Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Babcia po operacji,więc co drugi dzien kursuję Gorzyce-Tarnobrzeg :roll: .. coś nie ma czasu ostatnio na kompa siąść :roll:.
Jogi - dziękujemy za allegro :loveu: .... Ja zazwyczaj optymistka zaczynam tracic nadzieję,że pozbędę się tego burka :razz:. Luziowa już wie,że w niedziele musiałam iść po buta aż pod spara (jakieś 100 metrów:mad:) .... a akurat mrówkom sie z kościoła isc zachciało . Eeee tam i tak wariatka jestem :diabloti:.

Teddy bardzo się poprawił. Jest teraz wesołym i grzecznym (w sensie czystość-posłuszeństwo:diabloti:) szczeniakiem. Na spacerkach ogon nie przestaje merdać... Teddy kocha każdego od ptaszka,czy myszki do dużego psa,czy człowieka :loveu:. Nawet obcych atakuje lizaniem (oczywiście jeśli nie pilnuje terenu:roll:..bo wtedy potrafi nieźle nastraszyć) .....
Kocha wszystko wynosić... od butów i ubrań,do zabawek,kagańców i smyczy... Ale nic nie gryzie!!!
Wczoraj Toffik wziął z niego przykład i pogryzł najlepszego buta mojej mamy :placz::placz::placz: ... Qrde na szczescie mnie nie zabiła,tylko o...krzyczała :diabloti:. Naprawdę jeszcze troche psychicznych psów i wykorkuję :evil_lol:.

A Wy dziewczyny nie cieszcie sie tak,ze Teddego nikt nie chce:diabloti:, bo przy najblizszej okazji ktos zapuka do Waszych drzwi:evil_lol: i bedziecie miec kolejnego psa.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Ciociu Paulinko.... jak myslisz,kto mnie z takim brzydalem do busa wpuści? :mad:.... Zapraszamy do nas :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:.......
hmm nie wiem
a co Ty mi tu opowiadasz że brzydal:mad:

ja sie cały czas wybieram tylko dotrzeć nie moge:diabloti:

Posted

Ja potrafię w 1,5 godziny z buta do tbg przejść :eviltong:.... coś cienka jesteś :evil_lol:. Wybierz się do mnie z p.Mariuszem kiedyś,to zobaczysz tego urwisa. Kurka nawet jogusiowa go nie widziala z bliska :roll:.

Posted

Ja potrafię w 1,5 godziny z buta do tbg przejść :eviltong:.... coś cienka jesteś :evil_lol:. Wybierz się do mnie z p.Mariuszem kiedyś,to zobaczysz tego urwisa. Kurka nawet jogusiowa go nie widziala z bliska :roll:.
hehe ja z moją chora nogą i znajomością terenu a raczej jej brakiem na pewno szła bym ze dwa dni:diabloti:

jak na razie chyba p. Mariusz sie nie wybiera do Was, tzn ja o niczym nie wiem:evil_lol:

Posted

A co Ty myślisz,ze ja sie Teddego w 2 dni pozbędę? :diabloti:
Wiesz co zauważyłam,że jesteśmy największymi OFFami na dogo (mowie o "naszych" luziowej,Tobie,Edycie i mnie :roll: ) ....:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Wiesz co zauważyłam,że jesteśmy największymi OFFami na dogo (mowie o "naszych" luziowej,Tobie,Edycie i mnie :roll: ) ....:diabloti::diabloti::diabloti:
ale przeciez my cały czas o Teddy rozmawiamy :diabloti:

poza tym nie dzieje się nic co mogło by być pisane zamiast offa :evil_lol::eviltong:

Posted

O przepraszam bardzo, ja się kontroluję i daję Wam dobry przykład :)

Hop Teddy :)