Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
A tak poza tym to sprzedałam klatkę Mickiego i zamówiłam mu materiałową no i przede wszystkim większą, bo tamta była za mała. Dzisiaj doszła, jest rewelacyjna :loveu::loveu:

Zrobię parę zdjęć i w najbliższym czasie tutaj wkleję ;)

P.S. Mickey już się do niej przyzwyczaił, nawet już w niej spał :multi: widać, że bardziej mu się podoba niż tamta :eviltong:

Zakup sobie jeszcze sledzie do klatki materialowej, bo u nas na seminarium psyw klatkach materialowych przemieszczaly sie po calym terenie :eviltong::eviltong: takie zdolniachy mamy :evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
Zakup sobie jeszcze sledzie do klatki materialowej, bo u nas na seminarium psyw klatkach materialowych przemieszczaly sie po calym terenie :eviltong::eviltong: takie zdolniachy mamy :evil_lol:

Były w komplecie :cool3: + torba na klatkę + kocyk :razz: full serwis :evil_lol:

Posted

Dzisiaj brałam udział w gdyńskim festynie "Pies w wielkim mieście" :) Byłam jako wolontariuszka Ciapkowa i miałam pod opieką ciapkowego czworonoga, ale później mój tata przywiózł kudłacza :loveu: Żebym mogła go socjalizować w tłumie ludzi i psów. Na początku szczekał i się strasznie denerwował, ale z czasem przywykł i przestał szczekać :multi: Uspokoił się i skupił się na mnie :multi::loveu: W ogóle jakiś bokser się na niego rzucił :roll: I Mickey pierwszy raz w życiu próbował się bronić :-o W każdym razie żadnych skutków ataku nie było (uff...)

A tak w ogóle to poznałam dzisiaj forumową Blow i jej labka Fado :multi: Miło było was poznać! Fado jest cudny :loveu::loveu:

Może uda mi się zalatwić kilka fotek z festynu, to wtedy tu wstawię ;)
Aha i byłam dzisiaj na naszym placu treningowym i przy okazji poznałam Darka i Ulfiego :) Normalnie podziwiam Darka za jego podejście do psów i umiejętność rozbudzenia w nich pasji aportowania :D a Ulfi jest śmieszny :evil_lol:

Posted

Ale mieliście fajnie :cool3: Mikalski nauczył się bronić :-o nie wierzę :evil_lol:

Darek jest świetny... ma ogromną wiedzę o pasji nie wspomnę:evil_lol:

A Ulfi jest boski a nie śmieszny:mad:

Czekam na fotki :D

Posted

Agata dzięki! :loveu: Moje ulubione foto dałaś :multi:

Feigned już dawno przyszła obróżka, jest po prostu świetna :loveu: I dzięki niej już Mickey nie biega na treningu na krótkiej smyczy :multi:

Posted

M&T napisał(a):
Agata dzięki! :loveu: Moje ulubione foto dałaś :multi:

Feigned już dawno przyszła obróżka, jest po prostu świetna :loveu: I dzięki niej już Mickey nie biega na treningu na krótkiej smyczy :multi:

no śliczna jest :loveu:
a, bo teraz po prostu za obrożę go trzymasz? :cool3:

Posted

[quote name='Feigned']no śliczna jest :loveu:
a, bo teraz po prostu za obrożę go trzymasz? :cool3:

Dokładnie :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pinesk@']Agilitowe fotki są świetne! :loveu:
Ślicznotek :lol:
Co Ty mu do żarcia dajesz, że on ma taką piękną siersciuchę? ;)

http://img9.imageshack.us/img9/91/miclgt.jpg
Haha niezłe :lol: A gdzież to on się kąpał, ze taki mokry?

Dawać więcej fot! :cool3: :loveu:

Raz dziennie polewam mu karmę łyżką oleju :lol:
A skąpał się w morzu :evil_lol: Bo on nie może nie wejść do wody :evil_lol:

Posted

Mickey- pies znudzony monotonnym zyciem :evil_lol:, ciągle tylko biegać i biegać, skakać i skakać, do psów latać nie wolno. Tunele hopki, slalomy, kładki to dla niego za duże zagadki, :diabloti:

Posted

twój opis mnie powalił :roflt:

A tak w ogóle to z powodu braku czasu wykasowuję z sybskrypcji wszystkie galerie i będę subskrybować od nowa, niestety tylko te, które tu wchodzą (tya...galerie wchodzą xD Spoko :evil_lol:).