Marlena:) Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Najpierw udaje miłego... potem troche fryzurke poprawie.. i zaczynam jeść..... najlepsza głowa:evil_lol: i wychodzi ze mnie potwór:diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Chwilke odstapne:diabloti:... o nie dorwała mnie:evil_lol: (i kawałek doopy toffika:diabloti:) i nawet Spajki się przyłączył :roll::cool3: i całusków sie Spajkowi zachciało :roll: kogo ratować? :diabloti: teraz pati jest górą i teddy mimo prób nie zdoła jej...... pocałować:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ale rewelacyjne fotki:loveu: A ta dziewczynka to kto to?:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 hehe...to moja siostrzenica cioteczna :evil_lol:... wdała sie we mnie,chociaż jest zakręcona bardziej jak jogi niż ja (jogusiowa-pozdrawiam:evil_lol:) ..... Quote
Marlena:) Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Dobra,a teraz na poważnie.Teddy potrzebuje tymczasu,w którym będzie miał ograniczoną ilość ruchu.Byćmoże ma młodzieńcze zapalenie kości w tak zaawansowanym stadium,że nie wyszło na zdjęciu RTG. Może być nawet kojec.. byleby ograniczyć mu ruch. U mnie to nie jest zabardzo możliwe,bo psy biegają luzem po całym podwórku (poza Spajkiem, który jest agresorem)... Teddy jest łagodny,toleruje inne psy,kocha wszystko co sie rusza :roll:. Może ktoś moze dać DT?:roll: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Ojej nie ciekawe wieści. Oczywiście postaram się pomóc jak tylko będę mogla. U mnie tymczas też wchodzi w grę (w bloku jest baardzo ograniczony ruch) z tym, ze nie wiem czy zdołałabym namówić familię na dużego psa. Zobaczymy.... Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Teddy na żywo jesteś jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach !! Quote
jogi Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 dziewczyny po ustaleniach z p. Mariuszem proszę wstrzymajcie się z podbijaniem wątku na jakis czas. Jak Teddy dojdzie do siebie to zostanie mu założony nowy wątek, a na razie nie ma co go ogłaszać Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 I wczoraj zawiozłam Teddego na tymczas :roll:... (dzięki Angeliko,pani Kasiu i wogóle dzięki wszystkim)... Teddy już porusza się prawie normalnie,bierze leki i napewno szybko dojdzie do siebie. Odrazu kocha wszystkich ludzi i wszystkie psy, superowo odnalazł się w mieście. Strasznie mi go brakuje,no ale Tarnobrzeg nie tak daleko ;). A Edytke zaszczyt kopnął i wkońcu poznała Teddego. Noi pomogła nam w tymczasie dla Teddego zabierając Zibi. Thx:loveu: Aa.. i wiedziałam,że Teddy kocha wszystkie zwierzaki,w tym koty,ale nie wiedziałam,że tak superowo zaakceptuje większą ilość kotów pani Kasi :lol:. Także kociarze- to pies stworzony dla Was:lol:. Będę pisać co tam u niego i niedługo będą lepsze fotki;). Czekamy na zamówienia.. chętni ustawiajcie się w kolejce,bo za kilka tygodni Teddy będzie gotowy do adopcji :cool3:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Tak zaszczyt wielki mnie spotkał bo żadne zdjęcie nie odda jego wspaniałej urody :) U Kasi rzeczywiście czuł się jak u siebie :) Anioł z niego :) Ja jestem zachwycona i niedługo jeszcze ktoś się zachwyci kto zabierze do na stałe :) Quote
jogi Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 tak tylko trzeba zrobić mu nowy wątek, bo ciężko się czyta kilkanaście stron. Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Nie trzeba zakładać nowego wątku, wystarczy w pierwszym poście podać wszystkie informacje.... Quote
Paulina_mickey Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Nie trzeba zakładać nowego wątku, wystarczy w pierwszym poście podać wszystkie informacje....Też to miałam pisać:oops: Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Nom,albo poprostu poprosimy moda o wyczyszczenie :p... Quote
mm2559 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Teddy na tymczasie ma się dobrze. Domek sie w nim już zakochał. Znowu będzie płacz i zgrzytanie zębów jak znajdziemy docelowy... ale to już taki domek. W środę psica jedzie na konsultacje do naszego zaprzyjaźnionego i bardzo doświadczonego Weta - łortopedy.:lol: Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 To ja mam nadzieje,że zdąrzę go jeszcze odwiedzić,zanim znajdzie dom :roll:. Bo jak nie to sie popłaczę :placz: ... Wymiziajcie go w moim imieniu :loveu: i dajcie nowe fotki :cool3:... bo juz nie pamiętam jak wygląda. Quote
Marlena:) Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Monia nie hopsaj,słuchaj jogi :eviltong: .... bedziemy hopsac,jak teddy bedzie gotowy do adopcji;) Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 E tam nudno bez hopsania jest :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Teddy ma sie super. Jeśli Kasia ma już fotki z naszego spacerku to postaram sie je wstawić. Już nie kuleje i wogóle ma sie super i jest gotowy do adopcji :roll: jak dla mnie. Quote
Paulina_mickey Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Marlena:) napisał(a):Teddy ma sie super. Jeśli Kasia ma już fotki z naszego spacerku to postaram sie je wstawić. Już nie kuleje i wogóle ma sie super i jest gotowy do adopcji :roll: jak dla mnie.Tylko domku brak, tzn że można go podnosić od nowa?;) Quote
Recommended Posts