Atkaaaa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://images27.fotosik.pl/252/3b74850c32b51181med.jpg Ta większa to Kolti? :P Quote
Kora- Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Ale fajne fotki! :loveu::loveu:Sama z psami dwoma byłaś? i co rodzice na kolti? Nie zakochali się w niej? :cool3::cool3: A na ile chcesz skarbie wyjechać? :cool3: Quote
M&T Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 basia bonnie napisał(a):Mickey z Kolti no no hehe fajnie im razem :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: Ale Kolti Mickiego nie polubiła :placz::placz::placz: Atkaaaa napisał(a):http://images27.fotosik.pl/252/3b74850c32b51181med.jpg Ta większa to Kolti? :P Tak, kochanie i akurat Ty nie powinnaś się pytać! xD deer_1987 napisał(a):Witanko!! ale milo zobaczyc foty ;) Hejka! :multi: Kora- napisał(a):Ale fajne fotki! :loveu::loveu:Sama z psami dwoma byłaś? i co rodzice na kolti? Nie zakochali się w niej? :cool3::cool3: A na ile chcesz skarbie wyjechać? :cool3: Nie, byłam z Asią :) Kolti widział tylko tata, ale reakcja: "No, ładna sunia" i se poszedł :eviltong: Jak wrócisz to jedziemy :cool3::cool3: Quote
jbk Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://images27.fotosik.pl/252/3b74850c32b51181med.jpg - zabawa w lustro :) Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='jbk']http://images27.fotosik.pl/252/3b74850c32b51181med.jpg - zabawa w lustro :) haha, dobre xD twoje komentarze są boskie :eviltong::eviltong: A za chwilkę wstawię kilka fotek z obozu :cool3::cool3: Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Fotki z nad morza :) tylko 4, bo tam za bardzo nie było co fotografować, ale wieczorkiem będą górskie i ich będzie znacznie więcej :cool3: Sveti Konstantin Złote Piaski Nasz kochany Nienasz! :loveu: szczeniaczek, który się do nas przyczepił w Sveti Konstantin i nie chciał odejść. Musiałyśmy go podstępem zgubić, bo tak to by cały czas za nami łaził ^^'' A to nasza słodziutka Puka :loveu::loveu: przyczepiła się do nas w Warnie i oprowadziła nas po mieście :evil_lol: kochana była :loveu: Ogólnie w każdym mieście mieliśmy jakiegoś swojego psiaka, co się do nas przyczepił :eviltong: a na dworcu w Mangalii [Rumunia] mieliśmy aż trzy :cool3: Następna porcja wieczorkiem i przy okazji dodam fotki z wczorajszej wizyty u kumpeli i jej trzech tosa inu :):) a na razie lecę Papa :buzi: Quote
AngelsDream Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Eh psiaki... No nic - bywa. Do mnie zawsze przyczepiały się koty. Czekamy na zdjęcia. Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 To fotki z nad rzeki w górach :) z osiołkiem :) Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 A to nasze towarzystwo w jednym z górskich schronisk :loveu::loveu: Quote
AngelsDream Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Te widoczki, to jak pocztówki. A towarzystwo śliczne. Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 http://images28.fotosik.pl/254/e7898bf0dcc1d9e9med.jpg Hahahahaha :evil_lol: Nadmorskie fotki slicznee :loveu: :loveu: :loveu: Górskie też,ale góry ja mam jak przez okno wyjże :lol: Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Ja z siostrą :) i widoczki :eviltong: A następna porcja to już będą fotki z najwyższego szczytu wschodniej Europy, czyli Musali :) [2925,4m :cool3:] Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='basia bonnie']http://images28.fotosik.pl/254/e7898bf0dcc1d9e9med.jpg Hahahahaha :evil_lol: Nadmorskie fotki slicznee :loveu: :loveu: :loveu: Górskie też,ale góry ja mam jak przez okno wyjże :lol: Ale nie masz takich gór! :evil_lol::evil_lol: a co do nadmorskich to poszukam, może jeszcze jakieś ładne będą, to wstawię specjalnie dla ciebie :cool3::buzi: fotki z Musali:) ja i kumpela :evil_lol: i widoczki :D Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 dwie ostatnie z Musali: Jeszcze powstawiam kilka z zejścia z góry i to wszystko :) a później dam fotki z wczorajszego spotkania z kumpelą :):) Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Porcja fotek z zejścia ze szczytu :) jak na razie koniec fotek, nie wiem czy mi się uda wstawić te z kumpelą dzisiaj, ale jak nie, to zrobię to jutro :) A oto fotki ^^ koniec :cool3: Dla niedoinformowanych były to fotki z mojego obozu :eviltong: Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 deer_1987 napisał(a):Wow te widoki cudne!! AngelsDream napisał(a):Widoki takie, że aż zazdroszczę. No widoki rzeczywiście są piękne :):) i muszę powiedzieć, że te zdjęcia pokazują urok tych gór tylko w połowie, bo w rzeczywistości aż oczu nie można było oderwać! Mam panoramy filmowe, ale to do prezentacji, którą robię z kumpelą do szkoły :) jak zrobimy tę prezentację to wtedy wstawię ją do neta i tutaj wam pokażę :) ale to dopiero w sierpniu będzie :eviltong: a zaraz wstawię fotki ze spotkanka wczorajszego :) Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Oto fotki ze spotkania z kumpelą z przedszkola, której nie widziałam przez 10 lat :cool3: sunia Pauliny, Filadelfia- rasy tosa inu :) zdobyła tytuł mistrzyni świata na wystawie w Poznaniu :cool3: To pensjonat rodziców Pauliny. Nazywa się "willa Global" :) Polecam, jeśli ktoś wybiera się na wczasy do Jastrzębiej Góry :bigcool: Paulina z Yoshim- swoim drugim psiakiem i zarazem synkiem Fili :) [oni mają hodowlę jakby co :eviltong:] Yoshi w całej okazałości :cool3: ciekawa jestem, czy jeszcze urośnie, bo on ma dopiero 11 miesięcy :dialboti: Filadelfia[ta co leży] z synkiem Yoshim :) Quote
M&T Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Dostałam buziaka od Fili! :multi::multi: A tu cała trójka pociech :cool3: od lewej: Grand, Paulinka, Fila, ja i Yoshi :) no i koniec xD idę spać :eviltong: branoc cioteczki :buzi: Quote
basia bonnie Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Wow, piękne są te jej psiaki!! :loveu: Pensjonat też, hahaha raz mieliśmy zieloną szkołe w Jastrzębiej Dziurze, to mieliśmy ośrodek z karaluchami i balkonami przez które można było od pola wejść do pokoju :diabloti: M&T napisał(a):Ale nie masz takich gór! :evil_lol::evil_lol: a co do nadmorskich to poszukam, może jeszcze jakieś ładne będą, to wstawię specjalnie dla ciebie :cool3::buzi: Hehe no takich nie :) Ok,super :multi: :buzi: Quote
Recommended Posts