Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witanko wszystkim! :hand:

Mała dzisiaj w nocy znowu wylądowała u mnie w łóżku po swoich serenadach, ale po tym jak nasikała mi na łóżko stwierdziłam, że lepiej, żeby w klateczce została, a my musimy jej śpiewy wytrzymać :roll: :eviltong: ogólnie to Minnie uwielbia gryźć wszystko, co się rusza i nie rusza i kocha przeciąganie się sznurkiem z Mickim :evil_lol: Razem śpią na posłanku, ale jak ktoś poświęca uwagę tylko Minnie, to on natychmiast o sobie przypomina głośnym szczekiem i wpychaniem się pod pachy :evil_lol:

Jednym zdaniem: mamy w domku bardzo wesoło :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
witanko wszystkim! :hand:

Mała dzisiaj w nocy znowu wylądowała u mnie w łóżku po swoich serenadach, ale po tym jak nasikała mi na łóżko stwierdziłam, że lepiej, żeby w klateczce została, a my musimy jej śpiewy wytrzymać :roll: :eviltong: ogólnie to Minnie uwielbia gryźć wszystko, co się rusza i nie rusza i kocha przeciąganie się sznurkiem z Mickim :evil_lol: Razem śpią na posłanku, ale jak ktoś poświęca uwagę tylko Minnie, to on natychmiast o sobie przypomina głośnym szczekiem i wpychaniem się pod pachy :evil_lol:

Jednym zdaniem: mamy w domku bardzo wesoło :evil_lol:

W tym przeciąganiu, czy Mickey daje jej fory? :lol:

Posted

Hejo mamusiu! :loveu:
widzialam filmika !
jak malutka sie rozlozyla jak Miki ja wachal :evil_lol: .
a potem jak ona sie podniosla to Miki jak na nia patrzyl , pewnie myslal "Co to cos robi na moim poslaniu?!" :evil_lol:
Nawet niewiesz jaka mam ochote spotkac sie znowu z wami!:loveu:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
tak wesoło to musicie miec:D
fajny prezent na łóżeczko dostałas od małej:)
hehe:)
mickey zazdrośnik:evil_lol:

spoko, na szczęście miała ręcnzik pod sobą i nie zdążyło wchłonąć w materiał :evil_lol:

Martunia napisał(a):
Haha no to śmiesznie musicie mieć w nocy. Co noc będzie tak piszczała..
No ale cóż, i tak jest urocza. ^^

Oj, jest jest :loveu: ale się dzisiaj w ogródku fajnie bawiła z Mickim :) a jak wsadziłam ją po zabawie do klatki to natychmiast zasnęła :evil_lol:

crazydaisy napisał(a):
He he, męcz się męcz :evil_lol: przy takiej kruszynce to normalne, że trzeba jej poświęcić sporo uwagi :) Dla takiego słodkiego maleństwa warto jednak zarywać noce :lol:

Warto, ale jak se pomyślę, że będę musiała jeszcze tak przez dwa tyg to stwierdzam, że szczeniaczki wolę tylko podziwiać, a nie mieć :evil_lol::evil_lol: a jak już to takie ponad 2miesięcznie a nie takie, co mają mniej niż 4 tyg xP

jbk napisał(a):
W tym przeciąganiu, czy Mickey daje jej fory? :lol:

Zależy kiedy. Jak się wkurzy to najpierw ciąga sznurek z przyczepioną do niego Minnie po całej kuchni aż w końcu szarpie troszkę mocniej i wygrywa, ale jak ma dobry humor to wręcz jej go oddaje :eviltong:

Sweetaśna napisał(a):
hej kochanie:loveu:
jak dzisiejsza noc??
co u mickeya i minnie??

hejka :loveu:
Dzisiejsza noc była spokojniejsza :multi: nie uległam i nie wzięłam jej do łóżka, do tego przyszłam do niej tylko raz :lol: i po tym jak poszłam z powrotem spać do był spokój przez jakieś dwie godziny i znowu się zaczęło, ale zignorowałam i po jakimś czasie przestałą piszczeć i do końca nocy był spokój :multi:

Pusiakowa napisał(a):
Hejo mamusiu! :loveu:
widzialam filmika !
jak malutka sie rozlozyla jak Miki ja wachal :evil_lol: .
a potem jak ona sie podniosla to Miki jak na nia patrzyl , pewnie myslal "Co to cos robi na moim poslaniu?!" :evil_lol:
Nawet niewiesz jaka mam ochote spotkac sie znowu z wami!:loveu:

Hejka córuś! :loveu:
To przyjeżdżaj w weekend! :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
czym ja karmisz?

a nie wiem, jakąś karmą dla szczeniaków, którą dostaliśmy ze schronu ;)

Atkaaaa napisał(a):
hey nadrobiłam wszystko, obejrzałam fotki i filmiki :D Minnie jest słodziuuutka! Mam nadzieje, do zobaczenia w sb w Ciapkowie :D

w sb to ty przyjeżdżaj BC zobaczyć :D

Martunia napisał(a):
O no to dzisiaj było, widzę, spokojniej. :) Z czasem mała zacznie się przyzwyczajać. Czekamy na fotki. :)

Dzisiaj przespałam całą noc!! :multi::multi: Już jest coraz lepiej :)
A fotki będą :cool3: tylko muszę zgrać je na kompa najpierw ;)

Pusiakowa napisał(a):
Hej mamuniu ! :loveu:
przyszly weekend nasz ;D . (nic pewnego xP )

dobrze ze Minnie juz mniej piszczy :cool3: .

Hej córcia :loveu:
Szkoda, że w ten weekend nie możesz :( może w nast. się uda ;)

A dzisiaj mam dla was dużo fotek :cool3:

Posted

M&T napisał(a):
Hej córcia :loveu:
Szkoda, że w ten weekend nie możesz :( może w nast. się uda ;)

A dzisiaj mam dla was dużo fotek :cool3:

Hej mama :loveu: .
no , szkoda :-( .
morze jest glebokie i szerokie :placz: .

czekam , czekam ! :cool3:

Posted

Uff, dopiero co fotki skończyłam zmniejszać :shake: jutro je wstawię wszystkie, bo dużo ich, ale teraz wstawię jedną na zachętę :cool3:

moja ulubiona :)

Minnie i ja ^^

a teraz dogobranoc kochane :loveu: