M&T Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Hejka :) Jako, że jeszcze nie ma fotek Kudłacza z obozu to pokazę wam psy, z którymi byliśmy w grupie :) Lula - BC czekoladka Verti - BC czekoladka Guiness - Airedale terier Quote
M&T Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 i na koniec Leon - Rosyjski toy :D No, to by było na tyle :eviltong: Taką grupkę małą mieliśmy :) Quote
Luzia Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nie wiem czemu ale zdjęć nie widzę. A tak poza tym to czyżby Mickey przytył? :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Wola Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 mnie się wydaję że to puchata sierść a Mickey w rezultacie ma figurę atlety :megagrin: Nie mniej, mi też część zdjęć psiaków z grupy się nie wyświetla (dwa pierwsze) Jestem pod wrażeniem umiejętności Mickeya :) zwłaszcza w porównaniu z moją Sarą co z resztą miałaś okazję zobaczyć gdy na spacerze próbowałam namówić ją do skoków :lol: życzę Wam dalszych postępów w nauce i oczywiście dobrej zabawy bo o to chyba głównie chodzi ;) Quote
Paulina_mickey Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Cześć Wam! Jaki masz piekny banerek i avek :loveu::loveu: Widać że Mickey kocha to co robi :loveu::multi: Quote
M&T Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Luzia&Funia napisał(a):Nie wiem czemu ale zdjęć nie widzę. A tak poza tym to czyżby Mickey przytył? :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Ech, głupia Picasa! Już którys raz to się zdarza, że fot nie widać :angryy: A Mickey nie przytył, a wręcz przeciwnie - zrzuca to, co mu za dużo przybyło :eviltong: I już jest prawie dobrze :lol: Wola napisał(a):mnie się wydaję że to puchata sierść a Mickey w rezultacie ma figurę atlety :megagrin: Dobrze godosz :evil_lol: Wola napisał(a): Jestem pod wrażeniem umiejętności Mickeya :) zwłaszcza w porównaniu z moją Sarą co z resztą miałaś okazję zobaczyć gdy na spacerze próbowałam namówić ją do skoków :lol: życzę Wam dalszych postępów w nauce i oczywiście dobrej zabawy bo o to chyba głównie chodzi ;) E tam, Sarcia jest boska! Nawet jeśli nie skacze to i tak ją uwielbiam :loveu: Izabela124. napisał(a):Fotek nie widać:shake::shake::shake: Zaraz coś pokombinuję, mam nadzieję, że Picasa zacznie współpracować :mad: Paulina_mickey napisał(a):Cześć Wam! Jaki masz piekny banerek i avek :loveu::loveu: Widać że Mickey kocha to co robi :loveu::multi: Hej :D Dzięki :loveu: No, może nie kocha, ale miejmy nadzieję, że chociaż lubi :evil_lol: Idę kombinować z fotkami :eviltong: Quote
Wola Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 M&T napisał(a): E tam, Sarcia jest boska! Nawet jeśli nie skacze to i tak ją uwielbiam :loveu: Zaraz coś pokombinuję, mam nadzieję, że Picasa zacznie współpracować :mad: A to się cieszymy że Sarka taka lubiana :) A foteczki już widać :) Quote
M&T Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Heja :) Fotki widać, bo przeniosłam na photobucketa :eviltong: On jest niezawodny :bigcool: Na razie nie ma żadnych fotek Kudłacza, bo nikt nie wstawia zdjęć z obozu na wątku :( A dzisiaj jedziemy sobie rodzinką na Polankę Redłowską, co by nasz pies miał troszku ruchu :evil_lol: A później do Reala po pudło na rzeczy Mickiego :eviltong: Bo już wypadają z półki, na której leżą xDD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ahhhhh http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/oboz%20agility/P7220217.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Obejrzałam filmiki, super sobie Mickey radził. :) Ogółem chyba obóz udany. :) Quote
Atkaaaa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Lulaaa:loveu::loveu: Veertiii:loveu::loveu::loveu: A na zlocie żadnego bc nie było:placz::lol: Quote
M&T Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Martunia napisał(a):Obejrzałam filmiki, super sobie Mickey radził. :) Ogółem chyba obóz udany. :) Bardzo udany :multi: Atkaaaa napisał(a):Lulaaa:loveu::loveu: Veertiii:loveu::loveu::loveu: A na zlocie żadnego bc nie było:placz::lol: Ojejciu :glaszcze: U nas górowały BC i aussiki :eviltong: Z resztą looknij do mojej galerii fot z obozu, ile tam BC jest :eviltong: A tylko dwa terviki były :( I bodajże 2-3 gronki ^^ Quote
M&T Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Wreszcie pojawiły się na obozowym wątku jakieś Kudłate fotki :multi::loveu: Wszystkie są autorstwa Sable :) :roflt: jaka mina xD Quote
M&T Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Uch, chyba najpierw je wszystkie pozapisuje, a później powstawiam :evil_lol: Quote
Luzia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Jak miło pooglądać naszego kudłatego braciszka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 moje włoskiii rude :loveu: Ale już się kolor spłukuje :placz: Quote
M&T Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Patrzcie, co on trzyma w pysku :loveu::loveu: koniec :) Może jeszcze ktoś będzie miał Kudłacza u siebie to wstawię ;) Na razie czekam :eviltong: Quote
Luzia Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/oboz%20agility/Klara/DSC_0215.jpg Chcesz się do Mikiego upodobnić :razz: :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 mmm jaki cudak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/oboz%20agility/Klara/DSC_0054.jpg Quote
Recommended Posts