Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chwilke odstapne:diabloti:...

o nie dorwała mnie:evil_lol: (i kawałek doopy toffika:diabloti:)

i nawet Spajki się przyłączył :roll::cool3:

i całusków sie Spajkowi zachciało :roll:

kogo ratować? :diabloti:

teraz pati jest górą i teddy mimo prób nie zdoła jej...... pocałować:evil_lol:

Posted

Dobra,a teraz na poważnie.Teddy potrzebuje tymczasu,w którym będzie miał ograniczoną ilość ruchu.Byćmoże ma młodzieńcze zapalenie kości w tak zaawansowanym stadium,że nie wyszło na zdjęciu RTG.
Może być nawet kojec.. byleby ograniczyć mu ruch. U mnie to nie jest zabardzo możliwe,bo psy biegają luzem po całym podwórku (poza Spajkiem, który jest agresorem)...
Teddy jest łagodny,toleruje inne psy,kocha wszystko co sie rusza :roll:.
Może ktoś moze dać DT?:roll:

Posted

Ojej nie ciekawe wieści. Oczywiście postaram się pomóc jak tylko będę mogla. U mnie tymczas też wchodzi w grę (w bloku jest baardzo ograniczony ruch) z tym, ze nie wiem czy zdołałabym namówić familię na dużego psa.
Zobaczymy....

Posted

dziewczyny po ustaleniach z p. Mariuszem proszę wstrzymajcie się z podbijaniem wątku na jakis czas.
Jak Teddy dojdzie do siebie to zostanie mu założony nowy wątek, a na razie nie ma co go ogłaszać

Posted

I wczoraj zawiozłam Teddego na tymczas :roll:... (dzięki Angeliko,pani Kasiu i wogóle dzięki wszystkim)...
Teddy już porusza się prawie normalnie,bierze leki i napewno szybko dojdzie do siebie. Odrazu kocha wszystkich ludzi i wszystkie psy, superowo odnalazł się w mieście. Strasznie mi go brakuje,no ale Tarnobrzeg nie tak daleko ;).
A Edytke zaszczyt kopnął i wkońcu poznała Teddego. Noi pomogła nam w tymczasie dla Teddego zabierając Zibi. Thx:loveu:
Aa.. i wiedziałam,że Teddy kocha wszystkie zwierzaki,w tym koty,ale nie wiedziałam,że tak superowo zaakceptuje większą ilość kotów pani Kasi :lol:. Także kociarze- to pies stworzony dla Was:lol:.
Będę pisać co tam u niego i niedługo będą lepsze fotki;). Czekamy na zamówienia.. chętni ustawiajcie się w kolejce,bo za kilka tygodni Teddy będzie gotowy do adopcji :cool3:.

Posted

Tak zaszczyt wielki mnie spotkał bo żadne zdjęcie nie odda jego wspaniałej urody :)
U Kasi rzeczywiście czuł się jak u siebie :) Anioł z niego :)
Ja jestem zachwycona i niedługo jeszcze ktoś się zachwyci kto zabierze do na stałe :)

Posted

Teddy na tymczasie ma się dobrze. Domek sie w nim już zakochał. Znowu będzie płacz i zgrzytanie zębów jak znajdziemy docelowy... ale to już taki domek. W środę psica jedzie na konsultacje do naszego zaprzyjaźnionego i bardzo doświadczonego Weta - łortopedy.:lol:

Posted

To ja mam nadzieje,że zdąrzę go jeszcze odwiedzić,zanim znajdzie dom :roll:. Bo jak nie to sie popłaczę :placz: ... Wymiziajcie go w moim imieniu :loveu: i dajcie nowe fotki :cool3:... bo juz nie pamiętam jak wygląda.

Posted

Teddy ma sie super. Jeśli Kasia ma już fotki z naszego spacerku to postaram sie je wstawić.
Już nie kuleje i wogóle ma sie super i jest gotowy do adopcji :roll: jak dla mnie.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Teddy ma sie super. Jeśli Kasia ma już fotki z naszego spacerku to postaram sie je wstawić.
Już nie kuleje i wogóle ma sie super i jest gotowy do adopcji :roll: jak dla mnie.
Tylko domku brak,
tzn że można go podnosić od nowa?;)