Monisia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Ojj ile ja mam u Ciebie zaległości do nadrobienia! :mad: Dzisiaj już nie dam rady ale od jutra zabieram się za oglądanie fot! :) A na razie zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f387/ciemne-czarne-plamy-w-pachwinach-pod-paszkami-122872/ Może będziesz potrafiła mi pomóc ... Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Hejka :) Zaraz wybieramy się na spacerek z dgmaniaczką Behemotką :) więc możecie liczyć na zdjątka :evil_lol: i mam dobrą wiadomość! Kora się zgodziła pójść ze mną na ndzielne agility! :multi::multi::multi: więc będą fotki :eviltong: ale nie spodziewajcie się czegoś super, bo my dopiero zaczynamy i więcej jest chodzenia i zapoznawania się z nowymi rzeczami niż biegania przez przeszkody, bo ja w ogóle najpierw sama muszę się nauczyć jak prowadzić mojego kudłacza ;) dobra, ja lecę się przygotowywać ^^ buźki! P.S. Monisia, niestety nie wiem, co to może być :( ale widziałam już odpowiedź na twoim temacie tylko ine jest zbyt pokrzepiająca :( Quote
Izabela124. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja już nie mogę doczekac się fotek agillitywoch:multi: Quote
jbk Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 No tak, jak się zejdzie więcej dogomaniaczek, to zaraz foty lecą ;)) Miłej zabawy na agility ;) Quote
LadyK Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA120084.jpg boję się :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 To świetnie że trenujecie agility :multi: moim zdaniem Mickey jest szybkim i zwynnym psem więce się nadaje do tego Czekamy na jakies fotki :loveu: Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Hejka :):) już po spacerku :eviltong: jestem wykończona! Mickey z resztą też :) ale co się dziwić, spacer trwał prawie 5 godzin :bigcool: Fotki będą, ale najpierw muszę je zrzucić na kompa i pozmniejszać ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 No to czekamy :loveu: No to faktycznie dłuugo ;) Quote
Wola Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 to ja Cię może zmartwię ale jutrzejszy spacer tyle nie potrwa bo moja Sara nie ma takiej kondycji :lol: ona nam padnie w połowie takiego spaceru :eviltong: Quote
Sweet Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 hejo kochana:) czekamy z niecierpliwością na fotki:) bardzo długi był ten spacer:) ja dzisiaj tez byłam na spacerku ale o połowe krótszym:eviltong: hehe:) Quote
Mudik Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Też czekam na agilitowe fotki, może ja też jakieś będę mieć z jutrzejszego treningu:cool3::cool3::lol: Quote
faza14 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Tobie tyż na musk coś padło, tylee fot żeby dać :evil_lol: a mi się w dalszym ciągu nie chce :D Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='Wola']to ja Cię może zmartwię ale jutrzejszy spacer tyle nie potrwa bo moja Sara nie ma takiej kondycji :lol: ona nam padnie w połowie takiego spaceru :eviltong: Spokojnie, nie musisz się obawiać :eviltong: ja i tak będę miała czas niestety tylko do ok. 13-13:30 :( [quote name='Sweetaśna']hejo kochana:smile: czekamy z niecierpliwością na fotki:smile: bardzo długi był ten spacer:smile: ja dzisiaj tez byłam na spacerku ale o połowe krótszym:eviltong: hehe:smile: Ale wiesz, twój pies nie potrzebuje tyle ruchu, co mój :eviltong: jak wróciliśmy do domu to pierwszą czynnością jaką wykonał to było rzucenie się na miskę z żarciem, a następna to chwycenie zabawki i zachowywanie się, jakby w ogóle na spacerze nie był :roll: :eviltong: [quote name='Mudik']Też czekam na agilitowe fotki, może ja też jakieś będę mieć z jutrzejszego treningu:cool3::cool3::lol: A Delisia też dasz? :multi::multi: :loveu::loveu::loveu: [quote name='faza14']Tobie tyż na musk coś padło, tylee fot żeby dać :evil_lol: a mi się w dalszym ciągu nie chce :-D bo ty leń jesteś :mad::mad::mad: Fotka pierwsza xD bulwar ^^ Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 łabądek :D Mickuś a może by zapolować na te ptaszki...? Kazan Magdy [Behemotka] sprawdzał, czy nadal boi się wody, czy może się zmieniła :evil_lol: Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Kazan i Dżeki z pańcią Agatką :) polowanie na ptaszki :eviltong: Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 c.d. polowania na ptaszki Mickey z Kazanem Quote
Bartiśkowa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Oj jak tam tyle ptaszków to Barti też był by w raju :evil_lol: A Micki zrobił by coś jak by złapał ? Świetne nad morskie fotki :multi: Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Mokry Mickey :) niestety juz zdążył się otrzepać i nie zdążyłam złapać go całkiem mokrego xP Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 [quote name='anitaaa i bartis']Oj jak tam tyle ptaszków to Barti też był by w raju :evil_lol: A Micki zrobił by coś jak by złapał ? Świetne nad morskie fotki :multi: Raczej by im nie zrobił :eviltong: [chyba :evil_lol: ] Dżeks i frisbee i znów kudłacz :evil_lol: Quote
M&T Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Spotkaliśmy whippeta, ale tak szybko zapierdzielał, że to jest jedyna fotka, którą udało mi się mu zrobić xD widoczek ^^ Mickson Quote
Recommended Posts