Sweet Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 hejo:) ja tez mam sporo nauki ale jeszcze nie az tak duzo.. ucz sie pilnie kochanie:) Quote
LadyK Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 M&T napisał(a):hejka wszystkim :) morze zimą jest piękne :loveu: porobię w zimę zdjęcia, żebyście mogły zobaczyć :) a, i chciałam powiedzieć, że od teraz na dgm będę jak już to wieczorkiem i tylko przez przez ok. godzinkę i zdjęcia to przeważnie w weekendy będą, bo mam nawał nauki :placz: papa :hand: Ty mi nie mów,że nie będzie zdjęć foczki aż do weekendu :placz::diabloti: Quote
M&T Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120577 pomóżcie ciotki! :modla::modla: Quote
jbk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 M&T napisał(a):hejka wszystkim :) morze zimą jest piękne :loveu: porobię w zimę zdjęcia, żebyście mogły zobaczyć :) a, i chciałam powiedzieć, że od teraz na dgm będę jak już to wieczorkiem i tylko przez przez ok. godzinkę i zdjęcia to przeważnie w weekendy będą, bo mam nawał nauki :placz: papa :hand: To czekamy na foty zimowe, chociaż zastanawiam się, czy mam ochotę na zimę? BRRRR. Ucz się ucz ;) Quote
basia bonnie Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ucz sie, uuuuucz!!!! :diabloti: Quote
M&T Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 dół nie chce mi się nic pisać. :placz: Quote
M&T Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 za dużo egzystencjalnych przemyśleń, filozoficznego polskiego i loczkowo rubikowych widoków.... </3 :-( I powiem wam jedno: Vanitas vanitatum et omnia vanitas. (jak na razie) Quote
taxelina Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 tria.. nie zawsze fajnie jest myslec nad filozofia.. Quote
LadyK Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mickeyowa Don't worry be happy,kochana :calus::calus: Quote
Sweet Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 nic nie rozumiem z tego co ci bylo co napisałas po jakiejs łacinie to juz całkiem:evil_lol: ale mam nadzieje ze dzisiaj juz lepiej:D Quote
taxelina Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 wrzuc sobie to w google i masz odp Quote
M&T Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 hejka kochane, dziś już mi lepiej, ale niestety całkiem przejdzie, gdy skończy się sytuacja loczkowo-rubikowa :placz: Ale będzie dobrze (mam nadzieję) :lol::lol: W piątek spróbuję popstrykać Mickiemu parę fotek, żeby nie było, że żadnych fotek nie wstawiam :evil_lol: Aduś kochanie, zrób tak jak mówi Deer, po prostu sprawdź w googlach, jeśli chcesz wiedzieć :eviltong: Quote
Kasia&Rika Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ale przesliczny pieseczek! :loveu: Quote
Sweet Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 juz sprawdziłam:D "sytuacja loczkowo-rubikowa :placz: " ? co to za sytuacja?? Quote
M&T Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 piciminikas napisał(a):Ale przesliczny pieseczek! :loveu: dziękuję bardzo :loveu: xxSweetGirl93xx napisał(a):juz sprawdziłam:D "sytuacja loczkowo-rubikowa :placz: " ? co to za sytuacja?? To moja gorzka (bo niestety słodka to ona nie jest :-() tajemnica ;) Quote
Recommended Posts