Baha Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 fotki rewelacja, moje futerka tez sie zalapały;) - lhasaczek i niufol znajomy:multi: Quote
agadive Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 AnkaW napisał(a):dziękuję :lol:, hmm szkoda że to nie mój diablik. A swoją drogą ciekawe bo ten psiak nie był wystawiany :cool3: No dokładnie, były tylko 2 tak? Quote
agadive Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 agadive, chyba mam zdjęcia Twojej suni... :loveu: Kamila, dzięki serdeczne, mina mojej suni mówi sama za siebie "a ja mam gdzieś ten upał, idę do domu, wystawiaj sie sama." Jęzor miała non stop na wierzchu, bo było potwooornie gorąco :angryy: :loveu: doprowadziłaś mnie do łez tymi zdjęciami, płakaliśmy ze śmiechu :evil_lol: Quote
AnkaW Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 agadive napisał(a):No dokładnie, były tylko 2 tak? całe 3 sztuki :evil_lol: Quote
Recommended Posts