jogi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ja dziś umarłam, żeby się jutro odrodzić zdrowiutka:lol: Quote
Marlena:) Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 ahaaa :lol: ... później zaklikaj do mnie w wolnej chwili...:) Quote
Marlena:) Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Tedduś wcina moją rękę :diabloti: uwielbiam kagańce :lol:...... jeść!:diabloti: zjadacz pańciowych kurtek:eviltong: mój największy przysmak:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 On jest niesamowity !! :iloveyou: Wspaniałe psisko !! Quote
Marlena:) Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Tak szczegolnie jak terroryzuje moją kurtkę:mad::mad::mad:..... :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Marlena:) napisał(a):Tak szczegolnie jak terroryzuje moją kurtkę:mad::mad::mad:..... :diabloti: Nooo wiadome :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Paulinko :) .... Teddy zyje (jeszcze!!!!:mad:) :diabloti:... okropny łobuziak,ale wszyscy go kochają ;) .. musi znaleźć superowy i odpowiedzialny domek... najlepiej możliwie jak najszybciej,bo z trzema tak walnetymi psami długo nie wytrzymam :evil_lol:.... Dobra,bo jeszcze ktos się wystraszy.. Tedduś to okrooopny misiek..przy każdej okazji pcha sie na kolana,wykłada by podrapac go po brzuszku,zaczepia do zabawy ;).. Pełno w nim energii i miłości:loveu:.... Quote
Paulina_mickey Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Marlena:) napisał(a): Tedduś to okrooopny misiek..przy każdej okazji pcha sie na kolana,wykłada by podrapac go po brzuszku,zaczepia do zabawy ;).. Pełno w nim energii i miłości:loveu:....hehe cały Kajtek, on też taki dość wylewnie pokazuje swoje uczucia:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A ja kocham takie wylewne futrzaki :) Szybko znajdzie domek zobaczycie :iloveyou: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Teddy najukochańszy urwis na świecie prosi o dom... !! Słychać?:) Quote
Luzia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Wiem wiem uwielbiam się chwalić ale... Dziś poznałam tego przystojniaka osobiście :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Wiem wiem uwielbiam się chwalić ale... Dziś poznałam tego przystojniaka osobiście :loveu::loveu::loveu:i co i co?:eviltong::evil_lol: Quote
Marlena:) Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Przyznaj się jak mnie opierdzieliłaś za Spajka :lol::lol::lol:... Luiza stwierdziła,ze to pies w jej typie,słuchajcie :diabloti: ... Tak więc ja bym się bała:evil_lol:.... Tak na serio to oczywiście Kasia z Luizą poznały jego "lepszą" stronę :lol:.... Rzucił się na nie z miziankami... i buziakami oczywiscie :eviltong:. Quote
Monika_tbg Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Marlena:) napisał(a):Przyznaj się jak mnie opierdzieliłaś za Spajka :lol::lol::lol:... Luiza stwierdziła,ze to pies w jej typie,słuchajcie :diabloti: ... Tak więc ja bym się bała:evil_lol:.... Tak na serio to oczywiście Kasia z Luizą poznały jego "lepszą" stronę :lol:.... Rzucił się na nie z miziankami... i buziakami oczywiscie :eviltong:. hehe a mówicie że urwis :cool3: wie kiedy się ma dobrze zachować :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A jak przyjdą jacyś zainteresowani na oględziny to wtedy pokaże swoje prawdziwe oblicze :diabloti: Quote
Monika_tbg Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):A jak przyjdą jacyś zainteresowani na oględziny to wtedy pokaże swoje prawdziwe oblicze :diabloti:no :cool3: Quote
Marlena:) Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Nie np. Hugo zrobił odwrotnie :eviltong: . był grzeczny i łagodny jak baranek :eviltong:. Quote
Recommended Posts