Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka :) Zaraz wybieramy się na spacerek z dgmaniaczką Behemotką :) więc możecie liczyć na zdjątka :evil_lol:
i mam dobrą wiadomość! Kora się zgodziła pójść ze mną na ndzielne agility! :multi::multi::multi: więc będą fotki :eviltong: ale nie spodziewajcie się czegoś super, bo my dopiero zaczynamy i więcej jest chodzenia i zapoznawania się z nowymi rzeczami niż biegania przez przeszkody, bo ja w ogóle najpierw sama muszę się nauczyć jak prowadzić mojego kudłacza ;)

dobra, ja lecę się przygotowywać ^^

buźki!

P.S. Monisia, niestety nie wiem, co to może być :( ale widziałam już odpowiedź na twoim temacie tylko ine jest zbyt pokrzepiająca :(

Posted

Hejka :):) już po spacerku :eviltong: jestem wykończona! Mickey z resztą też :) ale co się dziwić, spacer trwał prawie 5 godzin :bigcool:

Fotki będą, ale najpierw muszę je zrzucić na kompa i pozmniejszać ;)

Posted

to ja Cię może zmartwię ale jutrzejszy spacer tyle nie potrwa bo moja Sara nie ma takiej kondycji :lol: ona nam padnie w połowie takiego spaceru :eviltong:

Posted

hejo kochana:)
czekamy z niecierpliwością na fotki:)
bardzo długi był ten spacer:) ja dzisiaj tez byłam na spacerku ale o połowe krótszym:eviltong:
hehe:)

Posted

[quote name='Wola']to ja Cię może zmartwię ale jutrzejszy spacer tyle nie potrwa bo moja Sara nie ma takiej kondycji :lol: ona nam padnie w połowie takiego spaceru :eviltong:

Spokojnie, nie musisz się obawiać :eviltong: ja i tak będę miała czas niestety tylko do ok. 13-13:30 :(

[quote name='Sweetaśna']hejo kochana:smile:
czekamy z niecierpliwością na fotki:smile:
bardzo długi był ten spacer:smile: ja dzisiaj tez byłam na spacerku ale o połowe krótszym:eviltong:
hehe:smile:

Ale wiesz, twój pies nie potrzebuje tyle ruchu, co mój :eviltong: jak wróciliśmy do domu to pierwszą czynnością jaką wykonał to było rzucenie się na miskę z żarciem, a następna to chwycenie zabawki i zachowywanie się, jakby w ogóle na spacerze nie był :roll: :eviltong:

[quote name='Mudik']Też czekam na agilitowe fotki, może ja też jakieś będę mieć z jutrzejszego treningu:cool3::cool3::lol:

A Delisia też dasz? :multi::multi: :loveu::loveu::loveu:

[quote name='faza14']Tobie tyż na musk coś padło, tylee fot żeby dać :evil_lol: a mi się w dalszym ciągu nie chce :-D

bo ty leń jesteś :mad::mad::mad:

Fotka pierwsza xD

bulwar ^^

Posted

łabądek :D

Mickuś

a może by zapolować na te ptaszki...?

Kazan Magdy [Behemotka] sprawdzał, czy nadal boi się wody, czy może się zmieniła :evil_lol:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Oj jak tam tyle ptaszków to Barti też był by w raju :evil_lol:
A Micki zrobił by coś jak by złapał ? Świetne nad morskie fotki :multi:

Raczej by im nie zrobił :eviltong: [chyba :evil_lol: ]

Dżeks i frisbee

i znów kudłacz :evil_lol:

Posted

Spotkaliśmy whippeta, ale tak szybko zapierdzielał, że to jest jedyna fotka, którą udało mi się mu zrobić xD

widoczek ^^

Mickson