Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam dziś takiego emila:

Witam
Proszę udzielić mi odpowiedzi w jakim jest wieku Kreon i dla mnie bardzo ważne, czy lubi jeździć samochodem, czy się tego nie boi, o ile oczywiście można to jakoś ustalić. Strasznie wzruszyła mnie jego wrażliwość. W sobotę straciłam psa i bardzo potrzebuję przyjaciela, pozdrawiam

Posted

No więc tak: jak, że Kreon jest w schornisku nie ma możliwości (póki co) ustalenia dokladnie w jakim jest wieku. Psy w schronie zazwyczaj wyglądają na dużo starsze niż są. Patrząc po pysku, zachowaniu (bo w jego przypadku nie ma się co sugerować zębami) oceniamy go na między 4 a 6 lat. Ale dokładnie ustalenie będzie możliwe dopiero po wyciągnięciu ze schronu.

Niestety o jeździe samochodem nie wiemy kompletnie nic - do tej pory nie było tego po prostu jak sprawdzić. Ale można sprawdzić jak np . będziemy go do Pani zawozić;)

Posted

Niestety dostałam takiego emaila w sprawie Kreona:
Bardzo dziękuję za informację.W tej chwili nie będę jednak mogła zaopiekować się KREONEM. Jestem zmuszona wyjechać na dłużej. Nie chcę go zatem zabierać, gdy mnie nie będzie w domu...pamiętam jednak o nim i jeszcze się do Pani odezwę. Pozdrawiam N.Rzepka

Posted

Przynajmniej się odezwała;)
I wiemy na czym stoimy.
Czyli dalej po kolana, powiedzmy, niech to będzie błoto;)
Pekińczyku - a mogłabys sie dowiedzieć o wolny termin, czy jest miejsce, ile kasy itp...

Posted

Pekinczyku Kochany - są problemy, żeby uzbierać 200 zł na płatny tymczas........Maks mozliwości to 300 zł miesięcznie, a i to jest dużo. Większa kwota po prostu odpada......

Posted

Wczoraj rozmawiałam z pewną panią - zadzwoniła w sprawie Tygrysa:-). Baaaardzo mi się spodobała.........wysłałam jej zdjęcia Kreona. Właśnie dostałam maila z pytaniem kiedy mogą go poznać...........

Na kolana kto w udane adopcje wierzy.......i trzymać cokolwiek tam macie do trzymania.......!!!!