taxelina Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 no to trzymam kciuki zeby sie ulozylo :D Quote
Pusiakowa Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Hej mamus! :loveu: a ja to wcale niewiem o co chodzi :oops: . Ale mam nadzieje ze juz lepiej :lol: . Pozdrawiamy i zapraszamy do nas na filmika :p Quote
M&T Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 hejka wszystkim! :) dzięki za kciuki i w ogóle za troskę :loveu: już jest wszystko dobrze :multi: tylko jestem przytłoczona nauką :eviltong: ale jakoś daję se radę xD Może dzisiaj dodam jakieś fotki ;) Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 hejo:) to dobrze ze juz dobrze:D hehe:) no to dobrze:) ja tez miałam troszke nauki ostatnio ale nie az tak duzo.. czekamy na fotki:D Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hej. :) No nauki trochę jest.. Trzeba dać jakoś radę. Czekamy na fotki. :loveu: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 M&T napisał(a):hejka wszystkim! :) dzięki za kciuki i w ogóle za troskę :loveu: już jest wszystko dobrze :multi: tylko jestem przytłoczona nauką :eviltong: ale jakoś daję se radę xD Może dzisiaj dodam jakieś fotki ;) Dzisiaj się skończyło wczoraj, a fotki gdzie? Quote
Bartiśkowa_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hejka :loveu: czekamy na ślicze foteczki Miceya :multi: Quote
Pusiakowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hej ! A ja czekam na fotki slicznego Mickeya :loveu: Quote
M&T Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 wczoraj nie dodałam żadnych, bo mi się kumpele na chatę zwaliły :evil_lol: ale dzisiaj idę z Atką i jej Dżekim na spacerek więc będzie dużo fotek :cool3: Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 o to super ze bedą fotki:) a Pela jest niedobra:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 M&T napisał(a):wczoraj nie dodałam żadnych, bo mi się kumpele na chatę zwaliły :evil_lol: ale dzisiaj idę z Atką i jej Dżekim na spacerek więc będzie dużo fotek :cool3: ahh ta Pela :evil_lol: . ale wam fajnie! . Mozecie sie spotkac w kazdej chwili! zazdraszczam! :razz: moglysmy sie wtedy w trójke umówic :loveu: :eviltong: . Czekam na kundelkowo - pudelkowe fotki :multi: . Quote
M&T Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 no niestety z Atką się nie uda, bo nie może :(:( ale jeśli dobrze pójdzie [czyt. jeśli nie będzie padać] to pójdę z Dorotą [Axusia] i jej ONką :multi: a jeśli i to się nie uda to pójdę sama, żeby chociaż jakieś fotki były xP P.S. Asiu, widziałam dzisiaj małego munsterlandera :cool3: Quote
Pusiakowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 deer_1987 napisał(a):ciekawe czy sie udal spacer :D udal sie bo mamusia ma opis na gg: "Spacer z Dorotka" . BEDA FOTKI!! :multi::multi: :loveu: Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a no ma opisik:D:D hehe:) to w takim razie czekamy na fotki ze spacerku:D u mnie tez bedą niedługo ale my niestety sami bylismy na spacerze.. Quote
Rahl Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 M&T napisał(a): P.S. Asiu, widziałam dzisiaj małego munsterlandera :cool3: Ależ zazdraszczam ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czekamy na fotki. Quote
M&T Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 a no udał się spacer udał i to bardzo :multi::loveu: a to dlatego, że zrobiliśmy [wreszcie] postępy z Mickim w nastawieniu do psów!!!!! :bigcool: Chodzi o to, że jak Mickey tylko widzi psa to od razu się do niego wyrywa, żeby się z nim bawić. A dzisiaj za każdym razem jak szedł jakiś pies, to mówiłam Mickiemu "zostaw psa" i nakierowywałam smakołykiem w inną stronę. I zostawiał! :multi::multi: A później to wystarczyło, jak powiedziałam "zostaw psa" bez pokazania smaczka i on zostawiał i dopiero potem dostawał :multi: jestem z niego dumna!!!!!! :multi::multi: A fotki będą za niedługo, ale muszę je najpierw wgrać na kompa i pozmniejszać ;) Quote
Recommended Posts