Paulina_mickey Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Witamy się po przerwie:evil_lol::loveu: :buzi: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Martyna nie zastanawiaj się, tylko do Porąbki przyjeżdżaj! ha :diabloti: tu to sobie postudiujesz... :evil_lol: Quote
Martunia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 O nie, ja się nie zgadzam, nasz rynek jest ładniejszy. :diabloti: Quote
M&T Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ciotki, spokojnie!! xD Ja mam jeszcze półtora roku do matury! :eviltong: Ale oferty na ferie i wakacje chętnie przyjmuję :diabloti: i na sylwestra też :cool3: Asiu niestety mnie źle zrozumiałaś :oops: Chodziło mi, że Krakowski Rynek jest ładniejszy od wrocławskiego :diabloti: Deer Taaak! Ja chcę do Eslöv!! :multi::multi: Quote
Sweet Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 M&T napisał(a):Ciotki, spokojnie!! xD Ja mam jeszcze półtora roku do matury! :eviltong: Ale oferty na ferie i wakacje chętnie przyjmuję :diabloti: i na sylwestra też :cool3: to ja zapraszam do siebie na sylwetra:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='M&T']Deer Taaak! Ja chcę do Eslöv!! :multi::multi: a czemu? do mnie czy po co innego? :diabloti: Quote
baffi2 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Martyna, co tam będziesz na jakiejś wsi studiować:diabloti: Do stolicy przyjeżdżaj :D:eviltong: Quote
karolina1 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 baffi2 napisał(a):Martyna, co tam będziesz na jakiejś wsi studiować:diabloti: Do stolicy przyjeżdżaj :D:eviltong: :evil_lol: Nie nie Martyna mnie tu a pomorzu zostawić nie może!! Chyba że za pare lat se razem to stolicy wyjedziemy no! :evil_lol: Quote
Rahl Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='M&T'] Asiu niestety mnie źle zrozumiałaś :oops: Chodziło mi, że Krakowski Rynek jest ładniejszy od wrocławskiego :diabloti: Nie zrozumiałam cię źle tylko specjalnie tak napisałam :eviltong::eviltong: :eviltong::diabloti: :evil_lol::evil_lol:. Quote
M&T Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Martunia napisał(a):O nie, ja się nie zgadzam, nasz rynek jest ładniejszy. :diabloti: A ja się z Tobą nie zgadzam :diabloti: Sweetaśna napisał(a):to ja zapraszam do siebie na sylwetra:evil_lol::evil_lol: Przyjmuję zaproszenie :evil_lol: deer_1987 napisał(a):a czemu? do mnie czy po co innego? :diabloti: Oczywiście, że do Ciebie :cool3::cool3: baffi2 napisał(a): Martyna, co tam będziesz na jakiejś wsi studiować:diabloti: Do stolicy przyjeżdżaj :-D:eviltong: Brr!!! Nawet nie proponuj :evil_lol::evil_lol: Za duże miasto dla mnie :eviltong: karolina1 napisał(a)::evil_lol: Nie nie Martyna mnie tu a pomorzu zostawić nie może!! Chyba że za pare lat se razem to stolicy wyjedziemy no! :evil_lol: to zaproś mnie na sylwka to cię nie zostawię :evil_lol::evil_lol: gordonowa napisał(a):Nie zrozumiałam cię źle tylko specjalnie tak napisałam :eviltong::eviltong: :eviltong::diabloti: :evil_lol::evil_lol:. jaaaaaaassssneeee :cool1: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Witam sie u Ciebie mamusia :loveu: . ee tam .. przyjezdzaj do PrG ! :diabloti::lol: Quote
Tepes Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ojjj jak dawno nas tu nie było...:oops: wybaczcie No niestety szkoła...tyle czasu zabiera... Przyszlismy się przywitać:) Quote
Martunia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Łooohoho zaraz się zacznie walka o naszą Martynkę. :D Quote
LadyK Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [CENTER]Masz do mnie przyjechać :cool1:[/CENTER] Quote
baffi2 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 M&T napisał(a): Brr!!! Nawet nie proponuj :evil_lol::evil_lol: Za duże miasto dla mnie :eviltong: to zaproś mnie na sylwka to cię nie zostawię :evil_lol::evil_lol: Ee tam duże:eviltong: Prawie takie jak Kraków+Katowice:diabloti: A po co Ci tyle tych zaproszeń na sylwka jak już od 2 osób dostałaś:eviltong: Quote
Rahl Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Co ty na jakieś wsie będziesz jeździć. Warszawa, Krakow, phi!! Bielany Wrocławskie city rulez! :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Hejcia, wpadliśmy się przywitać :buzi::loveu: Quote
M&T Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Hej cioteczki :D widzę, że walka trwa :evil_lol: W każdym razie jak nie na sylwestra to i tak w czerwcu lub w maju spotkam się albo z dziewczynami z Krakowa albo z Wrocławia, bo razem z klasą jedziemy na wycieczkę tam albo tam :eviltong: A ja mam dobrą wiadomość :cool3: Już po tym tygodniu będę miała więcej luzu w szkole i nie będę musiała do 22 ślęczeć nad książkami :multi::multi: więc będę częściej odwiedzać wasze galerie i przede wszystkim będzie więcej fotek :cool3: A jak na razie lecę wkuwać hormony :roll: buźki! :loveu: baffi Planuję zrobić sylwestrową objazdówkę :diabloti: Quote
Martunia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 O, to wreszcie sobie odpoczniesz. :) Ja mam jeszcze tydzień nauki, tydzień przed świętami mam wolny, bo mamy białą szkołę.. ale ja nie jadę, to mam wolny dodatkowy tydzień. :D Quote
M&T Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Martunia Ale ci zazdroszczę! :placz: Bo u mnie właśnie się okazało, że przyszły tydzień nie będzie taki wspaniały :( Mam trzy ważne spr i po drodze chyba z 2 kartkówki :( Ale teraz korzystam z chwili wolnego i lecę do waszych galerii :cool3: Quote
Recommended Posts