Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

M&T napisał(a):
i tu jeszcze taki widoczek:

spadam jak na razie, bo mam strasznie dużo do roboty :placz::placz:

A do tego muszę przekonać mamę, żeby mnie puściła na agility, bo wczoraj nie pozwoliła mi jechać za karę, bo nie zrobiłam pewnej rzeczy :oops: ale dzisiaj dobry humor, do tego wysprzątałam całe mieszkanie, więc może się jednak uda ją przekonać :) 3majcie kciuki :eviltong:

buźka! :*

Widoczek super ;)

Trzymamy kciuki :)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej!! :D:D

Dzięki za kciuki, bo mama mi jednak pozwoliła!!! :multi::multi::multi::multi:
Byłam z Mickim i było fajnie :lol: Znaczy na razie nic nie robiliśmy, tylko poznawaliśmy się z innymi psiakami i z nowym terenem, ale pani powiedziała, że Mickey się nadaje :multi::multi: i mama się zgodziła, żebym chodziła już na stałe na agility :multi::multi::multi: no i od piątku zaczynamy kurs :cool3::cool3: już nie mogę się doczekać :loveu::loveu:

Dobra ja lecę, sorrki, że was nie odwiedzam za często, ale naprawdę mam urwanie głowy i ledwo wchodzę do swojej galerii :shake: ale obiecuję, że w weekend wszystko nadrobię! :lol::lol:

buźka! :loveu:

Posted

Hej wszystkim :)
Angels: dzięki za kciuki :loveu:

A co do fotek to w piątek nie będę robić, bo to jest wieczorem i już ciemno jest, ale w ndz może mi się uda namówić kogoś, żeby ze mną pojechał i wtedy będą fotki :cool3::cool3:

A ja siedzę dzisiaj i jutro w domu :placz: bo mam problemy z żołądkiem :( i muszę przejść na lekkostrawną dietę....żadnych słodyczy!! :shock: :placz:

no ale koniec smętów :eviltong: czas na fotki ^^

pomnik w porcie

poświęcony:

a Mickey znalazł sobie kumpla nowego :eviltong:

Posted

Hej:multi:
super sprawa z tym agility :)

w ogóle to z tą Gdynią to sprawa wygląda tak,że teraz tam nie pojadę na pewno, bo już ten ktoś za kogo byl tam moj tata wrócił :( ale w jakimś bardziej odległym terminie na pewno pojadę:) i już wiem,że to jest na jakimś nowym osiedlu na chyba P... przy wyjeźdzcie z obwodnicy trojmiasta chyba:hmmmm:

Posted

Basia: pewnie chodzi o Dąbrowę ;) no szkoda, że teraz się nie udało, ale mam nadzieję, że w ogóle przyjedziesz :lol:

Deer: u nas w sekcji trenuje dziewczyna z 8letnią sunią, więc Niunia na pewno za stara nie jest ;)

Mickuś

Posted

Basia ona nie jest pedalska :mad::mad:

Sweet wieem, kocham tę minę :loveu:

Córcia dzięki :loveu:

Deer ale mają tam duży tor! :shock: mam nadzieję, że uda ci się TZta przekonać ;)

Martunia dzięki :loveu::loveu:

a tu na zakończenie spacerku nadmorska foczka :evil_lol:

i zaraz zacznę wstawiać na kompa fotki ze spaceru na bulwar :)

Posted

Tam to akurat nie ma kursow tylko rozne aktywnosci dla psow :P tam sie zdecydowalam juz dwno ze kiedys pojade choc tz nie pasuje :P mimo ze sama bede jecha i z jedna sunia :P

Na kurs byl do klubu szla, nic pomysle jeszcze :P do wiosny mam czas i kase zebrac - drogo tu - i w ogole. ile u was kosztuje agiltiy kurs?

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tam to akurat nie ma kursow tylko rozne aktywnosci dla psow :P tam sie zdecydowalam juz dwno ze kiedys pojade choc tz nie pasuje :P mimo ze sama bede jecha i z jedna sunia :P

Na kurs byl do klubu szla, nic pomysle jeszcze :P do wiosny mam czas i kase zebrac - drogo tu - i w ogole. ile u was kosztuje agiltiy kurs?

kurs kosztuje 200zł za 20 lekcji ;)

Posted

M&T napisał(a):
kurs kosztuje 200zł za 20 lekcji ;)

385 kr za czlonkowstwo - 130 zl
650 kr za kurs podstawowy agility - 222 zl to chyba 10 lekcji

albo inny kurs 900 kr - 300 zl - za 9 lekcji z czego pierwsza to tylko instrukcje