Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka wszystkim :))

Dzisiaj byliśmy z Mickim na bulwarze i odkryłam, że już można wchodzić z psami na plażę :multi::multi::multi: a myślałam, że dopiero od 1 listopada można :eviltong: No i jak poszłam z nim nad morze to jak się rozszalał, to głupawy nie było końca xP widać było, że energia z ostatnich kilku dni się w nim skumulowała i wybuchła xD ale super było ^^

Teraz odpowiedzi [multicytat dalej nie działa :roll:]

1. Soniu, pewnie, że bannerki zrobię, nie ma problemu :lol: Mów, kiedy na spacer możesz iść ;)

2. Martunia: dziękuję ;) no w następnym roku wara mi przegapić! xD

3. Herspri: dziękuję bardzo :loveu:

4. Córcia: zabierasz mi klientów :mad::mad: jak tak można? Własnej mamusi? :mad: :diabloti:

A teraz co do fotek: Dam wam kilka, bo przez gości i spacer nie miałam kompletnie czasu ich obrobić :placz::placz: ale parę dodam :eviltong:

urząd morski xP

mój blok :evil_lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorrki, że tak ciągle same widoczki wstawiam, ale bawiłam się aparatem, a mama z Mickim była daleko przede mną xP a z resztą chciałam wam pokazać moją okolicę ;) uwielbiam ją jesienią :loveu:

bunkier

stare tory xP

słoneczko ^^

Posted

Pusiakowa napisał(a):
ja moge zrobic banerki :cool3: . Uwielbiam je robic :multi: .

Obejrzalam fotki z akcji ... fajne ;) .
A teraz czekam na Mikiego :loveu::loveu:

Dziękuję bardzo Ciotka, ale już mam Ciotka asiamm zrobiła banerki, ale na pewno będę prosić jak będę miała kolejne bidy a to już niebawem ;)

Śliczne fotki, Gdynię mało znam to i okolicy nie mogę zlokalizować ale ładnie jest :) na spacery mam czas głównie w weekendy. Prawie całe dnie wtedy siedzę z Sarą na dworze.

Posted

Ja lubie poogladac widoczki ;)

a plaza.. szkoda ze mieszkam w srodku kraju :( w malmö to prawie nie ma co byc na plazy, nie ma to jak znana mi jedna plaza ale tam trzeba do malmö dlugo jecac i potem z malmö busem tam :(

Posted

Sonia: Ok, to jak będziesz chciała jakieś bannerki to mów ;) a co do spaceru to może w sobotę do was wpaść? :cool3:

deer: ale od czasu do czasu można zrobić sobie taką wycieczkę :D

jbk: Zapraszamy do Gdyni!! :cool3: chętnie was poznamy :loveu::loveu:

A jutro już idziemy na agility :multi::multi: nie mogę się doczekać :D

Dzisiaj fotki dam wam dopiero póóóóóóóóóóźnym wieczorem, bo na razie jestem u dziadków ;)

Posted

Sonia: to czekam na info^^

deer: no tak, rzeczywiście taka podróż może zmęczyć :eviltong: ale jak będziesz miała samochód to cała Szwecja twoja! :evil_lol:

jbk: dzięki dzięki :loveu: wpadaj jak chcesz :evil_lol: a wieczorkiem fotek nie dałam, bo nie mogłam wejść na dgm :placz:

Anusia: Hej :loveu: też uwielbiam jesień, to moja ulubiona pora roku :loveu::loveu:

córcia: maleje, tak? Jesteś pewna, że chciałaś to powiedzieć? :mad:

obiecane kilka fotek xP

mama z Mickim:

mój cień again xD

Mickey :loveu:

Posted

i tu jeszcze taki widoczek:

spadam jak na razie, bo mam strasznie dużo do roboty :placz::placz:

A do tego muszę przekonać mamę, żeby mnie puściła na agility, bo wczoraj nie pozwoliła mi jechać za karę, bo nie zrobiłam pewnej rzeczy :oops: ale dzisiaj dobry humor, do tego wysprzątałam całe mieszkanie, więc może się jednak uda ją przekonać :) 3majcie kciuki :eviltong:

buźka! :*