Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej :D

Cały czas mi nie działa multicytat, a nie chce mi się kopiować wszystkich waszych wypowiedzi i po kolei quotować, więc pozwólcie, że napisze ogólną odp :eviltong:

Zootechnika:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zootechnika

Ale cały czas nie jestem pewna na 100%, czy na to pójdę. Druga opcja to taka, że wyjadę do USA na studia z zoopsychologii ;)

Nie wiem, czy już mówiłam, ale we wtorek idę z Mickim na pierwsze agility :cool3: :multi::multi: zobaczymy, czy nam się spodoba, ale jakoś wydaje mi się, że tak xD

A tak w ogóle to zaszła u mnie mała zmiana...:) a jaka, to oceńcie sami:

co myślicie? ;)

Fotki z akcji "Zerwijmy łańcuchy" już wgrywają się na neta [wreszcie xD] więc niedługo parę wstawię ;)

Posted

dzięki wszystkim za miłe słowa ^^ Aduś, trzeba co jakiś czas spróbować czegoś nowego, bo nudno jest, jak się wygląda ciągle tak samo ;)

Soniu, na pewno się ucieszysz, jak Ci powiem, że jutro będą :eviltong: bo dzisiaj razem z mamą i Mickim wybraliśmy się na wspólną wycieczkę do portu i zrobiłam ponad 200 fotek ;) ale najpierw muszę je zmniejszyć, więc dodam je jutro, bo dzisiaj już raczej nie zdążę.

A tu jeszcze fotka, jak robili z nami wywiad :)

Posted

to ja śmigam do galerii Ciotki Deer zobaczyć co ona ma za cuda pod dachem, a tymczasem Martynko mam prośbę, czy jak we wtorek zrobiłabym zdjęcia Lali i Kasparowi mogłabyś zrobić dla nich banerki?? wiesz że ja nie umiem a Tobie wychodzą bardzo ładne :)

Posted

Wola napisał(a):
a tymczasem Martynko mam prośbę, czy jak we wtorek zrobiłabym zdjęcia Lali i Kasparowi mogłabyś zrobić dla nich banerki?? wiesz że ja nie umiem a Tobie wychodzą bardzo ładne :)

ja moge zrobic banerki :cool3: . Uwielbiam je robic :multi: .

Obejrzalam fotki z akcji ... fajne ;) .
A teraz czekam na Mikiego :loveu::loveu: