Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hahaha a 5 str to gadanina :D

Ojj cichoooo xD

[quote name='jbk']http://images26.fotosik.pl/236/409857be5ee08c01med.jpg - piękne latarenki ;)

W ogóle Mickey jest super, widać, że żywe srebro :))

Dziękuję, przekażę :loveu:

[quote name='basia bonnie']http://images25.fotosik.pl/235/20cdbfe0c5b75ce2med.jpg
Prześliczne :loveu: :loveu:

Dziękujemy :loveu:

i dla niepoinformowanych przypomnę jeszcze raz, że NOWE FOTKI SĄ OD STR. 60 :cool3::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hejka :cool3: Wczoraj wreszcie kurier przyniósł mój nowy aparat :cool3:

Macie kilka moich pierwszych zabaw nowym aparacikiem, a później zdjęcia z dzisiejszego spacerku ^^

łapka^^

Nochal :loveu:

oczko :loveu:

Za niedługo dam fotki z dzisiejszego spacerku :)

Posted

Korcia z piłeczką :D

i to będzie koniec fotek Korci, bo niestety musiała z Pańcią do domu iść, bo Pańcia źle się czuła :( Kora, mam nadzieję, że już lepiej jest :buzi:

hop Smyka :D

i oczywiście hop Mickey'a :)

Posted

A tak w ogóle to zapomniałam wam powiedzieć, że dzisiaj Mickey obchodzi swoje 2 "urodziny" i dziś mija dokładnie pół roku, od kiedy jest z nami ^^ [jak go braliśmy to miał ok. 1,5 roku, więc dodałam 6 miechów i wyszło, że dzisiaj ma urodziny :cool3:]

a więc

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MÓJ MAŁY SKARBIE :buzi::loveu:

a teraz fotki ^^

spotkanko z m-c spaniela i labradora ^^

Akuku! Tu jestem :evil_lol:

Na podeściku :D

Najpierw Mickey^^

A później Smyk ^^

Posted

Mudik napisał(a):
Kto to Smyk???:loveu:

to pies mojej qmpeli :D no i właśnie się chciałam spytać, czy widzisz może w nim coś z mudiego :cool3:

Posted

[quote name='asia&smyk']całkiem ładne te nasze psiaki...:evil_lol:

a w ogóle to dzięki za spacerek. :buzi: mogę sobie zapisać niektóre foty na kompie?

całkiem? One są piękne! :evil_lol::evil_lol::loveu:
no ja też się cieszę, że w końcu się razem wybrałyśmy :D trza zrobić powtórkę niedługo :cool3: i zapisuj sobie tyle fot ile chcesz :lol:

[quote name='Atkaaaa']http://images32.fotosik.pl/301/75ecfedd2cf3b8e7med.jpg
boskie!!
Już Was nie lubie! Też chciałam na śpacierek :(

to następnym razem :buzi:

Posted

M&T napisał(a):
Hihi, wiedziałam, że Ci się spodoba :evil_lol: specjalnie dla Ciebie wkleiłam to zdjęcie :cool3:

Byś spróbowała nie:mad: husky i mamuty to moje ulubione potworzaki :evil_lol: no i może jeszcze niufy i DN:lol:

M&T napisał(a):
no, tylko stają się już troszkę nudnawe, bo ciągle w to samo miejsce :shake::eviltong:

To przyjeżdżajcie do mnie:cool3: Jest duuuuuuuuuużo miejsc do łażenia tylko że nie ma z kim ;)

Posted

Okamia napisał(a):
Byś spróbowała nie:mad: husky i mamuty to moje ulubione potworzaki :evil_lol: no i może jeszcze niufy i DN

wiesz, zdążyłam się domyślić, że to twoje ulubione stwory xD a ja kocham berneńczyki :loveu::loveu: kiedyś na 20000000% sprawię sobie jednego :loveu::loveu:

Okamia napisał(a):
To przyjeżdżajcie do mnie:cool3: Jest duuuuuuuuuużo miejsc do łażenia tylko że nie ma z kim

Jak to nie ma? A z tobą? :evil_lol: ale spoko, już znalazłyśmy sobie nowe miejsce do łażenia :cool3: może niedługo uda nam się tam wybrać :lol:

Posted

M&T napisał(a):
wiesz, zdążyłam się domyślić, że to twoje ulubione stwory xD a ja kocham berneńczyki :loveu::loveu: kiedyś na 20000000% sprawię sobie jednego :loveu::loveu:

Fajne ale niufy lepsiejsze :evil_lol: Bardziej puchate :cool3:

M&T napisał(a):
Jak to nie ma? A z tobą? :evil_lol: ale spoko, już znalazłyśmy sobie nowe miejsce do łażenia :cool3: może niedługo uda nam się tam wybrać :lol:

No właśnie z Kelly i ze mną nie ma kto łazić
OOO!!! To będą fotki z nowych miejsc :lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Fajne ale niufy lepsiejsze :evil_lol: Bardziej puchate :cool3:

Niufki też fajne, ale bardziej się ślinią :eviltong: a poza tym berny sa bardziej przytulaste :loveu:

Okamia napisał(a):
No właśnie z Kelly i ze mną nie ma kto łazić
OOO!!! To będą fotki z nowych miejsc :lol:

No to podjedźcie do najbliższego miasteczka, gdzie odbywają się spacerki dgm :)

No będą będą, ale nie wiem kiedy :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
Niufki też fajne, ale bardziej się ślinią :eviltong: a poza tym berny sa bardziej przytulaste :loveu:

Znając niufa mojego wuefisty i berna mojego kumpla trudno mi to ocenić bo oba to takie miśki puchate i przytulaste :loveu:

M&T napisał(a):
No to podjedźcie do najbliższego miasteczka, gdzie odbywają się spacerki dgm :)

No będą będą, ale nie wiem kiedy :evil_lol:

Do Poznania mam 50 km :angryy: a mama wozić już mnie nie chce :shake:
A ja i pies w autobusie to porażka :D

To czekamy na foty z nowego miejsca:lol:

Posted

Okamia napisał(a):
Znając niufa mojego wuefisty i berna mojego kumpla trudno mi to ocenić bo oba to takie miśki puchate i przytulaste :loveu:

ja osobiście niufka żadnego nie znam :( ale każdy bern, którego miałam okazję poznać, to chciał ciągle, żebym za uszkiem podrapała :loveu::loveu:

Okamia napisał(a):
Do Poznania mam 50 km :angryy: a mama wozić już mnie nie chce :shake:
A ja i pies w autobusie to porażka :D

A jakieś inne miasto, które bliżej jest? :lol:

Posted

M&T napisał(a):
ja osobiście niufka żadnego nie znam :( ale każdy bern, którego miałam okazję poznać, to chciał ciągle, żebym za uszkiem podrapała :loveu::loveu:

One wszystkie fajne miśki :eviltong:

M&T napisał(a):
A jakieś inne miasto, które bliżej jest? :lol:

A jest ktoś na dgm z Wronek?? lub szamotuł??:evil_lol: bo ja wątpie :shake: