Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmęczony Mickey :loveu: Dzięki temu, że na treningach nauczył sie odpoczywać na powietrzu to teraz jak jest zmęczony to po prostu sie położy :multi: A kiedyś to jak był na spacerze to o położeniu się nie było mowy, musiał ciągle łazić :eviltong:

Posted

Się gra się ma :cool1: :eviltong: A tak serio, to mam nadzieję, że to dużo nam da :modla:

Dziękować, dziękować^^ Następne fotki to pewnie już z obozu będą :evil_lol:

Posted

Hejka! :D My już wróceni z obozu ^^ Było super! Mickey bardzo się rozbiegał i przede wszystkim przyspieszył :multi: Byłam w grupie z Basią, która jest przesympatyczna i super dobierała ćwiczenia dla naszej grupy :) Uczyliśmy się przede wszystkim wysyłania, a pod koniec obozu doszły też zmiany :)
Na obozowym wątku pojawiły się już pierwsze fotki, więc pewnie niedługo też kudłacz się pojawi :cool3: I wtedy przekleję zdjęcia do galerii ;) I jeszcze filmiki dam :D

Posted

fajne, a ten ostatni, tzn ostatnie ćwiczenie mi się podoba, przy tym jak Delik się wysyła do tuneli mogłabym skrócić sobie o połowę trasę przewodnika, chciałabym taki fragmencik mieć gdzieś na zawodach. Pozdrówka!

P.S Fajnie by było jakby jakieś pokazy agility były w Łodzi:roll::cool3: