Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza. napisał(a):
Oooo mycha wita, widzę, że jesteś z Białegostoku, super! Może n jkiś spacerek grzywkowy się kiedyś wybierzemy ? :cool3:

Bardzo chętnie :) w tygodniu mam zazwyczaj dużo wolnego czasu, więc miło byłoby pospacerować z dwoma grzywkami :D ślicznego masz powder puffka :)

Posted (edited)

mychaaaaa napisał(a):
Bardzo chętnie :) w tygodniu mam zazwyczaj dużo wolnego czasu, więc miło byłoby pospacerować z dwoma grzywkami :D ślicznego masz powder puffka :)

Dzięki :)
Jak będziesz miała ochotę na spacerek odezwij się na gg ;)

Edited by Iza.
Posted

Mychaaaaa witam na forum :) Dogadaj się z Izą i przyjedź w grudniu do Nowego Dworu Mazowieckiego na wystawę(Iza zgłosiłaś chyba Buenia czy pokręciłam?). Będziesz miała okazję poobserwować i pouczyć się ;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Postaram się wszystko załatwić tak, by załapać się na wystawę :)

No to super by było. Jak to dziewczyny powiedziały na innym forum będzie bardzo Innowacyjnie ;)

Posted

Ja ogólnie przepraszam, że tak Was umawiam ale myślę, że to byłoby fajne spotkanie dla nas wszystkich(sporo grzywek i fajna ekipa ma się zebrać) a mychaaaaa miałaby większe chęci by się wybrać z kimś jak sama(tak mi się wydaje, bo ja sama nie przepadam jeździć zawsze z kimś to raźniej).

Posted

Ilka21 napisał(a):
Ja ogólnie przepraszam, że tak Was umawiam ale myślę, że to byłoby fajne spotkanie dla nas wszystkich(sporo grzywek i fajna ekipa ma się zebrać) a mychaaaaa miałaby większe chęci by się wybrać z kimś jak sama(tak mi się wydaje, bo ja sama nie przepadam jeździć zawsze z kimś to raźniej).

Co prawda to prawda ;).
A dziewczyny mają grzywki z Innowacji? :)

Posted

mychaaaaa dziewczyny z Białegostoku nie mają grzywek ode mnie. Ale będzie dużo grzywek z moim przydomkiem na tej wystawie bo prawie cały miot "B" i jednen chłopak z miotu "A"
Osoby które są na tym forum i mają grzywki ode mnie są dwie a tu wątki:
http://www.dogomania.pl/threads/173135-*Ajlu_Mili_Boogie_-i-_gryzonie*/page186?p=15751027 Blask Księżyca Innowacja
http://www.dogomania.pl/threads/190215-Jaga-amp-Tessi/page23?p=15750961 Boski Johnny Innowacja

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Blask Księżyca jest genialny ;)
Oj, nakręciłam się na ta wystawę :)

oo Boo dziekuje :loveu: :D
ja tez tak sie nakrecam na wystawy :) mam nadzieje ze sie zobaczymy :) a Boo z checia da sie wymiziac:)
a tak ogolem to musze znalezc osobe zeby chciala sie zamienic bo pracuje 11.12 na 6 rano i szukam juz osoby za mnie:/

Posted

Ja też mam ten problem, pracuję w delegacji w weekendy, a przed świętami wszystkie "mamy" biorą urlop a studentkom zwalają całą pracę (bo mamy mają dzieci, rodziny i muszą dłużej do świąt się szykować itp.)... a jak już pracuję to jadę na weekend na drugi koniec Polski, bo tym starszym dają bliskie wyjazdy, a studentkom najdalsze. Eh. Szukam też zamiennika, może się uda, ale ciężko jest.

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
oo Boo dziekuje :loveu: :D
ja tez tak sie nakrecam na wystawy :) mam nadzieje ze sie zobaczymy :) a Boo z checia da sie wymiziac:)
a tak ogolem to musze znalezc osobe zeby chciala sie zamienic bo pracuje 11.12 na 6 rano i szukam juz osoby za mnie:/

A ja się nie dziwię, Boo ma już spore sukcesy jak na takiego maluszka :)

• 2 weeks later...
Posted

Eh aż żałuje że mój mały przyjedzie pod koniec grudnia i że nie mam jak się wyrwac bo tez bym z chęcią wpadł na wystawe no al emam nadzieje że wiele z was pojawi sie na Międzynarodówce w Białym :)

Posted

[quote name='Matyk']Eh aż żałuje że mój mały przyjedzie pod koniec grudnia i że nie mam jak się wyrwac bo tez bym z chęcią wpadł na wystawe no al emam nadzieje że wiele z was pojawi sie na Międzynarodówce w Białym :)[/QUOTE]

nie musisz mieć psa żeby jechać na wystawę :P