M&T Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 deer_1987 napisał(a):385 kr za czlonkowstwo - 130 zl 650 kr za kurs podstawowy agility - 222 zl to chyba 10 lekcji albo inny kurs 900 kr - 300 zl - za 9 lekcji z czego pierwsza to tylko instrukcje no to, poza kursem, macie podobne ceny ;) Quote
taxelina Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 tylko ze u Was 20 lekcji, u nas 10 za podobna cene :( Quote
basia bonnie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='M&T']Basia ona nie jest pedalska :mad::mad: Wybacz, ona jest słitaśna:evil_lol::evil_lol: p.s. już wiem dokładnie, Pustki cisowskie, ul. miodowa:cool3: Quote
M&T Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 deer_1987 napisał(a):tylko ze u Was 20 lekcji, u nas 10 za podobna cene :( No tak i tu jest minus, ale za członkostwo to nie jest aż tak drogo, u nas też płaci się 130 zł ;) Quote
Atkaaaa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110091.jpg ajajajajaj:loveu::loveu::loveu::loveu: http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110136.jpg super:loveu: Adresówka... gustowna różowa:lol::evil_lol: Quote
Wola Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 śliczny Mickuś :loveu::loveu::loveu::loveu: spacer koniecznie musi się odbyć :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110136.jpg ślicznie prosi :loveu::loveu: i jeszcze taki krajobraz :multi: Quote
Pusiakowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 jbk napisał(a):Dzień dobry choć deszczowy :) u nas tez deszczowy :roll: . A zaraz do szkoly w taka pogode trza isc :shake: . Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Pusiakowa napisał(a):u nas tez deszczowy :roll: . A zaraz do szkoly w taka pogode trza isc :shake: . A ja już w pracy od dwóch godzin siedzę ;( Quote
taxelina Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 ja juz po szkole i mysle co porobic z psiakami ev z jedna park dla psow poczeka do jutra :P Ale moze do Malmö skocze z Niunia na agility - http://www.sherry-niunia.home.pl/plaza_malmo/07.jpg - tam jest plac zbudowany i za darmo sie korzysta :D do parku dla psow to raz dojazd i to nie tylko koszty ale czas, dwa juz troche za pozno :P a do malmö mam karte na miesiac wiec nie place nic Quote
M&T Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Hej cioteczki :loveu: Wy tu do szkoły i do pracy, a ja mam siedzieć w domu i odpoczywać wg zaleceń lekarza :eviltong: wzięłam sobie do serca te zalecenia i właśnie przed chwilą się obudziłam :diabloti: Basia oo Pustki :lol: fajne tereny do spacerków tam są :evil_lol: Atka masz szczęście, że powiedziałaś, że gustowna :eviltong: Sonia koniecznie koniecznie! :lol::lol: Anita dziękuję :loveu: Córcia dzięki :loveu: a ja do skzoły nie muszę iść :evil_lol: Jbk hej hej :lol: u nas piękne słońce świeci :razz: Deer dobry pomysł! Jak ma się darmowe agility to trzeba korzystać :cool3: Dzisiaj dam fotki z ostatniego spaceru na bulwar :lol: Quote
taxelina Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja bylam w koncu u nas na tym niby agility z Sherry i sie pieknie sluchala i hop i zostan itd ;) Czekam tu na zdjecia! Quote
Cavy Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Co tam u Was? Jak mija dzisiejsze popołudnie? Przyszliśmy zmobilizować Cię do wstawienia zdjęć Mickiego :diabloti: Quote
Pimpek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Witamy się :cool3: Micky jest po prostu boski xD Będziemy wpadać częściej, na pewno ^.^ A teraz życzymy zdrówka i się zmywamy :eviltong: Quote
Martunia Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ale Ci fajnie.. też bym chciała wolne od tego piekła... :roll: Foootki. Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Przyłączam się do próśb o fotki mojego uśmiechniętego Mickiego :) Quote
Russellka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Super nadmorskie zdjęcia :cool3: A GDZIE ŚWIERZE FOTKI? :mad:stanowczo żądam nowych fot :cool3: Quote
Sweet Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 a ty chora ze dopiero o 12 wstałas?? za dobrze masz:mad: a ja juz na 10.50 do szkoły musiałam isc:evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Hej :) Chciałam wstawić fotki, a tu dupa - mój aparat nie chce się do kompa podłączyć :placz::placz: i nie mam pojęcia dlaczemu :-( więc niestety jak na razie fotek nie będzie :-( Sweet mam kłopoty z żołądkiem, było podejrzenie o wrzody, ale na szczęście chyba to nie to :) ale lekarz kazał mi jak na razie prowadzić jak najmniej stresujący tryb życia i bezwzględnie dieta lekkostrawna :placz: Quote
Sweet Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='M&T']Hej :) Chciałam wstawić fotki, a tu dupa - mój aparat nie chce się do kompa podłączyć :placz::placz: i nie mam pojęcia dlaczemu :-( więc niestety jak na razie fotek nie będzie :-( Sweet mam kłopoty z żołądkiem, było podejrzenie o wrzody, ale na szczęście chyba to nie to :) ale lekarz kazał mi jak na razie prowadzić jak najmniej stresujący tryb życia i bezwzględnie dieta lekkostrawna :placz: szkoda ze sie aparat nie chce podłączyc:(:( ale dlaczego:shake::placz: aa.. miejmy nadzieje ze to nic poważnego... trudno w dzisiejszych czasach sie nie stresowac...:roll: :( bedzie dobrze:) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='M&T']Hej :) Chciałam wstawić fotki, a tu dupa - mój aparat nie chce się do kompa podłączyć :placz::placz: i nie mam pojęcia dlaczemu :-( więc niestety jak na razie fotek nie będzie :-( Sweet mam kłopoty z żołądkiem, było podejrzenie o wrzody, ale na szczęście chyba to nie to :) ale lekarz kazał mi jak na razie prowadzić jak najmniej stresujący tryb życia i bezwzględnie dieta lekkostrawna :placz: ooo szkoda oby jutro już sie dało podłączyć ;) Biedna to chyba taki czana chorowanie tej jesienii też mnie strasznie ostatnio ząb bolał dzisiaj go wyrwałam ale bolało :-( ale już wszystko ok cieszę się bo przynajmniej w nocy będę spała :multi: Wracaj do zdrowia :Rose: Quote
Recommended Posts