resuruss Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Na pierwszej focie - chyba z Poznania nie widnieje Brevia Catani. Zaraz sobie przypomne co to za zwierz. Quote
Deirdre Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 widzę że juz ktoś fałszywkę usunął i wrzucił prawdziwą Brevię z Poznania. Ty Ress?? super! Quote
kate8828 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nowa lokatorka myszarium Dynamimaus YELOW POWER hairless (pink eyed) Moja grzywaczka true hairless:cool3: Quote
resuruss Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka fantastyczna :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ciepła w dotyku ????:loveu: Quote
Dada Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ale fajowa! Ja jednak wolę z czarnymi oczkami takie zwierzaczki :lol: Quote
resuruss Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Deirdre napisał(a):widzę że juz ktoś fałszywkę usunął i wrzucił prawdziwą Brevię z Poznania. Ty Ress?? super! Nie ,przykro mi ,ale to nie ja .Niestety ja mam zepsuty komp i nie umiem wrzucic fotek bezposrednio na jakikolwiek serwer.Dlatego wszystkie albumy mam w picassa. Quote
Magic34 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Juta napisał(a):Hej Czy macie jakieś ciekawe adresy stron z wystawowymi gadżetami? Interesują mnie : - wypasiona ;) ringówka dla malusiego pieska - złoty, cieniutki łańcuszek z cieniutką skórzaną smyczką do kompletu dla większego pieska - przywieszka z podobizną psa danej rasy, do której przyczepia się numer startowy lub wypasiona opaska na rękę - nabłyszczacz do włosa i spray obciążający włos - gumki, frotki, kokardki Gdzieś to kiedyś widziałam, ale gdzie to nie mogę teraz trafić gdzie. Tzn nie wiem jak to tytułować, bo jak wpisuję gadżety, itp to nic nie mogę znaleźć :roll: Juta wejdź na stronki: www.mrgod.pl www.dogfashion.pl www.ubrankadlapsa.com www.zooleszcz.pl Mam nadzieje że znajdziesz coś dla swoich piesków. W Leszczu mają fajne ringówki bardzo lekkie i z ozdobami. Te stronki przetestowałam u nmie w sklepie zoologicznym. Jak mało to wpisz akcesoria dla psów i jescze wyświetli ci się kilkanaście stronek. Quote
Juta Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Magic34 napisał(a):Juta wejdź na stronki: www.mrgod.pl www.dogfashion.pl www.ubrankadlapsa.com www.zooleszcz.pl Mam nadzieje że znajdziesz coś dla swoich piesków. W Leszczu mają fajne ringówki bardzo lekkie i z ozdobami. Te stronki przetestowałam u nmie w sklepie zoologicznym. Jak mało to wpisz akcesoria dla psów i jescze wyświetli ci się kilkanaście stronek. Oh jej ! Pamiętałaś o mnie :loveu:. Bardzo Ci dziękuję. Zaraz będę "lukać" :lol: Quote
dorota w-l Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Wczoraj kupiłam grzywacza pp z hodowli rejestrowanej w Związku czy ktoś może się odezwać do mnie na priv bo to co zobaczyłam wprawiło mnie w osłupienie Quote
AngelOfDeath Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [quote name='kate8828']Nowa lokatorka myszarium Dynamimaus YELOW POWER hairless (pink eyed) Moja grzywaczka true hairless:cool3: http://i126.photobucket.com/albums/p84/kaprys/IMG_3739.jpg Moja Amelia zjada takie raz w tygodniu na sniadanio-obiado-kolacje :D :diabloti::diabloti::diabloti: ale oczywiscie bez rodowodu :evil_lol: bo bym nie nastarczyla :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 hehe a ja takie bez rodowodu ratuje z zoologicznych bo jak mysle ze jak moze zostac zjedzona na sniadanio-obiado-kolacje to mi :placz: sie chce bidulki ale stworzenie tez musi zyc, przynajmniej tak pomagam narazie mam w domu 6gryzoni kiedys mialam 36:loveu::evil_lol: Quote
Juta Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja kiedyś też miałam myszki. Było ich trochę.... Któregoś razu wyjechałam na ponad miesiąc i myszki zostały pod opieką moich rodziców... Jak wróciłam to myszek było koło setki :cool3:. Wtedy to drastycznie uświadomiłam sobie, że nie mogę tak kochać wszelkiego zwierza w przeciwnym razie szybko stałoby sie tak, że "Violetta to moje drugie imię" :evil_lol: Quote
resuruss Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja myślę ,że Popiel było by bardziej właściwe ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ja mam myszy samych chłopaków zeby się własnie nie mnozyly:evil_lol: dwie siostry koszatniczki i chomika ktory mial byc zjedzony przez kota:mad: no i psa ktory je pilnuje jak sie podgryzaja to leci pierwsza zeby je uspokoic:lol: Quote
AngelOfDeath Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Agama napisał(a):Pani Amelia to wezyca czy waranka weżyca :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Pani wężyca zrobiłaby porządek z moją bandą gryzoni:diabloti: Quote
AngelOfDeath Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [url=http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80279,5850264,Pies_ryzykowal_zycie__by_uratowac_kocieta_z_pozaru.html]Pies ryzykowa Quote
Agama Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Bartek a AMELIA jakiej rasy moze jakies foto ,plizz Quote
*anusia&ajlu* Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 foto tak:multi: ale nie przy śniadaniu, ani obiedzie, ani kolacji:evil_lol: a tym bardziej w trakcie spożywania jakiegokolwiek posiłku;) tez jestem ciekawa bo lubie film anakonda to mam takie wyobrazenia o wezu:lol: Quote
meta Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Amelia jest sliczna :loveu: pomaranczowo-czerwona :loveu: Quote
Agama Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 skoro Amelia jest w tych kolorach to mysle ,ze wezyca zbozowa,ale poczekam cierpliwie na odpowiedz Bartka uwielbiam gady,czekam teraz na wymarzona jaszczurke z domowej hodowli,w zoologu wiecej nie kupie... Quote
xxxx52 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Znam hodowle (psy z papierami)w ktorej chinskie grzywacze - bez wlosow)zyja w budach na dworze na betonie)Macie pomysl co z zrobic? Quote
Recommended Posts