.jpg http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/tn_DSC_0086.jpg Psina śliczna ! Quote
taxelina Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ide wrzucic Wasze nowe foty na strone ;) Quote
M&T Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 hej wszystkim :) Teraz będę troszkę rzadziej na dgm, bo mam nawał nauki :placz: a jutro trening, ciekawe jak nam pójdzie ^^ Mudik tyczki ustawione były w dużej odległości od siebie i Mickey musiał pośrodku nich przebiec ;) Deer dzięki :loveu: Quote
Magot Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Już od jakiegoś czasu przeglądam Waszą galerie i w końcu postanowiłam się ujawnić:cool3: Mickey na torze wygląda imponująco:loveu:, życze powodzenia i dużo wytrwałości w dalszym szkoleniu. Będziemy często zaglądać;) Quote
Recommended Posts