Paulina_mickey Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Marlena:) napisał(a):eee tam zdawało Ci sie :evil_lol: ..... Ze mną wszystkie psy wariują :lol:. A i właśnie wgrywam do galerii więcej fotek Teddego... wiec jak ktoś chce-zapraszam ;)a ja już widziałam, są cudowne :loveu::loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 Dobra dobra :evil_lol: .. bez podlizywania sie. Teddy szuka domku a my tu gadu gadu (dogo dogo znaczy sie:evil_lol:) :mad::loveu: Quote
Marlena:) Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Wczoraj przeżyliśmy wielką przygodę....Teddy jest przeszczęśliwy :lol:.. Mam mnustwo fotek z dzieciakami... będą później. To będzie dowód na to, że miłość do dzieci nie jest wcale wymyślona:mad: :loveu:... Quote
Paulina_mickey Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No ładnie, miały być foty Teddy'ego :loveu::loveu: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 podpisuje się bot tym co Paulina napisała :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 cekajta..... bo foty są na komie 10 latki i mi przesłać musi :evil_lol:.. Quote
Paulina_mickey Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Luzia&Funia napisał(a):A ja nadal czekam na fotki :eviltong:no własnie :mad: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 U Teddego wszystko dobrze :mad: ... już przestaje kuśtykać powoli... więc bedzie dobrze. Tyle,że gołębie z Toffikiem wyżerają (i co tu robić:razz:)... dzisiaj właśnie sprzątamy... teddy wynosi rzeczy na podwórko,żeby sie przewietrzyły,Toffik ze Spajkim trzepią koce,bo wiadomo ile kurzu przy ptakach i psach jest.. Spajki jest specjalistą w trzepaniu (tyle,że nie jest do tego przystosowany,bo coś nie urósł:evil_lol:. Psy i papugi sprzątają,a ja siedze na kompie.. eh. Żałujcie,że nie mam aparatu :eviltong:. Quote
Paulina_mickey Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Marlena:) napisał(a):U Teddego wszystko dobrze :mad: ... już przestaje kuśtykać powoli... więc bedzie dobrze. Tyle,że gołębie z Toffikiem wyżerają (i co tu robić:razz:)... dzisiaj właśnie sprzątamy... teddy wynosi rzeczy na podwórko,żeby sie przewietrzyły,Toffik ze Spajkim trzepią koce,bo wiadomo ile kurzu przy ptakach i psach jest.. Spajki jest specjalistą w trzepaniu (tyle,że nie jest do tego przystosowany,bo coś nie urósł:evil_lol:. Psy i papugi sprzątają,a ja siedze na kompie.. eh. Żałujcie,że nie mam aparatu :eviltong:. Nooo to widze Teddy pracuś jest, nie ma co.Prawdziwy skarb mieć takiego psa :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 haha...no szczególnie uwielbia układać buty i smycze:cool3: .. dzisiaj wziął sie też za składanie ciuchów z suszarki... no ale co on biedny zawinił,ze ludzie nie stworzyli ciuchów,ktore sie nie brudzą :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Marlena:) napisał(a):haha...no szczególnie uwielbia układać buty i smycze:cool3: .. dzisiaj wziął sie też za składanie ciuchów z suszarki... no ale co on biedny zawinił,ze ludzie nie stworzyli ciuchów,ktore sie nie brudzą :evil_lol:oj chciałam bym to zobaczyć :evil_lol::loveu: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Zapraszamy kochana zapraszamy :cool3:. Wiesz,że zawsze jestes u nas mile widziana :eviltong: Quote
Recommended Posts