M&T Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Dzięki, ale to zasługa naszych drużynowych fotografów :D Dziewczyny mają naprawdę talent do focenia :loveu: Quote
Feigned Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 jaaaa, ale cudne foty :loveu: oczywiście, nie tak piękne jak Mickey ale i tak śliczne :loveu: ta obroża i smycz od Marty_Ares też cuuudne :loveu: Quote
fuksowata Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 M&T napisał(a):A tak poza tym to sprzedałam klatkę Mickiego i zamówiłam mu materiałową no i przede wszystkim większą, bo tamta była za mała. Dzisiaj doszła, jest rewelacyjna :loveu::loveu: Zrobię parę zdjęć i w najbliższym czasie tutaj wkleję ;) P.S. Mickey już się do niej przyzwyczaił, nawet już w niej spał :multi: widać, że bardziej mu się podoba niż tamta :eviltong: Zakup sobie jeszcze sledzie do klatki materialowej, bo u nas na seminarium psyw klatkach materialowych przemieszczaly sie po calym terenie :eviltong::eviltong: takie zdolniachy mamy :evil_lol: Quote
M&T Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 fuksowata napisał(a):Zakup sobie jeszcze sledzie do klatki materialowej, bo u nas na seminarium psyw klatkach materialowych przemieszczaly sie po calym terenie :eviltong::eviltong: takie zdolniachy mamy :evil_lol: Były w komplecie :cool3: + torba na klatkę + kocyk :razz: full serwis :evil_lol: Quote
M&T Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 A bo zalatana jestem strasznie :oops: Miał być looz, ale się przeliczyłam :eviltong: Quote
M&T Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Dzisiaj brałam udział w gdyńskim festynie "Pies w wielkim mieście" :) Byłam jako wolontariuszka Ciapkowa i miałam pod opieką ciapkowego czworonoga, ale później mój tata przywiózł kudłacza :loveu: Żebym mogła go socjalizować w tłumie ludzi i psów. Na początku szczekał i się strasznie denerwował, ale z czasem przywykł i przestał szczekać :multi: Uspokoił się i skupił się na mnie :multi::loveu: W ogóle jakiś bokser się na niego rzucił :roll: I Mickey pierwszy raz w życiu próbował się bronić :-o W każdym razie żadnych skutków ataku nie było (uff...) A tak w ogóle to poznałam dzisiaj forumową Blow i jej labka Fado :multi: Miło było was poznać! Fado jest cudny :loveu::loveu: Może uda mi się zalatwić kilka fotek z festynu, to wtedy tu wstawię ;) Aha i byłam dzisiaj na naszym placu treningowym i przy okazji poznałam Darka i Ulfiego :) Normalnie podziwiam Darka za jego podejście do psów i umiejętność rozbudzenia w nich pasji aportowania :D a Ulfi jest śmieszny :evil_lol: Quote
Kinia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Gratuluję akcji i skupiania! Czekam na fotki! Quote
Pusiakowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Heej! :multi: super fotki :loveu:. http://pieskiswiat.boo.pl/agility2009/6/2/p_mini_P4180819.jpg super :cool3:. http://pieskiswiat.boo.pl/agility2009/6/1/p_mini_P4180830.jpg cuuuudowne! :loveu: i fajny komplecik :cool1: czekamy na fotki z festynu :) . Quote
Okamia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ale mieliście fajnie :cool3: Mikalski nauczył się bronić :-o nie wierzę :evil_lol: Darek jest świetny... ma ogromną wiedzę o pasji nie wspomnę:evil_lol: A Ulfi jest boski a nie śmieszny:mad: Czekam na fotki :D Quote
Russellka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Darek i Ulfi rlz :evil_lol: A co tam u Mika? I przede wszystkim - gdzie są fotencje?? :mad: Quote
ewka i haker Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 witamy dawac zdjecia my tez po semi z darkiem Quote
brjagata Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 http://pieskiswiat.boo.pl/agility2009/6/2/p_mini_P4180995.jpg Ale on colliaka przypomina :crazyeye:. Piękny jest. Quote
Atkaaaa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Zapowiedź dzisiejszych( no może jutrzejszych) fotek:lol: Quote
Feigned Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ale on śliczny jest :loveu: i widzę że już macie tą obrożę od Marta_Ares :cool3::loveu: Quote
M&T Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Agata dzięki! :loveu: Moje ulubione foto dałaś :multi: Feigned już dawno przyszła obróżka, jest po prostu świetna :loveu: I dzięki niej już Mickey nie biega na treningu na krótkiej smyczy :multi: Quote
Feigned Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 M&T napisał(a):Agata dzięki! :loveu: Moje ulubione foto dałaś :multi: Feigned już dawno przyszła obróżka, jest po prostu świetna :loveu: I dzięki niej już Mickey nie biega na treningu na krótkiej smyczy :multi: no śliczna jest :loveu: a, bo teraz po prostu za obrożę go trzymasz? :cool3: Quote
M&T Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 [quote name='Feigned']no śliczna jest :loveu: a, bo teraz po prostu za obrożę go trzymasz? :cool3: Dokładnie :evil_lol::evil_lol: [quote name='Pinesk@']Agilitowe fotki są świetne! :loveu: Ślicznotek :lol: Co Ty mu do żarcia dajesz, że on ma taką piękną siersciuchę? ;) http://img9.imageshack.us/img9/91/miclgt.jpg Haha niezłe :lol: A gdzież to on się kąpał, ze taki mokry? Dawać więcej fot! :cool3: :loveu: Raz dziennie polewam mu karmę łyżką oleju :lol: A skąpał się w morzu :evil_lol: Bo on nie może nie wejść do wody :evil_lol: Quote
Pinesk@ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Agilitowe fotki są świetne! :loveu: Ślicznotek :lol: Co Ty mu do żarcia dajesz, że on ma taką piękną siersciuchę? ;) http://img9.imageshack.us/img9/91/miclgt.jpg Haha niezłe :lol: A gdzież to on się kąpał, ze taki mokry? Dawać więcej fot! :cool3: :loveu: Quote
Atkaaaa Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Mickey- pies znudzony monotonnym zyciem :evil_lol:, ciągle tylko biegać i biegać, skakać i skakać, do psów latać nie wolno. Tunele hopki, slalomy, kładki to dla niego za duże zagadki, :diabloti: Quote
M&T Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 twój opis mnie powalił :roflt: A tak w ogóle to z powodu braku czasu wykasowuję z sybskrypcji wszystkie galerie i będę subskrybować od nowa, niestety tylko te, które tu wchodzą (tya...galerie wchodzą xD Spoko :evil_lol:). Quote
Recommended Posts