Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zocha jest OK ;) to nasza zwiazkowa, ale ona sie zajmuje glownie spanielami. hoduje tez chilki. kiedys z nia rozmawialam, bardzo sympatyczna osoba. sedziowala mnie kiedys z maltanka. pare zastrzezen mialam (rase wizal pies ktory nie nosil ogona :shake: ) ale generalnie bylo ok, nie wiem jak grzywki jej pojda. prywatnie przyjazni sie z p. Olszewskim. Sedziowala w Kownie maltany i tez sie prawdzila. generalnie jak do tej pory jestem na TAK :lol:

Posted

flashka - mam pytanie za 100 punktów. Właśnie gadałam z koleżanką i mi opowiadała, że jakieś 5-6 lat temu w Nowym Targu dziewczyna wystawiała suczkę husky (podobno sprowadzoną z Węgier), która potrafiła się pokazać nawet bez ringówki. Nie wiesz kto to mógł być?

Posted

Han Sharn napisał(a):
flashka - mam pytanie za 100 punktów. Właśnie gadałam z koleżanką i mi opowiadała, że jakieś 5-6 lat temu w Nowym Targu dziewczyna wystawiała suczkę husky (podobno sprowadzoną z Węgier), która potrafiła się pokazać nawet bez ringówki. Nie wiesz kto to mógł być?

ale mloda dziewczyna? Nie wiem moze Explorer ART OF NOISE Ewy Maciejończyk? Chya ze Mirka Rzepkowska z Snowy grove`s BLISFFUL BROWNIE- ale one az z Olsztyna wiec chyba nie te rejony:p

• 2 weeks later...
Posted

Mam coś dla Was na poprawę nastroju- ja leję cały czas:

Tekst orginalny ze strony Galus Duo (wpis w aktualnościach)

Opuścił domowe ognisko nasz mały STIU - Stewart The Little Galus Due (FCI)
słodki rozrabiaka zamieszkał w hodowli węgierskiej. Szkoda, że polscy hodowcy nim wzgardzili sugerując się spekulacjami psełdoznawców uważających się za wybitnych hodowców tej wspaniałej rasy :-):-)

Posted

miniaga napisał(a):
Mam coś dla Was na poprawę nastroju- ja leję cały czas:

Tekst orginalny ze strony Galus Duo (wpis w aktualnościach)

Opuścił domowe ognisko nasz mały STIU - Stewart The Little Galus Due (FCI)
słodki rozrabiaka zamieszkał w hodowli węgierskiej. Szkoda, że polscy hodowcy nim wzgardzili sugerując się spekulacjami psełdoznawców uważających się za wybitnych hodowców tej wspaniałej rasy :-):-)

no ubaw po pachy :diabloti: