Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tu chyba się jeszcze nie chwaliłam, więc to naprawię :diabloti: Od zeszłego tygodnia szkolę 4 miesięczną sunię berneńczyka, Szilę :) Mała jest cudowna i ma wspaniałych właścicieli :) Do tego jest cholernie mądra :loveu:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

M&T napisał(a):
Tu chyba się jeszcze nie chwaliłam, więc to naprawię :diabloti: Od zeszłego tygodnia szkolę 4 miesięczną sunię berneńczyka, Szilę :) Mała jest cudowna i ma wspaniałych właścicieli :) Do tego jest cholernie mądra :loveu:

I jak tam Wam szkolenie idzie?

Posted

[quote name='Paulina_mickey']I jak tam Wam szkolenie idzie?

Super :D Szilka jest mega inteligentna i wszystko w lot łapie :) Na ostatnim spotkaniu zaczęliśmy klikerowanie :)

A dzisiaj byliśmy z Mickim na festynie w Wandzinie reprezentować Dogtorów :) Wstawiam linka do fotorelacji ale proszę nie podajcie nigdzie dalej tego linka :) Z góry dzięki ;)
Enjoy :)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Mickey nie stersuje się występami przed taką publiką?

On zupełnie nie, ale wyczuwa często mój stres i jak robię z nim sztuczki przed większą ilością ludzi to często nie słucha tego co do niego mówię i robi cokolwiek, żeby tylko dostać smakołyka ^^'

Posted

Wiesz tak super sprawa(mimo,że szkoda,że nie bawicie się w agility) , że robicie coś co Wam sprawia frajdę i jeszcze jest pożyteczne super Gratulacje!

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='deer_1987']To on z tego samego roku co Sherry? :crazyeye: ona 24 konczyla 5 :loveu:

Sto lat!!

Nie wiem dokładnie, to tylko domniemany wiek ;)

[quote name='justyska2']śliczne zdjecia :)
wszystkiego co najlepsze :*

[quote name='Onomato-Peja']Ta pierwsza fota bije na głowę. ;)
Najlepszego dla Mickeya.

[quote name='Pusiakowa']Pierwsza fota jest ekstra :loveu:
Najlepszego. :)

Co do zdjęć, przekażę autorce :D

A Mickey ślicznie dziękuje za życzenia :diabloti:

No dobra, trochę ładniej :eviltong:

Posted

[quote name='Saththa']Ooooo przegapiłam :(

Ale szczere samych psich radości;)[/QUOTE]

Dziękujemy również :loveu:

[quote name='ordinary girl']jaki śliczny jest Twój psiak :loveu:
A jakie zna sztuczki ? :cool3:[/QUOTE]

Dzięki :)
Bardzo dużo różnych ;) Mam plan już od jakiegoś czasu nakręcić filmik ze sztuczkami. Myślę, że w najbliższym czasie mi się uda to tutaj wstawię ;)

Posted

We wtorek kurier przywiezie nowiutki, długo wyczekiwany obiektyw więc myślę, że film powstanie całkiem niedługo :D

Posted

[quote name='M&T']We wtorek kurier przywiezie nowiutki, długo wyczekiwany obiektyw więc myślę, że film powstanie całkiem niedługo :D
Czekam :razz: przy okazji doszla mi dzis m.in. taka ksiazka
http://allegro.pl/psie-sztuczki-rewelacyjne-akrobacje-nowa-i1635562479.html
zobaczymy czy to sie do czegos nadaje :razz:

najbardziej to jestem zadowolona z autobiografi doroty suminskiej, mialam jej ksiazke o jamniczku Bolku i wiem ze pisze ciekawie i ma wiedze :)

Posted

[quote name='deer_1987']Czekam :razz: przy okazji doszla mi dzis m.in. taka ksiazka
http://allegro.pl/psie-sztuczki-rewelacyjne-akrobacje-nowa-i1635562479.html
zobaczymy czy to sie do czegos nadaje :razz:

najbardziej to jestem zadowolona z autobiografi doroty suminskiej, mialam jej ksiazke o jamniczku Bolku i wiem ze pisze ciekawie i ma wiedze :)

Ja mam książkę "101 sztuczek" czy jakoś tak ale nie za bardzo z niej skorzystałam :P
a Dorotę Sumińską bardzo bardzo lubię choć jeszcze nie kupiłam żadnej jej książki :P