Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pusiakowa napisał(a):
a kiedy te fotki beda? :eviltong:

Ymm...Na pewno w przyszłym tygodniu bo wracam dopiero w niedzielę po północy :eviltong: znaczy się to będzie już początek poniedziałku :evil_lol:

Posted

ooooo to znaczy, ze mogę liczyć na jakieś fotki moich rudziszonów? szczególnie starszeństwa startującego :cool3::cool3::cool3::cool3: oo albo mam pomysł głaskanie mandali za co najmniej jedną fotę :P:P:P:P

Posted

no koleżanka mikowa będzie u mnie nocować więc będę ją baaardzo porządnie i mocno prosić o zdjęcia nie tylko moich psów ale i innych :cool3::cool3: bo jak nie to drugą noc spędzi na klatce schodowej :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Wróciłam :cool3:
Luiza, dzięki za nocleg :loveu::loveu: Twoje psy to cudo :loveu::loveu: Fotek nie robiłam, bo nie wzięłam aparatu, ale mam mnóstwo filmików :D Cerber też jest :) i Hakera też mam chyba ze 2-3 filmiki :)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Mikusiowe ale szalejecie z banerkami :loveu:
śliczny nowy banerek :multi:

Dzięki :loveu::loveu:

A ja stwierdziłam, że sprzedam klatkę, którą kupiłam Mickiemu i kupię mu większą i do tego materiałową :)

Posted

oooooo super!!! to może Ty masz za to mój niedzielny przebieg egzamin LA2, czysty przebieg??? i pierwszy jaki w tym dniu się odbył?> proszę napisz, że masz bo niestety nikt z moich go nie nakręcił ;( a to był jeden z najlepszych moich przebiegów na tych zawodach!

Posted

Luiza, muszę cię zmartwić, ale nie jestem pewna, czy mam bo w niedzilę bardzo mało nagrywałam :oops:

Ewa, metalowa, 62cm dł, 47cm szer. i 52cm wys. ;)

Feigned hej :D

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Hejka:loveu:

witamy nowa znajomą:loveu: :loveu:

rowniez bardzo miło było poznać;)
Nastpenym razem zapraszam z psiakiem:cool3:

No następnym razem to się bez niego nie ruszę :evil_lol: A może do was wpadnę tak sobie? :cool3: :evil_lol::evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
zapraszam:eviltong:

jesli juz przezyłas droge pociagiem z Gdyni to nie bedzie tak zle:evil_lol: :evil_lol:
My dalismy rade z psem, klatka i bagazami w wakacje:lol:

Luzik, ja jechałam już 6 godz. pociągiem z moim kudłaczem i żadnych problemów nie było, on lubi jeździć :lol:

Więc w wakacje mogę się do was wybrać :evil_lol:

Posted

hehe Aresisko tez nie miał nic przeciwko, spał wiekszosc czasu:loveu:

Ale w tym roku jak bedziemy jechac nad morze to juz z 2 psami i samochodem:lol:

W taki razie czekamy w wakacje, a teraz czekam na nowe fotki:loveu:

Poprzednie z treningu juz widzialam:cool3:

Posted

wpadnij tak sobie, ale z Mickim :) dzieciaki będą miały towarzystwo :) ale poważnie chce Ci się taki kawał jechać do nas tylko ,,tak sobie''?

oooo a może wpadniesz do Białegostoku??? jedziemy tam na zawody, fajnie byłoby się znowu zobaczyć :):):) i też obowiązkowo jeśli się zdecydujesz to weź Psiaka :)

Posted

Dziewczyny mi nie przeszkadza wyjazd "tak sobie" bo uwielbiam podróżować :D więc każdy wyjazd jest dla mnie fajny :cool3: Może bym was odwiedziła na treningu? :evil_lol:

Do Białystoku nie ma szans - za daleko :shake:

A fotek na razie brak, w weekend będą :)