Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 hejo:) co tam?? jak mała sie dzisiaj sprawowała??:D co u mickeya? Quote
M&T Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 witanko wszystkim! :hand: Mała dzisiaj w nocy znowu wylądowała u mnie w łóżku po swoich serenadach, ale po tym jak nasikała mi na łóżko stwierdziłam, że lepiej, żeby w klateczce została, a my musimy jej śpiewy wytrzymać :roll: :eviltong: ogólnie to Minnie uwielbia gryźć wszystko, co się rusza i nie rusza i kocha przeciąganie się sznurkiem z Mickim :evil_lol: Razem śpią na posłanku, ale jak ktoś poświęca uwagę tylko Minnie, to on natychmiast o sobie przypomina głośnym szczekiem i wpychaniem się pod pachy :evil_lol: Jednym zdaniem: mamy w domku bardzo wesoło :evil_lol: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 tak wesoło to musicie miec:D fajny prezent na łóżeczko dostałas od małej:) hehe:) mickey zazdrośnik:evil_lol: Quote
Martunia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Haha no to śmiesznie musicie mieć w nocy. Co noc będzie tak piszczała.. No ale cóż, i tak jest urocza. ^^ Quote
crazydaisy Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 He he, męcz się męcz :evil_lol: przy takiej kruszynce to normalne, że trzeba jej poświęcić sporo uwagi :) Dla takiego słodkiego maleństwa warto jednak zarywać noce :lol: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 M&T napisał(a):witanko wszystkim! :hand: Mała dzisiaj w nocy znowu wylądowała u mnie w łóżku po swoich serenadach, ale po tym jak nasikała mi na łóżko stwierdziłam, że lepiej, żeby w klateczce została, a my musimy jej śpiewy wytrzymać :roll: :eviltong: ogólnie to Minnie uwielbia gryźć wszystko, co się rusza i nie rusza i kocha przeciąganie się sznurkiem z Mickim :evil_lol: Razem śpią na posłanku, ale jak ktoś poświęca uwagę tylko Minnie, to on natychmiast o sobie przypomina głośnym szczekiem i wpychaniem się pod pachy :evil_lol: Jednym zdaniem: mamy w domku bardzo wesoło :evil_lol: W tym przeciąganiu, czy Mickey daje jej fory? :lol: Quote
Sweet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hej kochanie:loveu: jak dzisiejsza noc?? co u mickeya i minnie?? Quote
Pusiakowa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hejo mamusiu! :loveu: widzialam filmika ! jak malutka sie rozlozyla jak Miki ja wachal :evil_lol: . a potem jak ona sie podniosla to Miki jak na nia patrzyl , pewnie myslal "Co to cos robi na moim poslaniu?!" :evil_lol: Nawet niewiesz jaka mam ochote spotkac sie znowu z wami!:loveu: Quote
M&T Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Sweetaśna napisał(a):tak wesoło to musicie miec:D fajny prezent na łóżeczko dostałas od małej:) hehe:) mickey zazdrośnik:evil_lol: spoko, na szczęście miała ręcnzik pod sobą i nie zdążyło wchłonąć w materiał :evil_lol: Martunia napisał(a):Haha no to śmiesznie musicie mieć w nocy. Co noc będzie tak piszczała.. No ale cóż, i tak jest urocza. ^^ Oj, jest jest :loveu: ale się dzisiaj w ogródku fajnie bawiła z Mickim :) a jak wsadziłam ją po zabawie do klatki to natychmiast zasnęła :evil_lol: crazydaisy napisał(a):He he, męcz się męcz :evil_lol: przy takiej kruszynce to normalne, że trzeba jej poświęcić sporo uwagi :) Dla takiego słodkiego maleństwa warto jednak zarywać noce :lol: Warto, ale jak se pomyślę, że będę musiała jeszcze tak przez dwa tyg to stwierdzam, że szczeniaczki wolę tylko podziwiać, a nie mieć :evil_lol::evil_lol: a jak już to takie ponad 2miesięcznie a nie takie, co mają mniej niż 4 tyg xP jbk napisał(a):W tym przeciąganiu, czy Mickey daje jej fory? :lol: Zależy kiedy. Jak się wkurzy to najpierw ciąga sznurek z przyczepioną do niego Minnie po całej kuchni aż w końcu szarpie troszkę mocniej i wygrywa, ale jak ma dobry humor to wręcz jej go oddaje :eviltong: Sweetaśna napisał(a):hej kochanie:loveu: jak dzisiejsza noc?? co u mickeya i minnie?? hejka :loveu: Dzisiejsza noc była spokojniejsza :multi: nie uległam i nie wzięłam jej do łóżka, do tego przyszłam do niej tylko raz :lol: i po tym jak poszłam z powrotem spać do był spokój przez jakieś dwie godziny i znowu się zaczęło, ale zignorowałam i po jakimś czasie przestałą piszczeć i do końca nocy był spokój :multi: Pusiakowa napisał(a):Hejo mamusiu! :loveu: widzialam filmika ! jak malutka sie rozlozyla jak Miki ja wachal :evil_lol: . a potem jak ona sie podniosla to Miki jak na nia patrzyl , pewnie myslal "Co to cos robi na moim poslaniu?!" :evil_lol: Nawet niewiesz jaka mam ochote spotkac sie znowu z wami!:loveu: Hejka córuś! :loveu: To przyjeżdżaj w weekend! :lol: Quote
Atkaaaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 hey nadrobiłam wszystko, obejrzałam fotki i filmiki :D Minnie jest słodziuuutka! Mam nadzieje, do zobaczenia w sb w Ciapkowie :D Quote
Martunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 O no to dzisiaj było, widzę, spokojniej. :) Z czasem mała zacznie się przyzwyczajać. Czekamy na fotki. :) Quote
Pusiakowa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 M&T napisał(a):Hejka córuś! :loveu: To przyjeżdżaj w weekend! :lol: Hej mamuniu ! :loveu: przyszly weekend nasz ;D . (nic pewnego xP ) dobrze ze Minnie juz mniej piszczy :cool3: . Quote
M&T Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 deer_1987 napisał(a):czym ja karmisz? a nie wiem, jakąś karmą dla szczeniaków, którą dostaliśmy ze schronu ;) Atkaaaa napisał(a):hey nadrobiłam wszystko, obejrzałam fotki i filmiki :D Minnie jest słodziuuutka! Mam nadzieje, do zobaczenia w sb w Ciapkowie :D w sb to ty przyjeżdżaj BC zobaczyć :D Martunia napisał(a):O no to dzisiaj było, widzę, spokojniej. :) Z czasem mała zacznie się przyzwyczajać. Czekamy na fotki. :) Dzisiaj przespałam całą noc!! :multi::multi: Już jest coraz lepiej :) A fotki będą :cool3: tylko muszę zgrać je na kompa najpierw ;) Pusiakowa napisał(a):Hej mamuniu ! :loveu: przyszly weekend nasz ;D . (nic pewnego xP ) dobrze ze Minnie juz mniej piszczy :cool3: . Hej córcia :loveu: Szkoda, że w ten weekend nie możesz :( może w nast. się uda ;) A dzisiaj mam dla was dużo fotek :cool3: Quote
Atkaaaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 tyo dawaj dawaj humor mi poprawisz:P Quote
Pusiakowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 M&T napisał(a):Hej córcia :loveu: Szkoda, że w ten weekend nie możesz :( może w nast. się uda ;) A dzisiaj mam dla was dużo fotek :cool3: Hej mama :loveu: . no , szkoda :-( . morze jest glebokie i szerokie :placz: . czekam , czekam ! :cool3: Quote
Martunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 O no to świetnie, mówiłam, że Mała powoli się zacznie przyzwyczajać. :cool3: Czekamy na fotki. Quote
Bartiśkowa_ Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 świetna jest Minnie taka malutka i słodziutka :loveu: dawaj nam jej fotki :multi: Quote
M&T Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Uff, dopiero co fotki skończyłam zmniejszać :shake: jutro je wstawię wszystkie, bo dużo ich, ale teraz wstawię jedną na zachętę :cool3: moja ulubiona :) Minnie i ja ^^ a teraz dogobranoc kochane :loveu: Quote
Sweet Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 hejo":) pozdrowienia z wrocławia:D ucałuj malutką i mickeya:) sliczna fotka:D Quote
Recommended Posts