C&B Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Kolejna która przygodę z koniami , czy to już dawno zaczełaś , a może to tylko tak raz? Quote
M&T Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 zaczęłam w środę :evil_lol:Ale nie będę jeździć stale, tylko kilka razy, ew. w teren raz i koniec ;) taka mała przygoda :evil_lol: Quote
Illusion Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='M&T']w schronisku :) [/quote] Dzięki za informacje ;), zdaje się, że nie pozostaje mi nic innego, jak szukać jakiegoś podobnego identyfikatora, bo ten Wasz bardzo mi się spodobał :evil_lol:. Powodzenia w jeździe konnej ;). Ja jakiś czas temu strasznie chciałam się nauczyć jeździć konno, ale moje plany w końcu nie wypaliły. Quote
M&T Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Można też na allegro taki zamówić ;) A czemu nie wypaliły? Quote
Illusion Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='M&T']Można też na allegro taki zamówić ;) A możesz podać link do aukcji? Zależy mi na takim odcieniu różowego, jak jest u Was :cool3:. Znalazłam pewną firmę (?) co robi kolorowe identyfikatory, wyglądają na dosyć porządne, czasem ich produkty trafiają na allegro i chyba od nich bym kupiła, chociaż ten róż inny mają... ArtMagic.pl :: Identyfikator aluminiowy - KOŚĆ MAŁA [quote name='M&T']A czemu nie wypaliły? W sumie to ciężko powiedzieć, mama miała jakieś wątpliwości, a ojciec miał coś do właścicieli stadniny, którą sobie upatrzyłam ;). Quote
Bartiśkowa_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witamy :loveu: No to sie ceszę że Mickey siesłucha mój za chiny by nie wrócił :shake: Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/DSC_0341.jpg ślicznyyy :loveu::loveu: Quote
M&T Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Hej :D Właśnie wróciłam od rodzinki z Elbląga :) Ale Mickey się wyszalał! :multi: Najpierw byliśmy na długim spacerze w parku, a następnego dnia [czyli dzisiaj :eviltong:] poszliśmy z rodzinką na plażę w Kadynach i ciocia wzięła swojego psa - Morfiego [mc amstaffa] :) ale się piesy wybiegały! :evil_lol::evil_lol: Mickey do teraz śpi :crazyeye: [quote name='RCookie']A możesz podać link do aukcji? Zależy mi na takim odcieniu różowego, jak jest u Was :cool3:. Znalazłam pewną firmę (?) co robi kolorowe identyfikatory, wyglądają na dosyć porządne, czasem ich produkty trafiają na allegro i chyba od nich bym kupiła, chociaż ten róż inny mają... ArtMagic.pl :: Identyfikator aluminiowy - KOŚĆ MAŁA Nie znam konkretnych aukcji, ale możemy zrobić tak, że prześlesz mi 10zł na konto, ja ci kupię u nas w schronisku taki identyfikator i prześlę listem ;) Quote
Illusion Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='M&T'] Nie znam konkretnych aukcji, ale możemy zrobić tak, że prześlesz mi 10zł na konto, ja ci kupię u nas w schronisku taki identyfikator i prześlę listem ;)[/quote] Dobry pomysł :cool3:. Na razie tych kolorowych identyfikatorów nie będę kupowała, bo mam inne wydatki, ale jak już będę mogła, a na allegro nie znajdę tego, co mnie interesuje, to do Ciebie napiszę ;). A te kostki występują w różnych rozmiarach, czy tylko w jednym? Quote
M&T Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='RCookie']Dobry pomysł :cool3:. Na razie tych kolorowych identyfikatorów nie będę kupowała, bo mam inne wydatki, ale jak już będę mogła, a na allegro nie znajdę tego, co mnie interesuje, to do Ciebie napiszę ;). A te kostki występują w różnych rozmiarach, czy tylko w jednym?[/quote] Ok ;) Rozmiar jest chyba jeden, ale są różne wzorki i kolory :lol: Quote
Pusiakowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Heej!:multi: Coś mi się o uszy obiło, że się uczysz jeździć konno.. zazdroszczę.. i GRATKI 400 :D Buziaki dla Mickey`a :loveu: Quote
M&T Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 A jutro moja ostatnia jazda na lonży i przechodzę na maneż :-o Quote
basia bonnie Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jak patrze na te Twoje fotki z jazd to po prostu mam ochotę rzucić wszystko i znów jeździć konno :-( hehe ja pamiętam moją pierwszą jazde bez lonży :loveu::loveu: taka woolność :evil_lol: i tylko Ty musisz nad koniem panować :eviltong: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
M&T Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Boże, ja chyba zesikam się ze strachu xDDD sama na koniu? :-o Brrr! I tak jestem z siebie dumna, że w ogóle wsiadłam na konia xDD Quote
hovomaniaczka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Nie ma sie co bac jezdzic samemu - ja bym nie chciala na lonze wracac Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 M&T napisał(a):Ok ;) Rozmiar jest chyba jeden, ale są różne wzorki i kolory :lol: To może ja też bym się załapała, bo szukam takich od jakiegoś czasu ;) Tylko czy to jest sama blaszka czy już wygrawerowane będzie?? Quote
C&B Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 M&T napisał(a):Boże, ja chyba zesikam się ze strachu xDDD sama na koniu? :-o Brrr! I tak jestem z siebie dumna, że w ogóle wsiadłam na konia xDD Uważaj , bo ja w niedziewle spadłam:evil_lol: Quote
M&T Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Paulina, od razu grawerują ;) Domka nie strasz mnie, bo nie wsiądę! :evil_lol: A dzisiaj byliśmy z Mickim na spacerze na plażę z psem mojej najlepszej przyjaciółki, Norkiem :) Ale chłopacy się wybiegali! :multi: Tylko raczej nie bawili się ze sobą, Norek [vel Buki] ganiał za patykami a Mickey za mewami i łabędziami :evil_lol: Quote
Feigned Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 jejku, jak ja Ci zazdroszczę tej plaży noo .. :eviltong::loveu::loveu: Quote
C&B Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='M&T']Paulina, od razu grawerują ;) Domka nie strasz mnie, bo nie wsiądę! :evil_lol: Ja cię nie straszę :evil_lol: Ale nie przejmuj się to było dopiero na pierwszym galopie , a ty już galopowałaś?? Quote
taxelina Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 I cpo spacerowe fotki z Norkiem beda? Quote
M&T Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Feigned napisał(a):jejku, jak ja Ci zazdroszczę tej plaży noo .. :eviltong::loveu::loveu: ja też sobie zazdroszczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Domka_Czika napisał(a):Ja cię nie straszę :evil_lol: Ale nie przejmuj się to było dopiero na pierwszym galopie , a ty już galopowałaś?? Nie, na razie sobie kłusuję, ale pewnie niedługo czeka mnie też galop :eviltong: moja siostra też spadła z konia w galopie :-o tylko, że jechała bez strzemion :eviltong: deer_1987 napisał(a):I cpo spacerowe fotki z Norkiem beda? Nie, bo nie chciało mi się zdjęć robić :oops::oops: Quote
hovomaniaczka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 M&T napisał(a):Nie, bo nie chciało mi się zdjęć robić A co to za jakies jawne lenistwo?!:mad: Ja z konia spadlam po 1,5 roku jezdzenia, wiec nie ma sie co przejmowac. Quote
Recommended Posts