Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwólcie,że zmienię tamat - zauważyliście kiedyś u swoich Grzywków/Grzywek zjawisko zasypiania na stojąco,lub siedząco? :D Myślałam,że Pani w zoologicznym padnie ze śmiechu (ja z resztą też) jak mój dzieciak na stojąco zamknął oczy i powoli przewracał się na ziemię. :D

Posted

[quote name='majeczka']Pozwólcie,że zmienię tamat - zauważyliście kiedyś u swoich Grzywków/Grzywek zjawisko zasypiania na stojąco,lub siedząco? :D Myślałam,że Pani w zoologicznym padnie ze śmiechu (ja z resztą też) jak mój dzieciak na stojąco zamknął oczy i powoli przewracał się na ziemię. :D

Laila czasem zasypia na siedząco :D szczególnie, jak na kolanach ją trzymam. Siedzi, siedzi i zaczyna odpływać :grin: i głowa jej w bok opada :D:D

Posted

Ja przyznam szczerez,ze troche przewrażliwiona pierwszego dnia, jak zobaczyłam cos takiego u niego po raz pierwszy, od tyłu,atk,ze nie widzialam,ze on ma oczka zamkniete,to wpadlam w histerię,ze odretwial czy cos. :PP

Posted

Rozumiem, że psy miewają różne temperamenty ale czy do tego stopnia? Gdyby mój pies zasnął na stojąco w obcym miejscu (sklep zoologiczny), w dodatku przewracając się na ziemię, to chyba podejrzewałabym narkolepsję.

Posted

Zapytam weterynarza jtro na wizycie, nie wydaje mi się jednak,zeby to byla choroba - on nie dostaje zwiodczenia miesni,ani nie zdarza sie mu to z w sytuacjach stresowych. Nie upadal tez na ziemie, bo w locie sie przebudzal i lapal rownowage. Zwlaszcza,ze tego dnia do Nas przyjechal,a ze bal sie panicznie ulicy,to podroz do zoologa dla oswojenia odbył 'pod pazucha'. No i mysle,ze jako młodziak,ma prawo przysypiac po calym dniu emocji.

Posted

dziekuje :)) ja tes jestem w nim zakochana. Tak na prawde zdjecia sa okropnej jakosci,bo robilam telefonem na szybko,strasznie zaluje,bo nie widac jego koloru,a jest bialo-kremowo-toffi <3 namowie kogos z dobrym aparatem na zdjecia,to wtedy sie bedzie czym chwalic! ;))

a tak w ogole,to bylam z nim dzisiaj na spacerku i zatrzymal sie na nasz widok ojciec z dzieckiem. Foxy sie wystraszyl dziecka,wiec powiedzialam 'no nie boj sie,Osiołku' na co madre dziecko do taty: 'tatusiu,to jest osiolek?' <3

Posted

majeczka napisał(a):
z Odelli. I wcale nie takie malenstwo :P

Młodziutki jeszcze :razz:
Właśnie patrze na bazie, że urodził się dokładnie rok później niż mój Buenos hihihi

Posted

śliczna psiunia śliczny psiak , na jedno wyjdzie hehe ale wybacz za przejęzyczenie, swoją drogą jak widzę nie tylko ja robie fotki telefonem hehe

• 3 weeks later...
Posted

Zapraszam serdecznie do nowo powstałej grupy na facebooku 'Grzywacze Chińskie' ! :)) zapraszam do dołączania,zapraszania znajomych miłośników grzywek,dołączania zdjęć swoich pociech i dzielenia się informacjami! :))