Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aj tam, ja Mickeya na żywo widziałam w niedzielę, szczerze powiedziawszy zapomniałam że Martyna mu portki obcięła, a sama nie zwróciłam uwagi żeby czegoś mu "zabrakło" :eviltong:

Posted

Mam zdjęcie jego obciętych portasów, więc jak tylko moja znajoma prześle mi fotki ze spaceru to wam pokażę :eviltong: One są tylko podcięte i może AŻ TAK źle to nie wygląda, ale ja chcę żeby już odrosły :(

Posted

Wola napisał(a):
aj tam, ja Mickeya na żywo widziałam w niedzielę, szczerze powiedziawszy zapomniałam że Martyna mu portki obcięła, a sama nie zwróciłam uwagi żeby czegoś mu "zabrakło" :eviltong:

ja tak samo xD W ogóle nie zwróciłam na to uwagi :lol:

Posted

Dzięki wszystkim za zachwyty nad moim psem. :razz: Szkoda, że uroda nie przekłada się na inteligencję. :evil_lol: :lol: A uszy to mu często stają. :razz:

Kilka fotek:

Posted

Martyna, czemu obcielas Mickey'emu portki? :razz:

wszyscy sie smiali z biednej forzy jak ja scielam, no tyle, ze ja portki na jeza wygolilam... :lol: :lol: :lol:

Posted

Aniu, dzięki za fotki Kudłacza :)

Viz napisał(a):
Martyna, czemu obcielas Mickey'emu portki? :razz:

wszyscy sie smiali z biednej forzy jak ja scielam, no tyle, ze ja portki na jeza wygolilam... :lol: :lol: :lol:

No booo....Nie wiem w sumie xD

Posted

Viz napisał(a):

:megagrin::megagrin::megagrin::grin:nie... wcale nie.. nikt się przecież nie śmiał...

:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Posted

i tak juz zostanie!:lol: toller bezportkowiec i bezwlosowiec podwoziowy zdecydowanie jest wygodniejszy w zyciu codziennym:evil_lol: :lol:

Posted

as_kate napisał(a):
no siema =) widze że Micky tez uwielbia wodę ^^ a daje się z niej wyciągn ąć ?? ;>
jedziesz na PPA?

Na szczęście da się :eviltong:
Jeśli mówisz o Wwce, to tak, jadę :lol: W końcu będziemy debiutować :cool3: :evil_lol::evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
Na szczęście da się :eviltong:
Jeśli mówisz o Wwce, to tak, jadę :lol: W końcu będziemy debiutować :cool3: :evil_lol::evil_lol:

jak sie daje wyciągnąć, to posłuszniejszy niż Lakutek ;-)
No nareszcie !! Mam nadzieję, ze Was jakoś rozpoznam ;-) :evil_lol: A0 pewnie?

Posted

as_kate napisał(a):
jak sie daje wyciągnąć, to posłuszniejszy niż Lakutek ;-)
No nareszcie !! Mam nadzieję, ze Was jakoś rozpoznam ;-) :evil_lol: A0 pewnie?

Ja Cię już kojarzę :eviltong: Jak byłam smyczową to miałam okazję się przyjrzeć ludziom i poznałam cię po psie :evil_lol:

ewka i haker napisał(a):
a będziecie w Wrocławiu?

Niestety nie, troszku za daleko :-(

Posted

M&T napisał(a):
Ja Cię już kojarzę :eviltong: Jak byłam smyczową to miałam okazję się przyjrzeć ludziom i poznałam cię po psie :evil_lol:

A ja Ciebie nie! :oops::oops: W ogóle nie pamiętam twarzy, więc się nie martw :roll: Jak mnie spotkasz kiedyś raz jeszcze, to zagadaj i powiedz, kim jesteś ;-) Póki co wiem tylko, że z Tobą rozmawiałam, jak Luiza we Włocławku nas sobie przedstawiała, ale poza tym to nie pamiętam nic :roll::roll: