crazydaisy Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Śliczne fotki, widać, że spacerek się udał :) Jak u Was z pogodą? U nas ciągle pada, więc wyjścia z aparatem odpadają :( Ten beardie to taki trochę zmiksowany :) Ogon powinien być nisko osadzony, na końcu lekko zakręcony, sięga przynajmniej do stawu skokowego. Nigdy nie jest noszony powyżej grzbietu. Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Fajne fotki widzialam :loveu: Psiaki sie niezle wybiegaly :p . i filmiki widzialam , jak Miki robi hop , hop tak samo jak ja bylam z Toba :cool3: . a ten drugi filmik zajebiaszczy! Szkoda ze wtedy nie bylo tyle psiaków jak my bylysmy :-( . Quote
Izabela124. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hejos Toffiś :) Wsio nadrobione, czytałam o twoim dole no i super fotencje ze spacerosu Quote
faza14 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 MICKEY!! :loveu::loveu: Jakie piękne fotenki :loveu: zazdraszczamy terenów i widoczków :D a mi się coś nie chce wstawiać :shake: lenia mam :eviltong: Quote
AngelsDream Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Baaj też powoli robi postepy w ignorowaniu psów. Quote
M&T Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Hejka wszystkim :D:D Jestem zarąbiście szczęśliwa!!!!!! Bo moja mama zgodziła się wziąć szczeniaczka na tymczas!!!!!! :multi::multi::multi: takiego malutkiego i słodziutkiego :loveu::loveu::loveu::loveu: szczeniaczek będzie u mnie za jakieś pół godzinki, porobię mu fotki i wstawię tutaj :D ale mówię wam, jest zarąbisty :loveu: tak się cieszę, że rodzice się zgodzili :multi: później jeszcze wpadnę zdać wam relacje :D papa :):):) Quote
Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 O no to czekamy na fotorelację. :) Cieszę się, że się zgodziła! ^^ Quote
Sweet Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 super wiadomośc musisz nam go pokazac:D moze rodzice se przekonają do niego i zostanie u was na stale:D:D hehe:) Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 M&T napisał(a):Hejka wszystkim :D:D Jestem zarąbiście szczęśliwa!!!!!! Bo moja mama zgodziła się wziąć szczeniaczka na tymczas!!!!!! :multi::multi::multi: takiego malutkiego i słodziutkiego :loveu::loveu::loveu::loveu: szczeniaczek będzie u mnie za jakieś pół godzinki, porobię mu fotki i wstawię tutaj :D ale mówię wam, jest zarąbisty :loveu: tak się cieszę, że rodzice się zgodzili :multi: później jeszcze wpadnę zdać wam relacje :D papa :):):) Ale Ci zazdraszczam!! Ja juz próbowalam mame namawiac 100 razy na tymczas , ale ona sie nigdy nie zgodzi! :placz: . A tak bardzo bym chciala!. :-( Tym bradziej teraz kiedy sie zima zbliza!!!! . zycie .. :placz: ! Czemu w zyciu nie mozna miec tego czego sie chce?! :-( Czekam na fotki szczeniorka :) . a mam on watek? :lol: Quote
M&T Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Pusiakowa, don't worry! Moja też się zarzekała, że się nie zgodzi, a tu proszę, mam Lunkę :evil_lol: [tak ją nazwaliśmy :eviltong:] A oto Lunka :) Quote
M&T Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 i ostatnie: sorrki za jakość, ale panienka się ciągle wierciła :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 no , a jenak sie przekonala! Moja NIGDY!! :placz: ale jakie zajefajne malenstwo! :loveu: Boska jest i jaka malutka ! :loveu: a jak Mickey na nia reaguje? :cool3: Quote
M&T Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 ma ok. 3-4 tyg :loveu: nawet jeszcze do końca chodzić nie umie :evil_lol: EDIT: Mickey najpierw ją obwąchał, później zaczął szczekać, ale jak go pacnęła łapką w nos i ugryzła to przestał i już jest spokojny:evil_lol: Quote
M&T Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 a tak w ogóle to przemianowaliśmy ją na Minnie, bo pasuje do Mickiego :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 M&T napisał(a):ma ok. 3-4 tyg :loveu: nawet jeszcze do końca chodzić nie umie :evil_lol: EDIT: Mickey najpierw ją obwąchał, później zaczął szczekać, ale jak go pacnęła łapką w nos i ugryzła to przestał i już jest spokojny:evil_lol: o to slodziutka :loveu: . haha! taki duzy a takiej malej sie boi :evil_lol: . yeah ! mala rzadzi ;D Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 M&T napisał(a):a tak w ogóle to przemianowaliśmy ją na Minnie, bo pasuje do Mickiego :evil_lol: hihi :evil_lol: . Quote
Rahl Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Jeju, ale piękna jest :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: super, że rodzice się zgodzili :) Quote
Sweet Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jej jaka ona śliczna:D mój kabi to by sie nie zgodził na jeszcze jakiego psa bo straszny zazdrośnik jest.. w domu zresztą rodzice tez nie chcą;/ jak ja bym chciała takich rodziców zeby sie zgodzili na jeszcze jednago psiaka.. oby mała rozkochała w sobie rodziców i została u was na zawsze:D a jaka bedzie duza jak urosnie?:D Quote
Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 O jakie śliczności u Was! Cudo. :loveu: I jakie fajne ma imię, pasujące do Mickey'iego. ;) Quote
faza14 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Jaka piękność :loveu::loveu::loveu::loveu: kolorami to troche ONkowata, nie? chciałabym mieć psiaka po takim tymczasie :cool3: pzdrawiamy, wymiziaj Minnie i Mickeya oczywiście :razz: Quote
M&T Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 mój Mickey na szczęście na inne psy spoko jest :multi: malutka sobie śpi teraz :loveu: a rodzice to się już w niej zakochali :evil_lol: ale nie liczę na to, że zostanie, bo mama jest stanowcza ;) więc nawet nie robię sobie nadziei. A w przyszłości Minnie będzie podobno małym pieskiem :) EDIT: Kasiu, maść rzeczywiście ONkowata :evil_lol: ale rozmiar nie ten :eviltong: Quote
Recommended Posts