Sweet Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Hej Tofiś:) Dawno mnie nie było u was... ale Mickey cały czas tak samo cudowny:D:D Quote
Katarama Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 No i gdzie te krutkie portki bo nie zauważyłam ? Quote
Wola Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 aj tam, ja Mickeya na żywo widziałam w niedzielę, szczerze powiedziawszy zapomniałam że Martyna mu portki obcięła, a sama nie zwróciłam uwagi żeby czegoś mu "zabrakło" :eviltong: Quote
Katarama Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 ta to sobie wyobrażałam że on cały tyłek ma różowiutki łysiutki a tu prosze nikt nie zauważył :P Quote
M&T Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Mam zdjęcie jego obciętych portasów, więc jak tylko moja znajoma prześle mi fotki ze spaceru to wam pokażę :eviltong: One są tylko podcięte i może AŻ TAK źle to nie wygląda, ale ja chcę żeby już odrosły :( Quote
Atkaaaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Wola napisał(a):aj tam, ja Mickeya na żywo widziałam w niedzielę, szczerze powiedziawszy zapomniałam że Martyna mu portki obcięła, a sama nie zwróciłam uwagi żeby czegoś mu "zabrakło" :eviltong: ja tak samo xD W ogóle nie zwróciłam na to uwagi :lol: Quote
Ania&Psy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dzięki wszystkim za zachwyty nad moim psem. :razz: Szkoda, że uroda nie przekłada się na inteligencję. :evil_lol: :lol: A uszy to mu często stają. :razz: Kilka fotek: Quote
Viz Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Martyna, czemu obcielas Mickey'emu portki? :razz: wszyscy sie smiali z biednej forzy jak ja scielam, no tyle, ze ja portki na jeza wygolilam... :lol: :lol: :lol: Quote
M&T Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Aniu, dzięki za fotki Kudłacza :) Viz napisał(a):Martyna, czemu obcielas Mickey'emu portki? :razz: wszyscy sie smiali z biednej forzy jak ja scielam, no tyle, ze ja portki na jeza wygolilam... :lol: :lol: :lol: No booo....Nie wiem w sumie xD Quote
Atkaaaa Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Viz napisał(a): wszyscy sie smiali z biednej forzy jak ja scielam, no tyle, ze ja portki na jeza wygolilam... :lol: :lol: :lol: :megagrin::megagrin::megagrin::grin:nie... wcale nie.. nikt się przecież nie śmiał... :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 http://i838.photobucket.com/albums/zz301/scoobybluesstrona/Trojmiasto%20sierpien%2009/DSCF3571.jpg piekniś:cool3::loveu: Quote
Viz Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 i tak juz zostanie!:lol: toller bezportkowiec i bezwlosowiec podwoziowy zdecydowanie jest wygodniejszy w zyciu codziennym:evil_lol: :lol: Quote
Viz Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 cicho, ja jej wmawiam, ze jest oryginalna i tej wersji sie trzymajmy - Forz jest niezwykle wrazliwa. :lol: Quote
M&T Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 ewka i haker napisał(a):czemu nie startowaliście? A, tak jakoś wyszło ;) Quote
as_kate Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 no siema =) widze że Micky tez uwielbia wodę ^^ a daje się z niej wyciągn ąć ?? ;> jedziesz na PPA? Quote
M&T Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 as_kate napisał(a):no siema =) widze że Micky tez uwielbia wodę ^^ a daje się z niej wyciągn ąć ?? ;> jedziesz na PPA? Na szczęście da się :eviltong: Jeśli mówisz o Wwce, to tak, jadę :lol: W końcu będziemy debiutować :cool3: :evil_lol::evil_lol: Quote
as_kate Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 M&T napisał(a):Na szczęście da się :eviltong: Jeśli mówisz o Wwce, to tak, jadę :lol: W końcu będziemy debiutować :cool3: :evil_lol::evil_lol: jak sie daje wyciągnąć, to posłuszniejszy niż Lakutek ;-) No nareszcie !! Mam nadzieję, ze Was jakoś rozpoznam ;-) :evil_lol: A0 pewnie? Quote
halgre Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Cześć ... [SIZE="4"] http://i838.photobucket.com/albums/zz301/scoobybluesstrona/Trojmiasto%20sierpien%2009/DSCF3612.jpg Śliczna fotka ... :multi::multi: Quote
ewka i haker Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 as_kate napisał(a):jak sie daje wyciągnąć, to posłuszniejszy niż Lakutek ;-) No nareszcie !! Mam nadzieję, ze Was jakoś rozpoznam ;-) :evil_lol: A0 pewnie? a będziecie w Wrocławiu? Quote
as_kate Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 ewka i haker napisał(a):a będziecie w Wrocławiu? My z Luckiem nie.:oops: Quote
M&T Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 as_kate napisał(a):jak sie daje wyciągnąć, to posłuszniejszy niż Lakutek ;-) No nareszcie !! Mam nadzieję, ze Was jakoś rozpoznam ;-) :evil_lol: A0 pewnie? Ja Cię już kojarzę :eviltong: Jak byłam smyczową to miałam okazję się przyjrzeć ludziom i poznałam cię po psie :evil_lol: ewka i haker napisał(a):a będziecie w Wrocławiu? Niestety nie, troszku za daleko :-( Quote
as_kate Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 M&T napisał(a):Ja Cię już kojarzę :eviltong: Jak byłam smyczową to miałam okazję się przyjrzeć ludziom i poznałam cię po psie :evil_lol: A ja Ciebie nie! :oops::oops: W ogóle nie pamiętam twarzy, więc się nie martw :roll: Jak mnie spotkasz kiedyś raz jeszcze, to zagadaj i powiedz, kim jesteś ;-) Póki co wiem tylko, że z Tobą rozmawiałam, jak Luiza we Włocławku nas sobie przedstawiała, ale poza tym to nie pamiętam nic :roll::roll: Quote
Recommended Posts