Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne fotki, widać, że spacerek się udał :) Jak u Was z pogodą? U nas ciągle pada, więc wyjścia z aparatem odpadają :(
Ten beardie to taki trochę zmiksowany :) Ogon powinien być nisko osadzony, na końcu lekko zakręcony, sięga przynajmniej do stawu skokowego. Nigdy nie jest noszony powyżej grzbietu.

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajne fotki widzialam :loveu: Psiaki sie niezle wybiegaly :p .
i filmiki widzialam , jak Miki robi hop , hop tak samo jak ja bylam z Toba :cool3: .
a ten drugi filmik zajebiaszczy! Szkoda ze wtedy nie bylo tyle psiaków jak my bylysmy :-( .

Posted

Hejka wszystkim :D:D

Jestem zarąbiście szczęśliwa!!!!!! Bo moja mama zgodziła się wziąć szczeniaczka na tymczas!!!!!! :multi::multi::multi: takiego malutkiego i słodziutkiego :loveu::loveu::loveu::loveu: szczeniaczek będzie u mnie za jakieś pół godzinki, porobię mu fotki i wstawię tutaj :D ale mówię wam, jest zarąbisty :loveu: tak się cieszę, że rodzice się zgodzili :multi:

później jeszcze wpadnę zdać wam relacje :D
papa :):):)

Posted

M&T napisał(a):
Hejka wszystkim :D:D

Jestem zarąbiście szczęśliwa!!!!!! Bo moja mama zgodziła się wziąć szczeniaczka na tymczas!!!!!! :multi::multi::multi: takiego malutkiego i słodziutkiego :loveu::loveu::loveu::loveu: szczeniaczek będzie u mnie za jakieś pół godzinki, porobię mu fotki i wstawię tutaj :D ale mówię wam, jest zarąbisty :loveu: tak się cieszę, że rodzice się zgodzili :multi:

później jeszcze wpadnę zdać wam relacje :D
papa :):):)

Ale Ci zazdraszczam!!
Ja juz próbowalam mame namawiac 100 razy na tymczas , ale ona sie nigdy nie zgodzi! :placz: . A tak bardzo bym chciala!. :-( Tym bradziej teraz kiedy sie zima zbliza!!!! . zycie .. :placz: ! Czemu w zyciu nie mozna miec tego czego sie chce?! :-(

Czekam na fotki szczeniorka :) .
a mam on watek? :lol:

Posted

Pusiakowa, don't worry! Moja też się zarzekała, że się nie zgodzi, a tu proszę, mam Lunkę :evil_lol: [tak ją nazwaliśmy :eviltong:]

A oto Lunka :)

Posted

ma ok. 3-4 tyg :loveu: nawet jeszcze do końca chodzić nie umie :evil_lol:

EDIT: Mickey najpierw ją obwąchał, później zaczął szczekać, ale jak go pacnęła łapką w nos i ugryzła to przestał i już jest spokojny:evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
ma ok. 3-4 tyg :loveu: nawet jeszcze do końca chodzić nie umie :evil_lol:

EDIT: Mickey najpierw ją obwąchał, później zaczął szczekać, ale jak go pacnęła łapką w nos i ugryzła to przestał i już jest spokojny:evil_lol:

o to slodziutka :loveu: .

haha! taki duzy a takiej malej sie boi :evil_lol: .
yeah ! mala rzadzi ;D

Posted

jej jaka ona śliczna:D
mój kabi to by sie nie zgodził na jeszcze jakiego psa bo straszny zazdrośnik jest.. w domu zresztą rodzice tez nie chcą;/
jak ja bym chciała takich rodziców zeby sie zgodzili na jeszcze jednago psiaka..
oby mała rozkochała w sobie rodziców i została u was na zawsze:D
a jaka bedzie duza jak urosnie?:D

Posted

Jaka piękność :loveu::loveu::loveu::loveu: kolorami to troche ONkowata, nie? chciałabym mieć psiaka po takim tymczasie :cool3: pzdrawiamy, wymiziaj Minnie i Mickeya oczywiście :razz:

Posted

mój Mickey na szczęście na inne psy spoko jest :multi:

malutka sobie śpi teraz :loveu: a rodzice to się już w niej zakochali :evil_lol: ale nie liczę na to, że zostanie, bo mama jest stanowcza ;) więc nawet nie robię sobie nadziei. A w przyszłości Minnie będzie podobno małym pieskiem :)

EDIT: Kasiu, maść rzeczywiście ONkowata :evil_lol: ale rozmiar nie ten :eviltong: