Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina nie ma problemu ;) tylko nie wiem, czy uda mi się załatwić za 10zł czy za 15zł - jak będę w Ciapkowie to się popytam ;)

Posted

[quote name='M&T']Paulina nie ma problemu ;) tylko nie wiem, czy uda mi się załatwić za 10zł czy za 15zł - jak będę w Ciapkowie to się popytam ;)
To dowiedz się co i jak. Jak by były za 10 zł to jestem jak najbardziej za, a jak będą za 15 i jak nie znajdę nigdzie innych to też się piszę.

Szkoda, że mniejszych nie ma, bo zamówiła bym dwie dla Mikiego i Milo :cool3:

Posted

Witam Mickiego i Martynę :lol:

Jak narazie ze slalomem super mu idzie i nie "wyłamuje się" , a slalom przez nogi- :thumbs:

Mickey jak zwykle piękny na foteczkach i Twoja świetna nauka jazdy konnej ;)

Posted

Dzięki wszystkim :loveu:

Mudik będę czekać z niecierpliwością na filmik, jak sklecisz to daj znać :cool3:
Aniu, dzięki :loveu: ale moja jazda na koniach jest...nie warta komentarza xD W każdym razie ostatnio wsiadłam SAMA na konia :cool3:

Dzisiaj wreszcie doszła klatka!! :multi::multi: Jest troszkę przykrótka, ale Mickey się mieści i może się położyć, więc loozik :lol: To i tak jest tylko na treningi, żeby miał gdzie chwilkę odpocząć, w domu nie mam zamiaru jej używać, bo jest niepotrzebna :D Na razie rozpoczęłam oswajanie Mickiego z klatką i po 10 minutach już sam wchodzi na komendę "do środka" :multi: i nie boi się ani nic ^^

Dobra, ja lecę, bo mam mnóstwo nauki, bo jutro spr z Napoleona :placz:

P.S. Klatkowe foteczki będą pod koniec tygodnia ;)