jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 M&T napisał(a):i tu jeszcze taki widoczek: spadam jak na razie, bo mam strasznie dużo do roboty :placz::placz: A do tego muszę przekonać mamę, żeby mnie puściła na agility, bo wczoraj nie pozwoliła mi jechać za karę, bo nie zrobiłam pewnej rzeczy :oops: ale dzisiaj dobry humor, do tego wysprzątałam całe mieszkanie, więc może się jednak uda ją przekonać :) 3majcie kciuki :eviltong: buźka! :* Widoczek super ;) Trzymamy kciuki :) Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Mialam wlasnie napisac ze widoczek sliczny.. A kciuki trzymamy!!! Quote
Pusiakowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 M&T napisał(a):córcia: maleje, tak? Jesteś pewna, że chciałaś to powiedzieć? :mad: It`s only a joke xD . super widoczek :loveu: kciuki oczywiscie trzymam :kciuki: !!! Quote
Efciq Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witam :lol: http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110057.jpg ślicznie :loveu: Quote
Martunia Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Jakie ładne widoczki. :) I Mickey uśmiechnięty. Trzymam kciuki za te agility. ;) Quote
M&T Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Hej hej!! :D:D Dzięki za kciuki, bo mama mi jednak pozwoliła!!! :multi::multi::multi::multi: Byłam z Mickim i było fajnie :lol: Znaczy na razie nic nie robiliśmy, tylko poznawaliśmy się z innymi psiakami i z nowym terenem, ale pani powiedziała, że Mickey się nadaje :multi::multi: i mama się zgodziła, żebym chodziła już na stałe na agility :multi::multi::multi: no i od piątku zaczynamy kurs :cool3::cool3: już nie mogę się doczekać :loveu::loveu: Dobra ja lecę, sorrki, że was nie odwiedzam za często, ale naprawdę mam urwanie głowy i ledwo wchodzę do swojej galerii :shake: ale obiecuję, że w weekend wszystko nadrobię! :lol::lol: buźka! :loveu: Quote
taxelina Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 No to super ze mama pozwolila i ze bedziecie chodzic na kurs!! Quote
Pusiakowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 SUPER ZE SIE ZGODZILA! :multi: liczymy ze bedziesz robila jakies fotki na agility :cool3: . Quote
Martunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja też się bardzo cieszę ze zgody Twojej mamy na agility. :loveu: Quote
AngelsDream Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 A my musimy najpierw skończyć PT... Ale za was już trzymamy kciuki. Quote
M&T Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Hej wszystkim :) Angels: dzięki za kciuki :loveu: A co do fotek to w piątek nie będę robić, bo to jest wieczorem i już ciemno jest, ale w ndz może mi się uda namówić kogoś, żeby ze mną pojechał i wtedy będą fotki :cool3::cool3: A ja siedzę dzisiaj i jutro w domu :placz: bo mam problemy z żołądkiem :( i muszę przejść na lekkostrawną dietę....żadnych słodyczy!! :shock: :placz: no ale koniec smętów :eviltong: czas na fotki ^^ pomnik w porcie poświęcony: a Mickey znalazł sobie kumpla nowego :eviltong: Quote
M&T Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 port tzw. "basen prezydenta" xP stateczki Quote
basia bonnie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Hej:multi: super sprawa z tym agility :) w ogóle to z tą Gdynią to sprawa wygląda tak,że teraz tam nie pojadę na pewno, bo już ten ktoś za kogo byl tam moj tata wrócił :( ale w jakimś bardziej odległym terminie na pewno pojadę:) i już wiem,że to jest na jakimś nowym osiedlu na chyba P... przy wyjeźdzcie z obwodnicy trojmiasta chyba:hmmmm: Quote
taxelina Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 ja na wiosne chcialam z niunia isc na kurs agility ale TZ marudzi ze ona za stara.. Quote
M&T Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Basia: pewnie chodzi o Dąbrowę ;) no szkoda, że teraz się nie udało, ale mam nadzieję, że w ogóle przyjedziesz :lol: Deer: u nas w sekcji trenuje dziewczyna z 8letnią sunią, więc Niunia na pewno za stara nie jest ;) Mickuś Quote
basia bonnie Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Możliwe,że o Dąbrową ;) nie wiem, nie ważne, i tak Cię tam znajdę :evil_lol: śliczne to ostatnie foto :loveu: z tą pedalską różową adresówką :diabloti: Quote
Sweet Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110125.jpg a to jest świetne:loveu: ta jego mina jest zabójcza:evil_lol::eviltong::diabloti::loveu: Quote
taxelina Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Ja to wiem ze nie jest za stara, ale ten sie uparl ze ja sie napalilam a Niunia jest za stara i w ogole... Wiesz w koncu sie tu przejade: http://storegard.se/index.php/872417 ale to tylko jednorazowo jak tylko pogoda pozwoli i zbacze jak jej to bedzie pasowac ;) Quote
Martunia Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Prześliczny Mickey. :loveu: Jak ładnie powychodził na zdjęciach. I te statki. I nowy kolega. :cool3: http://i532.photobucket.com/albums/ee327/tofiskowa/PA110125.jpg :loveu: Quote
M&T Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Basia ona nie jest pedalska :mad::mad: Sweet wieem, kocham tę minę :loveu: Córcia dzięki :loveu: Deer ale mają tam duży tor! :shock: mam nadzieję, że uda ci się TZta przekonać ;) Martunia dzięki :loveu::loveu: a tu na zakończenie spacerku nadmorska foczka :evil_lol: i zaraz zacznę wstawiać na kompa fotki ze spaceru na bulwar :) Quote
taxelina Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Tam to akurat nie ma kursow tylko rozne aktywnosci dla psow :P tam sie zdecydowalam juz dwno ze kiedys pojade choc tz nie pasuje :P mimo ze sama bede jecha i z jedna sunia :P Na kurs byl do klubu szla, nic pomysle jeszcze :P do wiosny mam czas i kase zebrac - drogo tu - i w ogole. ile u was kosztuje agiltiy kurs? Quote
M&T Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 deer_1987 napisał(a):Tam to akurat nie ma kursow tylko rozne aktywnosci dla psow :P tam sie zdecydowalam juz dwno ze kiedys pojade choc tz nie pasuje :P mimo ze sama bede jecha i z jedna sunia :P Na kurs byl do klubu szla, nic pomysle jeszcze :P do wiosny mam czas i kase zebrac - drogo tu - i w ogole. ile u was kosztuje agiltiy kurs? kurs kosztuje 200zł za 20 lekcji ;) Quote
taxelina Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 M&T napisał(a):kurs kosztuje 200zł za 20 lekcji ;) 385 kr za czlonkowstwo - 130 zl 650 kr za kurs podstawowy agility - 222 zl to chyba 10 lekcji albo inny kurs 900 kr - 300 zl - za 9 lekcji z czego pierwsza to tylko instrukcje Quote
Recommended Posts