Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapomniałam dodać, że to nie jest taki definitywny koniec, tylko po prostu reszta będzie jutro xD

muszę się zwijać spać, bo jutro na trening zaśpię jeszcze xD dogobranoc :*

Posted

u nas zimno... Ale Mickeyowi to chyba nie przeszkadza. Moja Sara ma tak samo. W zimę by do wody wbiegła gdyby wszędzie nie był lód.

Spacer godz-1,5 godz jest idealny dla Sary :) nie będziemy musiały jej później "nieść" do domu i będzie już wystarczająco wybiegana ;)

Ostatnie fotki podobają mi się najbardziej :loveu:

Posted

Hej cioteczki :loveu: jako, że multicytaty nadal nie działają to odpowiem ogólnie:

Czy lato czy zima Mickey wszystko przetrzyma! :evil_lol: na serio, mu nie robi różnicy czy woda ma 15 czy -10 stopni xD gorzej, jak się zrobi lód i nie będzie miał jak się do wody przecisnąć :diabloti: co do fotek to dalszy ciąg spacerkowych będzie wieczorkiem ;)

a teraz co nieco o agility ^^ Dzisiaj połowa treningu to było posłuszeństwo. Chodziliśmy w kółko z psami przy nodze, a później był slalom wokół innych psów i Mickey do żadnego się nie wyrywał tylko był skupiony na mnie! :multi: :loveu::loveu: tylko jak zaczęliśmy pracować przy hopkach to się zrobił niegrzeczny, bo pracowaliśmy z piłką, a on jak widzi piłkę to tylko szaleje i nawet siad nie chce zrobić :shake: muszę z nim to poćwiczyć koniecznie. Ogólnie to więcej błędów popełniałam ja niż kudłacz :oops: ale fajnie było :lol: i dziękuję bardzo mojej kochanej Korze, że zgodziła się przyjechać i robić fotki :buzi::buzi: teraz będę cierpliwie czekać, aż mi je zmniejszy i prześle i was też proszę o cierpliwość :cool3: a na następnym treningu będziemy z tunelem pracować ^^ Szkoda, że to dopiero w pt :placz: ale do tego czasu przynajmniej poćwiczę posłuszeństwo z Mickim przy piłce :eviltong:

dobra, ja lecę do kumpeli ^^ cyaa :*

Posted

kinga-kinia napisał(a):
Ja podziwiam te wszystkie psy pływające o tej porze roku ....mnie na ich widok pływających aż stawy zaczynają boleć ;)

Mickiemu na pewno zimno nie jest, bo ma podszerstek :lol::lol: jakby nie miał to by było z nim kiepsko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: