Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='israel']Wstawiam Kreona na owp i zrobię mu banerek. Jest śliczny i ma wyjątkowy charakter - domek musi się znaleźć - nie ma innej opcji![/quote]

na forum owczarka już jest
[url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20[/url]

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O israel:-) dawnośmy się nie czytali:-).

Kreon jest super - ja mam ( zupełnie się nie chwalę ;-) ) oko do fajowych psiurów. A poza tym on jest taki wzruszający......

Z tym, że to nie jest młody pies........raz był nawet taki jeden chętny. Przyszedł, popatrzył - eeee stary.....powiedział
Wstyd mi się zrobiło. Przed psem rzecz jasna.

A potem szlag trafił - jak to mnie. Nooo pan też najlepsze lata ma już daaawno za sobą - wyssssyczałam i sobie poszłam. Bo by do awantury doszło. A i tak mam już opinię zszarganą..........

Gusia, a Ty masz Słońce świadomość, ze Kreon z Variem mogliby uchodzic za bliźnięta?
Przynajmniej tak to zdjęciowo wygląda......

Posted

A myślisz, że dlaczego zapomnieć o nim nie mogłam?;)
Zupełnie jak o Truście.
Bo chłopaki takie Variuchowe właśnie:razz:

Maciek,
dzięki za banerki. To się nazywa szybkie działanie:multi::multi:

Posted

A z tymi latami to nie wiemy jak jest:shake:
Młody to nie jest - ale co to znaczy młody?
Mój Vario jak go brałam byłam pewna, że to na jakieś jego ostanie pół roku.
Żeby spokojnie sobie dożył starości. Wszyscy uważali, że to dziadek.Nawet po zębach ciężko było go ocenić.
No. I jest u mnie 8, 5 roku.......

Posted

[quote name='gusia0106']A z tymi latami to nie wiemy jak jest:shake:
Młody to nie jest - ale co to znaczy młody?
Mój Vario jak go brałam byłam pewna, że to na jakieś jego ostanie pół roku.
Żeby spokojnie sobie dożył starości. Wszyscy uważali, że to dziadek.Nawet po zębach ciężko było go ocenić.
No. I jest u mnie 8, 5 roku.......[/quote]

Kiedy wyciągłam Trusta ze schronu szukając mu hospicjum wszyscy mi w schronie mówili......"no moze dożyje zimy".

Tiaaa - powinniście go zobaczyć......jemu z każdym dniem rok ubywa.

Kreon oceniany jest na około 6 lat - ale diabli go tam wiedzą. Na schroniskowym wikcie zębory lecą w tempie przyśpieszonym........

Posted

Ale się biało zrobiło.....tak sobie wyobraziłam Kreona na długim spacerze z człowiekiem......po tylu latach karceru - spacer........jennny jak to musi cieszyć.

Posted

Słuchajcie,
może na początek zaczniemy mu szukać DT?
W takim DT jakby go wykąpąć, wyczesać, porobić nowe zdjęcia, to by domek taki stały znalazł szybko coś mi się wydaje.

To jak? Słyszał ktoś o jakimś wolnym DT z najwyższej półki?:cool3:

Posted

Pomysł z tymczasem swietny, ale o tymczas niełatwo...

A propos tymczasów, nie znacie kogoś z okolic Koszalina kto wziąłby na tymczas szczeniaczka z nużycą? Ludzie którzy go przygarnęli chcą go uśpić, bo "nużyca jest nieuleczalna" i "lekarz im powiedział że ich dziecko łzawi przez psa":angryy:

Posted

[quote name='maggiejan']
A propos tymczasów, nie znacie kogoś z okolic Koszalina kto wziąłby na tymczas szczeniaczka z nużycą? Ludzie którzy go przygarnęli chcą go uśpić, bo "nużyca jest nieuleczalna" i "lekarz im powiedział że ich dziecko łzawi przez psa":angryy:[/quote]

:crazyeye: co za konowały - brak słów! :angryy:

W górę Kreonku :loveu:

Posted

No i ja......Aczkolwiek prawda jest taka, na dogo jest tyle psów, że liczenie iż dzięki niemu i podrzucaniu do góry znajdzie dom - marne szanse......

Posted

Mam nadzieje, ze Kreonikowi uda sie znaleźć DT. Pare groszy do tego zawsze dorzuce. Pod koniec tamtego roku wiozłam z mezem sunie ze szczecinskiego schroniska na DT i dziewczyna ma od wielkanocy nowy dom! Oby i jemu sie poszczesciło!