Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
385 kr za czlonkowstwo - 130 zl
650 kr za kurs podstawowy agility - 222 zl to chyba 10 lekcji

albo inny kurs 900 kr - 300 zl - za 9 lekcji z czego pierwsza to tylko instrukcje

no to, poza kursem, macie podobne ceny ;)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
tylko ze u Was 20 lekcji, u nas 10 za podobna cene :(

No tak i tu jest minus, ale za członkostwo to nie jest aż tak drogo, u nas też płaci się 130 zł ;)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
u nas tez deszczowy :roll: .
A zaraz do szkoly w taka pogode trza isc :shake: .

A ja już w pracy od dwóch godzin siedzę ;(

Posted

Hej cioteczki :loveu:

Wy tu do szkoły i do pracy, a ja mam siedzieć w domu i odpoczywać wg zaleceń lekarza :eviltong: wzięłam sobie do serca te zalecenia i właśnie przed chwilą się obudziłam :diabloti:

Basia oo Pustki :lol: fajne tereny do spacerków tam są :evil_lol:

Atka masz szczęście, że powiedziałaś, że gustowna :eviltong:

Sonia koniecznie koniecznie! :lol::lol:

Anita dziękuję :loveu:

Córcia dzięki :loveu: a ja do skzoły nie muszę iść :evil_lol:

Jbk hej hej :lol: u nas piękne słońce świeci :razz:

Deer dobry pomysł! Jak ma się darmowe agility to trzeba korzystać :cool3:

Dzisiaj dam fotki z ostatniego spaceru na bulwar :lol:

Posted

Hej :) Chciałam wstawić fotki, a tu dupa - mój aparat nie chce się do kompa podłączyć :placz::placz: i nie mam pojęcia dlaczemu :-( więc niestety jak na razie fotek nie będzie :-(

Sweet mam kłopoty z żołądkiem, było podejrzenie o wrzody, ale na szczęście chyba to nie to :) ale lekarz kazał mi jak na razie prowadzić jak najmniej stresujący tryb życia i bezwzględnie dieta lekkostrawna :placz:

Posted

[quote name='M&T']Hej :) Chciałam wstawić fotki, a tu dupa - mój aparat nie chce się do kompa podłączyć :placz::placz: i nie mam pojęcia dlaczemu :-( więc niestety jak na razie fotek nie będzie :-(

Sweet mam kłopoty z żołądkiem, było podejrzenie o wrzody, ale na szczęście chyba to nie to :) ale lekarz kazał mi jak na razie prowadzić jak najmniej stresujący tryb życia i bezwzględnie dieta lekkostrawna :placz:

szkoda ze sie aparat nie chce podłączyc:(:(
ale dlaczego:shake::placz:

aa.. miejmy nadzieje ze to nic poważnego...
trudno w dzisiejszych czasach sie nie stresowac...:roll:
:( bedzie dobrze:)

Posted

[quote name='M&T']Hej :) Chciałam wstawić fotki, a tu dupa - mój aparat nie chce się do kompa podłączyć :placz::placz: i nie mam pojęcia dlaczemu :-( więc niestety jak na razie fotek nie będzie :-(

ooo szkoda oby jutro już sie dało podłączyć ;)
Biedna to chyba taki czana chorowanie tej jesienii też mnie strasznie ostatnio ząb bolał dzisiaj go wyrwałam ale bolało :-( ale już wszystko ok cieszę się bo przynajmniej w nocy będę spała :multi:
Wracaj do zdrowia :Rose: