M&T Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Hejka wszystkim :)) Dzisiaj byliśmy z Mickim na bulwarze i odkryłam, że już można wchodzić z psami na plażę :multi::multi::multi: a myślałam, że dopiero od 1 listopada można :eviltong: No i jak poszłam z nim nad morze to jak się rozszalał, to głupawy nie było końca xP widać było, że energia z ostatnich kilku dni się w nim skumulowała i wybuchła xD ale super było ^^ Teraz odpowiedzi [multicytat dalej nie działa :roll:] 1. Soniu, pewnie, że bannerki zrobię, nie ma problemu :lol: Mów, kiedy na spacer możesz iść ;) 2. Martunia: dziękuję ;) no w następnym roku wara mi przegapić! xD 3. Herspri: dziękuję bardzo :loveu: 4. Córcia: zabierasz mi klientów :mad::mad: jak tak można? Własnej mamusi? :mad: :diabloti: A teraz co do fotek: Dam wam kilka, bo przez gości i spacer nie miałam kompletnie czasu ich obrobić :placz::placz: ale parę dodam :eviltong: urząd morski xP mój blok :evil_lol: Quote
Efciq Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Witam pierwszy raz :lol: Śliczny piesek :loveu: Quote
M&T Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 sorrki, że tak ciągle same widoczki wstawiam, ale bawiłam się aparatem, a mama z Mickim była daleko przede mną xP a z resztą chciałam wam pokazać moją okolicę ;) uwielbiam ją jesienią :loveu: bunkier stare tory xP słoneczko ^^ Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Bardzo fajne zdjęcia. :) Tych ulic i oczywiście przystojniaka - Mickiego. :D Quote
M&T Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Martunia: dzięki :loveu: a tu macie troszeńkę Mickiego :evil_lol: i mój cień xD Quote
Wola Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Pusiakowa napisał(a):ja moge zrobic banerki :cool3: . Uwielbiam je robic :multi: . Obejrzalam fotki z akcji ... fajne ;) . A teraz czekam na Mikiego :loveu::loveu: Dziękuję bardzo Ciotka, ale już mam Ciotka asiamm zrobiła banerki, ale na pewno będę prosić jak będę miała kolejne bidy a to już niebawem ;) Śliczne fotki, Gdynię mało znam to i okolicy nie mogę zlokalizować ale ładnie jest :) na spacery mam czas głównie w weekendy. Prawie całe dnie wtedy siedzę z Sarą na dworze. Quote
taxelina Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ja lubie poogladac widoczki ;) a plaza.. szkoda ze mieszkam w srodku kraju :( w malmö to prawie nie ma co byc na plazy, nie ma to jak znana mi jedna plaza ale tam trzeba do malmö dlugo jecac i potem z malmö busem tam :( Quote
jbk Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Piękne widoczki, normalnie muszę do Gdyni się wybrać! A Mickey jest zawsze taki roześmiany, że aż miło popatrzeć :) Quote
LadyK Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110043.jpg śliczny uśmiech :):):) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110043.jpg Mickey to wiecznie usmiechnięty psiak :loveu: fajne foty Quote
Sweet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110047.jpg no nie wiedziałam ze taka długa jestes:evil_lol: a te twoje nogi:loveu::diabloti::diabloti: sliczna okolica:D i mickey cudny jak zawsze:D Quote
M&T Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Sonia: Ok, to jak będziesz chciała jakieś bannerki to mów ;) a co do spaceru to może w sobotę do was wpaść? :cool3: deer: ale od czasu do czasu można zrobić sobie taką wycieczkę :D jbk: Zapraszamy do Gdyni!! :cool3: chętnie was poznamy :loveu::loveu: A jutro już idziemy na agility :multi::multi: nie mogę się doczekać :D Dzisiaj fotki dam wam dopiero póóóóóóóóóóźnym wieczorem, bo na razie jestem u dziadków ;) Quote
Wola Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jak na razie mi pasuje, dam Ci jeszcze znać później czy nie będę jechała gdzieś z mamą, ale raczej nie ;) Quote
taxelina Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Wiesz tylko kazda podroz to jednak meczaca :P 3 razy zmieniac srodek transportu to tez ianczej :( poczekamy az kiedys kiedys bedzie samochod :P Quote
crazydaisy Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Przyznam, że zamieszkujecie urokliwe okolice :) Quote
Anusia&Saba Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Cześć :sweetCyb: Piękne foty :loveu: Uwielbiam jesień, jest tyle kolorów.... :razz: :razz: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Późny wieczór był wczoraj, a obiecanych fotek nie ma.... Jak będziemy w okolicy, to zapewniam Cię, że Was znajdziemy :) Quote
Pusiakowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110043.jpg ten jak zwykle - banan :cool3::loveu: http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110047.jpg ale zes mi mama wyrosla :-o . Myslalam ze w tym wieku sie maleje :diabloti: . Quote
M&T Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Sonia: to czekam na info^^ deer: no tak, rzeczywiście taka podróż może zmęczyć :eviltong: ale jak będziesz miała samochód to cała Szwecja twoja! :evil_lol: jbk: dzięki dzięki :loveu: wpadaj jak chcesz :evil_lol: a wieczorkiem fotek nie dałam, bo nie mogłam wejść na dgm :placz: Anusia: Hej :loveu: też uwielbiam jesień, to moja ulubiona pora roku :loveu::loveu: córcia: maleje, tak? Jesteś pewna, że chciałaś to powiedzieć? :mad: obiecane kilka fotek xP mama z Mickim: mój cień again xD Mickey :loveu: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110057.jpg - pasuje kolorystycznie do całości :) Quote
M&T Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 i tu jeszcze taki widoczek: spadam jak na razie, bo mam strasznie dużo do roboty :placz::placz: A do tego muszę przekonać mamę, żeby mnie puściła na agility, bo wczoraj nie pozwoliła mi jechać za karę, bo nie zrobiłam pewnej rzeczy :oops: ale dzisiaj dobry humor, do tego wysprzątałam całe mieszkanie, więc może się jednak uda ją przekonać :) 3majcie kciuki :eviltong: buźka! :* Quote
Recommended Posts