Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinko :) .... Teddy zyje (jeszcze!!!!:mad:) :diabloti:... okropny łobuziak,ale wszyscy go kochają ;) .. musi znaleźć superowy i odpowiedzialny domek... najlepiej możliwie jak najszybciej,bo z trzema tak walnetymi psami długo nie wytrzymam :evil_lol:.... Dobra,bo jeszcze ktos się wystraszy..
Tedduś to okrooopny misiek..przy każdej okazji pcha sie na kolana,wykłada by podrapac go po brzuszku,zaczepia do zabawy ;).. Pełno w nim energii i miłości:loveu:....

Posted

Marlena:) napisał(a):

Tedduś to okrooopny misiek..przy każdej okazji pcha sie na kolana,wykłada by podrapac go po brzuszku,zaczepia do zabawy ;).. Pełno w nim energii i miłości:loveu:....
hehe cały Kajtek, on też taki
dość wylewnie pokazuje swoje uczucia:diabloti:

Posted

Przyznaj się jak mnie opierdzieliłaś za Spajka :lol::lol::lol:...

Luiza stwierdziła,ze to pies w jej typie,słuchajcie :diabloti: ... Tak więc ja bym się bała:evil_lol:.... Tak na serio to oczywiście Kasia z Luizą poznały jego "lepszą" stronę :lol:.... Rzucił się na nie z miziankami... i buziakami oczywiscie :eviltong:.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Przyznaj się jak mnie opierdzieliłaś za Spajka :lol::lol::lol:...

Luiza stwierdziła,ze to pies w jej typie,słuchajcie :diabloti: ... Tak więc ja bym się bała:evil_lol:.... Tak na serio to oczywiście Kasia z Luizą poznały jego "lepszą" stronę :lol:.... Rzucił się na nie z miziankami... i buziakami oczywiscie :eviltong:.

hehe a mówicie że urwis :cool3: wie kiedy się ma dobrze zachować :evil_lol: