malawaszka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='israel']Wstawiam Kreona na owp i zrobię mu banerek. Jest śliczny i ma wyjątkowy charakter - domek musi się znaleźć - nie ma innej opcji![/quote] na forum owczarka już jest [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_topics.asp?FID=20[/url] Quote
Neigh Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 O israel:-) dawnośmy się nie czytali:-). Kreon jest super - ja mam ( zupełnie się nie chwalę ;-) ) oko do fajowych psiurów. A poza tym on jest taki wzruszający...... Z tym, że to nie jest młody pies........raz był nawet taki jeden chętny. Przyszedł, popatrzył - eeee stary.....powiedział Wstyd mi się zrobiło. Przed psem rzecz jasna. A potem szlag trafił - jak to mnie. Nooo pan też najlepsze lata ma już daaawno za sobą - wyssssyczałam i sobie poszłam. Bo by do awantury doszło. A i tak mam już opinię zszarganą.......... Gusia, a Ty masz Słońce świadomość, ze Kreon z Variem mogliby uchodzic za bliźnięta? Przynajmniej tak to zdjęciowo wygląda...... Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 A myślisz, że dlaczego zapomnieć o nim nie mogłam?;) Zupełnie jak o Truście. Bo chłopaki takie Variuchowe właśnie:razz: Maciek, dzięki za banerki. To się nazywa szybkie działanie:multi::multi: Quote
gusia0106 Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 A z tymi latami to nie wiemy jak jest:shake: Młody to nie jest - ale co to znaczy młody? Mój Vario jak go brałam byłam pewna, że to na jakieś jego ostanie pół roku. Żeby spokojnie sobie dożył starości. Wszyscy uważali, że to dziadek.Nawet po zębach ciężko było go ocenić. No. I jest u mnie 8, 5 roku....... Quote
maggiejan Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Maćku, bardzo ładne banerki :lol: Neigh, Twoja riposta dla pana, któremu Kreon był za stary niezwykle trafiona, nic dodać, nic ująć ;) Quote
Neigh Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='gusia0106']A z tymi latami to nie wiemy jak jest:shake: Młody to nie jest - ale co to znaczy młody? Mój Vario jak go brałam byłam pewna, że to na jakieś jego ostanie pół roku. Żeby spokojnie sobie dożył starości. Wszyscy uważali, że to dziadek.Nawet po zębach ciężko było go ocenić. No. I jest u mnie 8, 5 roku.......[/quote] Kiedy wyciągłam Trusta ze schronu szukając mu hospicjum wszyscy mi w schronie mówili......"no moze dożyje zimy". Tiaaa - powinniście go zobaczyć......jemu z każdym dniem rok ubywa. Kreon oceniany jest na około 6 lat - ale diabli go tam wiedzą. Na schroniskowym wikcie zębory lecą w tempie przyśpieszonym........ Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Wstawilam go na inne fora: [url]http://e-psy.pl/viewtopic.php?p=207061#207061[/url] [url]http://hebe.mojeforum.net/tutaj-post-vp62376.html?sid=a1a44e594124cd3cbc9f050547640aa1#62376[/url] Quote
mysza 1 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Hopaj do góry chłopaku, może ktoś Cię zauważy i zabierze do domku. Oby. Quote
Diana S Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Opis doprowadził mnie do łez....:placz::placz: On jest piękny pomimo tej swojej skołtunionej sierści.... biedaczek.... tak pragnie miłosci... :placz: Quote
Neigh Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ale się biało zrobiło.....tak sobie wyobraziłam Kreona na długim spacerze z człowiekiem......po tylu latach karceru - spacer........jennny jak to musi cieszyć. Quote
gusia0106 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Zobacz Neigh ile Kreon ma gości. Musi się udać Quote
maggie1971 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Podnoszę chłopaka, taki śliczny psiak musi znaleźć domek:loveu: Quote
Neigh Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='maggie1971']Podnoszę chłopaka, taki śliczny psiak musi znaleźć domek:loveu:[/quote] Oby to było proroctwo:-) Quote
gusia0106 Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Słuchajcie, może na początek zaczniemy mu szukać DT? W takim DT jakby go wykąpąć, wyczesać, porobić nowe zdjęcia, to by domek taki stały znalazł szybko coś mi się wydaje. To jak? Słyszał ktoś o jakimś wolnym DT z najwyższej półki?:cool3: Quote
maggiejan Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Pomysł z tymczasem swietny, ale o tymczas niełatwo... A propos tymczasów, nie znacie kogoś z okolic Koszalina kto wziąłby na tymczas szczeniaczka z nużycą? Ludzie którzy go przygarnęli chcą go uśpić, bo "nużyca jest nieuleczalna" i "lekarz im powiedział że ich dziecko łzawi przez psa":angryy: Quote
malawaszka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='maggiejan'] A propos tymczasów, nie znacie kogoś z okolic Koszalina kto wziąłby na tymczas szczeniaczka z nużycą? Ludzie którzy go przygarnęli chcą go uśpić, bo "nużyca jest nieuleczalna" i "lekarz im powiedział że ich dziecko łzawi przez psa":angryy:[/quote] :crazyeye: co za konowały - brak słów! :angryy: W górę Kreonku :loveu: Quote
gusia0106 Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Oj Kreonku, nikt do Ciebie nie zagląda:-( Ale już ja pomyślę jak to zmienić:hmmmm: Quote
maggiejan Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Śliczny Kreonek bardzo potrzebujący miłości prosi o pomoc... Quote
maggie1971 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jak to nikt nie zagląda, ja zaglądam:evil_lol: Quote
Neigh Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 No i ja......Aczkolwiek prawda jest taka, na dogo jest tyle psów, że liczenie iż dzięki niemu i podrzucaniu do góry znajdzie dom - marne szanse...... Quote
LAZY Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Mam nadzieje, ze Kreonikowi uda sie znaleźć DT. Pare groszy do tego zawsze dorzuce. Pod koniec tamtego roku wiozłam z mezem sunie ze szczecinskiego schroniska na DT i dziewczyna ma od wielkanocy nowy dom! Oby i jemu sie poszczesciło! Quote
maggiejan Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A to może ten tymczas pusty stoi...?:diabloti: Quote
Recommended Posts