M&T Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 no muszę koniecznie, bo przez to, że on nie chce mi zabawki oddawać, to nie mogę mu na treningu zabawek rzucać :( tylko trzymam w ręce i się szarpiemy... :( Quote
Bartiśkowa_ Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A jak to z nim ćwiczyłaś ?? :razz:Bo Bartiego tego też przydałoby się nauczyć :evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hej, hej:lol: fotki super:p heh to może za kilka miesięcy na jakichś zawodach się zobaczymy:D:cool3: Quote
M&T Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):A jak to z nim ćwiczyłaś ?? :razz:Bo Bartiego tego też przydałoby się nauczyć :evil_lol: Wzięłam go na 10m linkę, rzucałam mu piłkę i biegłam w odwrotną stronę, jak dobiegał do mnie to mówiłam przynieś i jak miał mnie w dupie to chwytałam z linkę. Wtedy zawracał w moją stronę. I tak w kółko do póki nie znalazł się blisko mnie i wtedy łapałam zabawkę chwaląc go mocno i szarpiąc się z nim, żeby mu pokazać, że lepsza jest zabawa ze mna niż uciekanie ode mnie :lol: i po jakimś czasie szarpania mówiłam spokojnie "puuuść", jak nie puszczał to cofałam się krok do tyłu [cały czas trzymając zabawkę] i znowu "puuuść", jak nie słuchał to troszkę go szarpnęłam linką [ale lekko] i znów mówiłam "puuść" i jak puszczał to chwaliłam jak się da i troszk posłuszeństwa i od początku wszystko :eviltong: Quote
M&T Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 dziękuję :loveu: Cavy robiła :loveu: mój aparat ma baterię kaput :diabloti: Quote
Cavy Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja bym sie na Twoim miejscu nie przyznawała, tylko leciała robić jakieś :mad: :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Denerwują mnie te posty :onfire: A ładowarki to się nie ma, żeby naładować baterie? :eviltong: Macie śnieg? U nas sypie strasznie :razz: Quote
M&T Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Jeeest, ale mi się nie chce jej wyciągać xP Śnieg mamy! :multi::multi: tylko powoli zamienia się w pluchę :placz: Quote
M&T Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 globalnydog193 napisał(a):U nas tak samo:placz: Mam nadzieję, że jutro spadnie nowy :lol::lol: Quote
dog193 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 M&T napisał(a): Śnieg mamy! :multi::multi: tylko powoli zamienia się w pluchę :placz: U nas tak samo:placz: Quote
AngelsDream Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Życzę powodzenia w dalszej nauce aportu :D Quote
Martunia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jaki fajny banner! :) Fooootki chcemy! Quote
LadyK Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [CENTER]Fajny bannerek :cool3: I jak z tym śniegiem? :eviltong: Bo u mnie sypie i sypie :multi: Oby tak dalej :multi:[/CENTER] Quote
jbk Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Troszkę się przedłużył - i piszesz to przed jedenastą wieczorem? Po ciemku ćwiczyliście? Quote
M&T Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Angel dzięki :):) Martunia dzięki ^^ [by Cavy ;)] a co do fotek, to dzisiaj jak będę szkolić Rumbę, to przy okazji porobię parę fotek jak się razem bawią ^^ Owczarkowa jest śnieg!! :multi: i to ile! :loveu: Dzisiaj na treningu złapała nas chwilowa śnieżyca, ale psiaki akurat w ciepłych klatkach siedziały, w kontenerze, bo akurat teoria była, więc tylko ludzie się załapali na troszkę śniegu :eviltong: A w ogóle pod koniec treningu Mickey położył się na ziemi i zaczął śnieg wżerać :roll: Szybko go odciągnęłam, ale mam nadzieję, że się nie przeziębi :modla: Anita dzięki :loveu: Jbk nie :evil_lol: przedłużył się o pół godziny, a do kompa siadłam dopiero o w pół do jedenastej :evil_lol: Dzisiaj trening poszedł...ekhem....nie tak jak miał pójść xD i oczywiśćie przez kogo?? No jakby inaczej - przeze mnie xD bo dzisiaj jestem pół przytomna i robiłam wszystko nie tak, jak trzeba było :eviltong: A do tego Mickey urządził sobie bunt i mi ciągle uciekał i nie chciał się słuchać :placz: Quote
taxelina Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 No to za tydzien bedzie lepiej, nie martw sie!! Quote
M&T Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Mam nadzieję :eviltong: Mam fotki, ale jeszcze siedzą sobie na aparacie, który.....się ładuje. :bad-word: Więc będą dopiero jutro ^^'' Quote
Sweet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 hej kochanie:loveu: czekamy na fotki:) buziaczki:*:loveu: Quote
Recommended Posts