Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hejka wszystkim! :) dzięki za kciuki i w ogóle za troskę :loveu:

już jest wszystko dobrze :multi: tylko jestem przytłoczona nauką :eviltong: ale jakoś daję se radę xD

Może dzisiaj dodam jakieś fotki ;)

Posted

M&T napisał(a):
hejka wszystkim! :) dzięki za kciuki i w ogóle za troskę :loveu:

już jest wszystko dobrze :multi: tylko jestem przytłoczona nauką :eviltong: ale jakoś daję se radę xD

Może dzisiaj dodam jakieś fotki ;)

Dzisiaj się skończyło wczoraj, a fotki gdzie?

Posted

wczoraj nie dodałam żadnych, bo mi się kumpele na chatę zwaliły :evil_lol: ale dzisiaj idę z Atką i jej Dżekim na spacerek więc będzie dużo fotek :cool3:

Posted

M&T napisał(a):
wczoraj nie dodałam żadnych, bo mi się kumpele na chatę zwaliły :evil_lol: ale dzisiaj idę z Atką i jej Dżekim na spacerek więc będzie dużo fotek :cool3:

ahh ta Pela :evil_lol: .

ale wam fajnie! . Mozecie sie spotkac w kazdej chwili!
zazdraszczam! :razz:
moglysmy sie wtedy w trójke umówic :loveu: :eviltong: .
Czekam na kundelkowo - pudelkowe fotki :multi: .

Posted

no niestety z Atką się nie uda, bo nie może :(:( ale jeśli dobrze pójdzie [czyt. jeśli nie będzie padać] to pójdę z Dorotą [Axusia] i jej ONką :multi: a jeśli i to się nie uda to pójdę sama, żeby chociaż jakieś fotki były xP

P.S. Asiu, widziałam dzisiaj małego munsterlandera :cool3:

Posted

M&T napisał(a):

P.S. Asiu, widziałam dzisiaj małego munsterlandera :cool3:

Ależ zazdraszczam ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Czekamy na fotki.

Posted

a no udał się spacer udał i to bardzo :multi::loveu: a to dlatego, że zrobiliśmy [wreszcie] postępy z Mickim w nastawieniu do psów!!!!! :bigcool:

Chodzi o to, że jak Mickey tylko widzi psa to od razu się do niego wyrywa, żeby się z nim bawić. A dzisiaj za każdym razem jak szedł jakiś pies, to mówiłam Mickiemu "zostaw psa" i nakierowywałam smakołykiem w inną stronę. I zostawiał! :multi::multi: A później to wystarczyło, jak powiedziałam "zostaw psa" bez pokazania smaczka i on zostawiał i dopiero potem dostawał :multi: jestem z niego dumna!!!!!! :multi::multi:

A fotki będą za niedługo, ale muszę je najpierw wgrać na kompa i pozmniejszać ;)