M&T Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 No, już przeglądnęłam wszystkie stare albumy internetowe :eviltong: Niedługo zacznę wstawiać troszkę bardziej aktualne fotki :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Bosh ale śliczny http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/Boogie/P5030039.jpg i ten "szczur" jak go nazwałaś sama :cool3::cool3: też jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Najpierw swoja galerie zawieszasz i nie chcesz dawac fot a potem nowa masz. jag fattar inte :P Quote
Bartiśkowa_ Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ah jaka z niej słodkość :loveu: nie wiesz moze jak teraz sie miewa Boggie ?? Ciekawa jestem jak teraz wygląda Quote
Atkaaaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/P8310085.jpg aa!!:loveu::loveu::loveu::loveu:i w koncu jej nie poznalam :( Quote
M&T Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Niestety jej właściciele nie odzywają się na maile :placz: Tu jakieś treningowe z maja :) fot. M. Chodak fot. M. Chodak fot. M. Chodak Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 słoooodkie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/2009-06-14/DSC_7909.jpg Quote
M&T Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 fot. K. Jakubczyk fot. K. Jakubczyk fot. K. Jakubczyk Quote
M&T Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Raz miałam u siebie przeszkody na tydzień i razem z kumpelą to wykorzystałyśmy :evil_lol: Kasia ćwiczy na dwa psy :evil_lol: Patrzcie na minę Mickiego :roflt: I kto śmie twierdzić, że Mickey nie lubi agility? :cool3: fot. K. Jakubczyk fot. K. Jakubczyk Quote
taxelina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 bara du skulle titta på vår galleri.. du lovade komma till de som kommer till dig. Quote
M&T Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Atka, to nic ważnego, więc nie trza tłumaczyć ;) Wczoraj byłam u mojej kumpeli Kasi, która sprawiła se szczeniaka aussika :D Poprosiła, żebym wpadła z Mickim na socjalkę :evil_lol: Jak tylko dostanę od niej fotki to wstawię :cool3: W ogóle Kasia ma królika i jak Mickey go zobaczył to tak zaczął się drzeć, że masakra :roll: I go ganiał po całym ogrodzie :roll: Debil z niego jest :eviltong: Quote
taxelina Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Atkaaaa napisał(a):a może po polsku?:( :P Sprawdzam czy jeszcze szwedzkiego sie uczyc chce :p Tylko bys do nas zajrzala.. obiecywalas zagladac do tych co zagladaja do ciebie. Quote
M&T Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='deer_1987']Sprawdzam czy jeszcze szwedzkiego sie uczyc chce :p Myślę, że nie muszę się nikomu spowiadać, czy chce mi się czegoś uczyć czy nie, ale chyba nie jest ze mną tak źle, jeśli cię zrozumiałam :roll: Znalazłam jeszcze jakieś fotki Mickiego z Aslanem! :bigcool: Miał być mój i nie jest mój :placz: Ale już ma nowy super domek :) Kocham go :loveu::loveu::loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/Aslan/P5230232.jpg jaaaakie cudaaaaśneee zdjęcie:loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Też je kocham :loveu: Ten pies to cudo, naprawdę :loveu: Ale teraz czekam, aż będę mogła mieć mojego ukochanego belga <33 Quote
Bartiśkowa_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 AA śliczny Aslanek :loveu::loveu: Jak tylko będziesz miała to wstawiaj te foteczki z Aussikiem :razz: uwielbiam tą rasę Quote
Marteczka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cudownie razem wyglądają :loveu::loveu::loveu: http://i675.photobucket.com/albums/vv115/tofisiek/Aslan/P5230232.jpg Quote
M&T Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Cały czas czekam na aussikowe fotki, ale Kasia jest wymęczona przez szczenora i nie ma siły fotek wstawiać :eviltong: A wczoraj na treningu zjawił się jeszcze jeden szczenior aussika :D 4miesięczna Coffee, red merle :loveu: Naprawdę śliczna jest :) Ale ja i tak wolę belgi :evil_lol: Quote
M&T Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Dzisiaj wróciłam z Wrocławia, gdzie byłam przez kilka u Gordonowej :) Buźka Asiu, dzięki za gościnę ;* Wrocław jest cudny :loveu: Ale najważniejsze, ze spotkałam się z hodowczynią tervików (pozdrowionka dla Kasi! :)) :loveu: Ma piękne trzy terviki + dwa papitki :eviltong: Zakochałam się w Bankym :loveu: To on :loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 jej jak fajniexD widzialam fotki na ciapkowskim xD haahajaki wyploszxD Milosc belgowa poglebiona? :D Bylas z Mickim? Quote
M&T Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Na ciapkowskim już są, zaraz wstawię też tu :evil_lol: Miłość zdecydowanie pogłębiona, nie wyobrażam sobie, żebym w przyszłości nie miała tervika :loveu: A może kiedyś tam daleko hen w przyszłość sprawię sobie też gronka...? Ale to tylko myśli :eviltong: Z Mickim nie byłam, on sobie siedział w domku :eviltong: Odpoczywa przed obozem :evil_lol: A teraz troszkę fotek z wczorajszego czesania i kąpania mojego Kudłacza :cool3: To jest to, co zostało po pierwszym czesaniu :eviltong: A to jak wyglądał Mickey po czesanku Podcięłam mu portasy :cool3: Quote
M&T Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 To fotki podczas kąpieli :D Mój szczuras :evil_lol: Quote
Recommended Posts