Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Jak można byź takim głupim ?:-o Jessus :shake: dla mnie jest bez sensu takie profile robić po co to komu ? tylko nicki sie marnuja :diabloti: Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Najlepiej chyba wtedy pisać od razu do admina, IP by jej zablokowali... Nie założyłaby już żadnego konta więcej. Quote
Pusiakowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 o Bosz :crazyeye::crazyeye: rąbnęło kogoś totalnie:crazyeye: czekamy na niespodzianke :) my też mamy śnieg:multi::multi: Quote
Pusiakowa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 psiara1996 napisał(a):A my mamy!:multi: Grad i lód :roll: lód fajny poślizgać się można :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Pusiakowa napisał(a):lód fajny poślizgać się można :cool3: no ślizgam sie ślizgam za psem na chodniku :razz: Quote
M&T Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 UWAGA! UWAGA! NIESPODZIANKA! :evil_lol::evil_lol: YouTube - Mickey's tricks A przy przynoszeniu upuszczał, bo nie mógł porządnie złapać :mad: :evil_lol: I stwierdziłam, że zacznę ćwiczyć z Mickim dog dancing :) ale to nie teraz, jak będę miała więcej czasu, a jak na razie wytrenuję z nim do perfekcji sztuczki, a później będziemy to w układy łączyć :bigcool: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Świetny filmik :razz: Mickey duużo umie i widzę że swietnie sobie z jego uyczeniem :loveu: Quote
Sweet Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 boskie ten filmik:loveu::loveu: cudownie wykonuje te sztuczki wszystkie:loveu: heh:D Quote
Atkaaaa Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 fajnie ::D:D:D:loveu::loveu: Martyno, kiedy idziemy na spacerek? :cool3: Rodzinka moja jutro wyjeżdża więc może się jakoś umówimy? W weekend czy cuś, bo w tyg raczej nie wyrobie. Quote
Onomato-Peja Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 filmik ( napisałam na gg , bo niewypada :P) Quote
Mudik Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Świetny!, ja dziś próbowałam uczyć Delika A kuku!, ale on jak już oprze łapy i pokaże mu smaka pod r.ęka to je zdejmuje , no czasem moment je utrzyma, ale ciężko idzie, Tobie też tak robił Mickey? Quote
M&T Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Mudik napisał(a):Świetny!, ja dziś próbowałam uczyć Delika A kuku!, ale on jak już oprze łapy i pokaże mu smaka pod r.ęka to je zdejmuje , no czasem moment je utrzyma, ale ciężko idzie, Tobie też tak robił Mickey? Mickey na początku albo zdejmował jedną łapę albo obie, ale popracowałam z nim trochę przy pomocy klikera i teraz już nie ma z tym problemu :) Quote
Paulina_mickey Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 M&T napisał(a):Mickey na początku albo zdejmował jedną łapę albo obie, ale popracowałam z nim trochę przy pomocy klikera i teraz już nie ma z tym problemu :) Ale zdolniacha z niego :loveu::loveu: A jaki skupiony na Tobie, lub na nagrodzie w Twojej ręce :diabloti: Quote
M&T Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Hej hej wszystkim :) Dzisiaj mieliśmy nasz pierwszy trening jako członkowie drużyny :cool3: i muszę z dumą stwierdzić, że Mickey spisywał się znakomicie!! :multi::multi: :loveu: nawet udało mi się go raz wysłać do tunelu! :-o i nie musiałam biec razem z nim :multi: A tu macie tor, jaki dzisiaj biegliśmy :) Quote
martitaa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mickey pozdrawiamy Cie i Twoja pancie:)fajnie razem pracujecie:*:loveu: Quote
Onomato-Peja Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 M&T napisał(a):Hej hej wszystkim :) Dzisiaj mieliśmy nasz pierwszy trening jako członkowie drużyny :cool3: i muszę z dumą stwierdzić, że Mickey spisywał się znakomicie!! :multi::multi: :loveu: nawet udało mi się go raz wysłać do tunelu! :-o i nie musiałam biec razem z nim :multi: No to brawo brawo ~^ Oby tak dalej ;) Quote
Sallcia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ale z niego fajny pies! Fajne sztuczki potraficie , grtaulujemy:multi: Mój kudłacz wszystko chce robić szybko .. :placz: I tez mamy kilka filmików , ale cóż.. nie potrafie ich tak ładnie łączyć.:-( Quote
M&T Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Sallcia popracuj w Movie Maker ;) na pewno masz, bo to podstawowy program Windowsa :) Quote
Sallcia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Ohh! Rzeczywiscie to mam , coś tam kiedyś robiłam , spróboje jeszcze raz.. :) Wrazie czego moge pytać?:) Quote
LadyK Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='M&T']Sallcia popracuj w Movie Maker ;) na pewno masz, bo to podstawowy program Windowsa :) Ja nawet się nie umiem tym obsługiwać :D Quote
Recommended Posts