Sweet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Co u mickeya? mała ma juz domek??:D super:):) co u ciebie??? Quote
crazydaisy Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany?? Minnie już w nowym domku :crazyeye: Quote
M&T Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='Mudik']napisz coś więcej o nowym domku Minnie, WOW Super wiadomośc! Choć pewnie za nią tęsknisz:razz::loveu:, i czekam na fotki u mnie też nowe zaraz będą;) Minie trafiła do super rodzinki, do domku na wsi :multi: chyba gdzieś blisko Gdańska, ale dokładniej się dowiem, jak pójdę do schronu i wtedy też wezmę nr do właścicieli :) [quote name='deer_1987']no to czekamy i wiecej o domku prosze patrz wyżej :evil_lol: [quote name='Martunia']O ale fajnie. Ja jestem ciekawa, kiedy u mnie będzie/bbyła ta akcja 'Zerwijmy łańcuchy' u mnie w mieście. Też chciałabym wziąść udział. O i byłaś nawet w tv, super. :cool3: Czekamy na fotki. [quote name='deer_1987']http://zerwijmylancuchy.pl/lista/ Zapraszam na akcje "Zerwijmy łańcuchy" Wroclaw,Rynek, Niedziela, 5 października, godz. 12:00 [quote name='Martunia']No nie... ominęło mnie. A szkoda. :( No niestety ominęło cię :glaszcze: ale za rok już będziesz wiedzieć ;) [quote name='Domka_Czika']Malutka ma już dom ? Super:multi: Tak! Też się cieszę :multi::multi: [quote name='Sweetaśna']Co u mickeya? mała ma juz domek??:D super:):) co u ciebie??? A Mickey dobrze :) z resztą u mnie też :evil_lol: [quote name='crazydaisy']Kilka dni mnie nie było a tu takie zmiany?? Minnie już w nowym domku :crazyeye: Hihi, dokładnie :evil_lol::evil_lol: Odwieźliśmy ją do schronu w sobotę i dwie godzinki później już ją zabrano :loveu: Quote
M&T Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Fotki z sobotniego spacerko-szkolenia z Werą i jej Rumbą :) z szelciakiem :loveu: i beagielkiem szelciak :loveu: Mickey i foczka :D Quote
Bartiśkowa_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 To świetnie że Minnie ma nowy domek :loveu::loveu: Quote
M&T Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Mickey i Rumba xD Zła wiadomość: reszta później, bo zapomniałam, że muszę niemca się nauczyć na jutro! :shock: lecę! Quote
Bartiśkowa_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 oo są już fotki :loveu::loveu:ale Mickey się wybawił :multi: ale on słodko pływa Quote
Sweet Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA040060.jpg :loveu:sliczne w wodzie:) i wszystkie sliczne:D czekamy do jutra:D Quote
Martunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jakie fajne! :) Mickey podobny do swojego kolegi troszkę. :D I fajnie Wam, że mieszkacie nad morzem.. :loveu: Quote
Wola Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 oj nad morzem to się fajnie mieszka (wiem z autopsji) a co za radość dla psa :) śliczne zdjęcia :loveu: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Fajnie macie, że macie morze...... A jak jest wzburzone, to Mickey też pływa, czy się boi? I jak tam Minnie w nowym domku? Quote
Rahl Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Świetne to zdjęcie! http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA040060.jpg Hmmm... co ja chciałam napisać :hmmmm: Aha!! Współczuję Ci że musiałaś pójść uczyć się niemieckiego, ja dzisiaj miałam sprawdzian z niemca :grab: Quote
M&T Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Hejka :) Mam złą i dobrą wiadomość: zła: Nie dostaliśmy się z Mickim na dogoterapię, bo zarzucono Mickiemu, że...uwaga.....jest agresywny do innych psów :roflt::roflt: bo przeczytali niby, że ja piszę tak na forum dogomani. Nie rozumiem, jak ludzie mogą tak robić, ale nie ważne... dobra: dzięki nie dostaniu się na dogoterapię, zwolni mi się czas i może [na 60-70%] zacznę chodzić z Mickim na agility :cool3: a zaraz fotki ;) jbk napisał(a):Fajnie macie, że macie morze...... A jak jest wzburzone, to Mickey też pływa, czy się boi? I jak tam Minnie w nowym domku? jak jest wzburzone to próbuje przeskakiwać fale :evil_lol: Do właścicieli Minnie będę dzwonić w weekend ;) Quote
Sweet Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 szkoda ze sie nie dostaliscie..:( ale to dobra naprawde Mickey agresywny:evil_lol: hehe:) ale fajnie ze moze bedziecie chodzic na agility:) czekamy na fotki:D Quote
M&T Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Mickey&Rumba Rumba zwiała :evil_lol: :loveu: Quote
Tengusia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 alez ta Rumba piekna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts