Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i fotki po suszeniu i drugim czesaniu ^^ A podszerstek wyłaził z niego gorzej niż przed całym "zabiegiem" :angryy: Ale już go jeszcze raz nie czesałam, bo miał dosyć. Dzisiaj go jeszcze pomęczę :eviltong:

Koniec :)

Posted

No, nareszcie trafiłam do twojej galerii :D
Czemu jej nie ma w spisie założonych przez ciebie wątków, tego nie wiem...
Eeee tam, Bunky na fotkach nie wyszedł tak cudnie jak w rzeczywistości :loveu:... Ale Dzidzia też była fajna :P. A Czarli (jak to się pisze? xd) taka słodziutka :loveu:
Nie musisz dziękować za gościnę, u mnie w galerii jakbyś pokopała to wstawiłam trzy twoje fotki i jedną Kota :grins:.

http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/kapanie/P7130128.jpg
słodko tu Mickey wyszedł :loveu:

Posted

gordonowa napisał(a):
No, nareszcie trafiłam do twojej galerii :D
Czemu jej nie ma w spisie założonych przez ciebie wątków, tego nie wiem...
Eeee tam, Bunky na fotkach nie wyszedł tak cudnie jak w rzeczywistości :loveu:... Ale Dzidzia też była fajna :P. A Czarli (jak to się pisze? xd) taka słodziutka :loveu:
Nie musisz dziękować za gościnę, u mnie w galerii jakbyś pokopała to wstawiłam trzy twoje fotki i jedną Kota :grins:.

http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/kapanie/P7130128.jpg
słodko tu Mickey wyszedł :loveu:

1. Banky
2. Charlie /Charlina
:eviltong:
Idę kopać w twojej galerii :eviltong:

Wczoraj znowu czesałam Mickiego, chyba z 2 godziny :roll: Ale już jest lepiej z jego kudłami :multi: Jeszcze jakieś dwa razy po 2 godzinki i koniec :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
1. Banky
2. Charlie /Charlina
:eviltong:
Idę kopać w twojej galerii :eviltong:

Wczoraj znowu czesałam Mickiego, chyba z 2 godziny :roll: Ale już jest lepiej z jego kudłami :multi: Jeszcze jakieś dwa razy po 2 godzinki i koniec :evil_lol:

1.Banky? A no tak, ona chyba coś takiego mówiła, że przez A, ale nie byłam pewna to napisałam tak bardziej profesjonalnie :roll::diabloti::diabloti:.

2. Aha :diabloti:
Dużo się nie nakopiesz, u mnie ostatnio nie ma zbyt wielu rzeczy do oglądania :eviltong::eviltong:.

Życzę powodzenia w czesaniu Kudłatego :eviltong::eviltong:.
HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
wieczorki ??:lol: za oknem jaśniutko jak poranek xD:eviltong:
http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/Wro/P7110013.jpg

sama ze sobą grasz?? oj ty bidna :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

No bo to było akurat w popołudnie :diabloti:. Ale nocą się bardziej rozkręcałśmy :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tam sama ze sobą, nie widzisz, że na trzy osoby rozdaję? :cool3::diabloti::diabloti:

Posted

Bo o 19 jeszcze jasno jest :eviltong:
a na zdjęciu to nie ja tylko Gordonowa :evil_lol: Bidny Bimbosek rozdawał karty :diabloti:

Asiu, to kiedy możemy wpaść jeszcze raz? :evil_lol: Pod koniec sierpnia są zawody agility we Wro :diabloti:

Posted

M&T napisał(a):
Bo o 19 jeszcze jasno jest :eviltong:
a na zdjęciu to nie ja tylko Gordonowa :evil_lol: Bidny Bimbosek rozdawał karty :diabloti:

Asiu, to kiedy możemy wpaść jeszcze raz? :evil_lol: Pod koniec sierpnia są zawody agility we Wro :diabloti:

Phi, Bimbosek :diabloti:. Na początku tylko cały czas byłam Bimbosem, potem jakoś udawało mi się być nawet królem :loveu:

Ha ha :evil_lol::evil_lol:. Myślę, że może byś mogła przyjechać :lol:. Ale bez Mickiego... :-(
M&T napisał(a):
EDIT: Już nie ważne :eviltong:

Ale co nie ważne? :diabloti:

Posted

gordonowa napisał(a):
Phi, Bimbosek :diabloti:. Na początku tylko cały czas byłam Bimbosem, potem jakoś udawało mi się być nawet królem :loveu:

Czasem...:diabloti:

gordonowa napisał(a):
Ha ha :evil_lol::evil_lol:. Myślę, że może byś mogła przyjechać :lol:. Ale bez Mickiego... :-(

Spoko, wywalimy go do garażu :cool1: :evil_lol:

gordonowa napisał(a):
Ale co nie ważne? :diabloti:

A nic, nic :bigcool:

Posted

a skąd pomysł o drugiej galerii ?
czy przeczytałaś obowiązujący regulamin który mówi

8.GALERIE

a) FOTOBLOGI
- jeden użytkownik może utworzyć jedną galerię

Posted

[quote name='Vectra']a skąd pomysł o drugiej galerii ?
czy przeczytałaś obowiązujący regulamin który mówi

8.GALERIE

a) FOTOBLOGI
- jeden użytkownik może utworzyć jedną galerię

Moja pierwsza galeria podobno została skasowana :roll: Sama prosiłam o to jednego moderatora i sama później widziałam, że galeria jest usunięta.

Dżizas, z tą dgm same kłopoty, jak chcecie to banujcie, nie robi ;] :roll:

Posted

heej Wam :cool3:
super że galeria nadal jest :loveu:
już mi się kićkać zaczęło, bo wczoraj inna galeria, dzisiaj inna :lol:
ale już wszystko jasne :cool3:

Posted

Hej Mudikowa! :D

Jeśli mówisz o zawodach agi we Wrocku to raczej się nie wybieram ;) Za długa podróż, Mickey by się bardziej nią zmęczył niż samymi zawodami, ale jak już będę miała własny samochód [czyt. za 100 tys. lat xD] to będziemy wszędzie jeździć :diabloti:

A wybieracie się może na nasze bałtyckie zawody? :)