taxelina Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='M&T']Ja mam książkę "101 sztuczek" czy jakoś tak ale nie za bardzo z niej skorzystałam :P a Dorotę Sumińską bardzo bardzo lubię choć jeszcze nie kupiłam żadnej jej książki :P[/QUOTE] Zgadzam sie, tam nie ma zbyt ciekawych... Oj to musisz :razz: o jamnisiu jest super opisana:) teraz autobiografie bede czytac :) no i ciekawi mnie ta oczami psa Quote
kajkoowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='M&T']We wtorek kurier przywiezie nowiutki, długo wyczekiwany obiektyw więc myślę, że film powstanie całkiem niedługo :D[/QUOTE] O, pochwal się jaki :) Quote
M&T Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='deer_1987']Zgadzam sie, tam nie ma zbyt ciekawych... Oj to musisz :razz: o jamnisiu jest super opisana:) teraz autobiografie bede czytac :) no i ciekawi mnie ta oczami psa[/QUOTE] Ja aktualnie mam urlop od psich książek :eviltong: Ale pewnie w końcu się skuszę ;) [quote name='Kaja10014']O, pochwal się jaki :)[/QUOTE] tamron SP AF 17-50 f/2.8 (+jeszcze milion skrótów :P) Quote
kajkoowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='M&T'] tamron SP AF 17-50 f/2.8 (+jeszcze milion skrótów :P)[/QUOTE] Gratki :) Czekam na pierwsze fotki :) Quote
M&T Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Pierwsze fotki, jeśli się uda, będą z psim duetem więc trzymajcie kciuki :D Quote
kajkoowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='M&T']Niespodziewanka :D:D[/QUOTE] O, to kciukam! :) A kiedy będzie można się spodziewać fotek w duecie, bo już mnie zżera ciekawość :D Quote
M&T Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='Kaja10014']O, to kciukam! :) A kiedy będzie można się spodziewać fotek w duecie, bo już mnie zżera ciekawość :D[/QUOTE] We wtorek albo w środę :D Quote
kajkoowa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='M&T']We wtorek albo w środę :D[/QUOTE] O, to już zaraz. Suuuper :D Quote
Luzia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Do wtorku jeszcze bardzo daleko, o środzie nie wspomnę :evil_lol: Quote
M&T Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Luzia, Ty lepiej do nas nad morze się wybierz, żeby braciszkowie razem zdjęcie mieli :diabloti: Quote
Luzia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 To Ty się w góry wybierz i wpadnij do mnie po drodze, a potem ja w rewanżu się do Was wybiorę :razz: Quote
M&T Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Gdybym miała kasę to już bym była w drodze :cool1: Quote
M&T Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='Luzia']Oj tam, zawsze jest auto stop :evil_lol:[/QUOTE] Na dwie osoby z psem? Na pewno wszyscy się zatrzymają :eviltong: Ekhm... Zdjęcia są.... :razz: Quote
M&T Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='deer_1987']Gdzie sa? :mad:[/QUOTE] Na razie u mnie na komputerze :evil_lol: Quote
taxelina Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='M&T']Na razie u mnie na komputerze :evil_lol:[/QUOTE] No to juz obrabiaj i dawaj bo od 30 min czekamy :razz: Quote
M&T Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='deer_1987']Tak sie spodziewalam ze z nia fotki :loveu: Tak, to Szila, która dzisiaj kończy 5 miesięcy :loveu: Dla niewtajemniczonych to sunia, którą szkolę ;) Na zachętę :D Quote
M&T Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 [quote name='deer_1987']I jak idzie szkolenie? Socializacje ma :) Ona jest niesamowita! W wieku 5 mies. umie już: siad waruj podaj łapę (drugą też podaje) zostań (zostaje także przy rozproszeniach i gdy jej właścicielka staje za nią) patrz Uczy się: stój omiń (to samo co "do nogi") Kilka następnych fotek :) Quote
motyleqq Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 masz przepięknego psa, zakochałam się!! a to: https://lh5.googleusercontent.com/-PXLC4HVWUdk/ThNi32iajCI/AAAAAAAAF9E/7jje6IK1iIw/DSC_0527.jpg zabawne, bo Twój dorosły, a ten drugi 5 miesięcy i już większy od Twojego :D Quote
Recommended Posts