Martunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 O, no to bardzo fajnie! Co do zdjęć - czekamy. ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 oj czekmy na fotki :loveu: no własnie naczym polega zootechnika bo ja hcciałabym iść na jakiś kierunek związany ze zwierzętami ale na weterynrię to ja jestem trochę za ciemna :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 No to poczekamt na zdjecia!! azmi czasem szkoda ze nie mam agility blisko.. Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 To jest dobre, mówisz, że multicytat nie działa i multicytujesz w tym samym poście, jak to możliwe?? Czekamy na fotencje :) Quote
taxelina Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ja tez multicytuje.. tak jak kiedys kiedy nie znalam tego :P kazde cytuj biore w nowym oknie a potem do jednego posta wrzucam :P Quote
Rahl Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 A ja w takich sytacjach albo piszę słownie zazcnaczniki albo wklejam w Quote
Pusiakowa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Hej! :multi: widzialam fotki :loveu: . i slyszalam ze Minnie ma domek ! :multi::multi: Quote
M&T Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Hej hej :D Cały czas mi nie działa multicytat, a nie chce mi się kopiować wszystkich waszych wypowiedzi i po kolei quotować, więc pozwólcie, że napisze ogólną odp :eviltong: Zootechnika: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zootechnika Ale cały czas nie jestem pewna na 100%, czy na to pójdę. Druga opcja to taka, że wyjadę do USA na studia z zoopsychologii ;) Nie wiem, czy już mówiłam, ale we wtorek idę z Mickim na pierwsze agility :cool3: :multi::multi: zobaczymy, czy nam się spodoba, ale jakoś wydaje mi się, że tak xD A tak w ogóle to zaszła u mnie mała zmiana...:) a jaka, to oceńcie sami: co myślicie? ;) Fotki z akcji "Zerwijmy łańcuchy" już wgrywają się na neta [wreszcie xD] więc niedługo parę wstawię ;) Quote
basia bonnie Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Wow, całkiem inaczej wyglądasz :) korzystna zmiana:cool3: Quote
Pusiakowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Hejo mamusia :multi: . Super wygladasz :loveu: . Quote
taxelina Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Calkiem inaczej ale bardzo ladnie!! :diabloti::diabloti: Quote
Martunia Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Hej! :hand: O, to agility już niedługo! A jak ładnie teraz wyglądasz. :cool3: Ślicznie. Czekamy na fotki z akcji. Quote
M&T Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 kilka fotek z akcji: Pani Senyszyn i ja pani Senyszyn Quote
M&T Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 jeszcze później Atka doszła:) i inni [ ale tylko na sekundę] buda Quote
Sweet Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 fajna masz nową fryzurkę choć nie powiem ze twoja poprzednia grzywka mi sie bardziej podoba:evil_lol::p Quote
Wola Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 dobra dobra, zdjęcia ładne, akcja szczytna, ale ja wręcz żądam zdjęć Mickiego :mad: Quote
M&T Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 dzięki wszystkim za miłe słowa ^^ Aduś, trzeba co jakiś czas spróbować czegoś nowego, bo nudno jest, jak się wygląda ciągle tak samo ;) Soniu, na pewno się ucieszysz, jak Ci powiem, że jutro będą :eviltong: bo dzisiaj razem z mamą i Mickim wybraliśmy się na wspólną wycieczkę do portu i zrobiłam ponad 200 fotek ;) ale najpierw muszę je zmniejszyć, więc dodam je jutro, bo dzisiaj już raczej nie zdążę. A tu jeszcze fotka, jak robili z nami wywiad :) Quote
Wola Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 no to czekam cierpliwie i zapraszam do mnie bo już nowe zdjątka wrzuciłam. Quote
taxelina Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ooo wiecej zdjec sie szykuje, u nas sa nowe :D Quote
Wola Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 to ja śmigam do galerii Ciotki Deer zobaczyć co ona ma za cuda pod dachem, a tymczasem Martynko mam prośbę, czy jak we wtorek zrobiłabym zdjęcia Lali i Kasparowi mogłabyś zrobić dla nich banerki?? wiesz że ja nie umiem a Tobie wychodzą bardzo ładne :) Quote
Martunia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ale świetne fotki! Fajnie powychodziłaś. I z p. Senyszyn zdjęcia też się znalazły. :cool3: Kurczę, za rok muszę się załapać na tą akcję. :lol: Tak przegapiłam.. Quote
Herspri Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Świetne włosy :loveu::loveu::loveu: Fajna akcja i zdjęcia. Czekamy na fotki Mickiego obiecane na dzisiaj :eviltong: Quote
Bartiśkowa_ Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 czekamy na fotki Mickeya :loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wola napisał(a): a tymczasem Martynko mam prośbę, czy jak we wtorek zrobiłabym zdjęcia Lali i Kasparowi mogłabyś zrobić dla nich banerki?? wiesz że ja nie umiem a Tobie wychodzą bardzo ładne :) ja moge zrobic banerki :cool3: . Uwielbiam je robic :multi: . Obejrzalam fotki z akcji ... fajne ;) . A teraz czekam na Mikiego :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts