Pugsy Malone Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Oczywiście,że oglądamy, chociaż mnie najbardziej interesują mopsy:cool3: Dzięki za fotki-wszystkie:multi: Quote
ROBERTZICO Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Oglądamy,oglądamy,ale proszę pinczery.Fotki extra! Quote
AnkaW Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No to ładuję następne, ale pinczer to mnie chyba w obiektyw nie wpadł :shake: Quote
M&S Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 śliczne zdjęcia, a i pogodę mieliście świetną (tylko psom chyba było "troszkę" ciepławo?);) Quote
jolai alf Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 No superowa fotorelacja. Kiedy Ty miałaś czas tyle fotek narobić. Ja na każdą wystawę biorę aparat i często gęsto przyjeżdżam bez ani jednej fotki :cool3: Quote
AnkaW Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :evil_lol: w oczekiwaniu na ocenę i po - malutki spacerek dookoła ringów. Aparat biorę rzadko, chyba że jestem z kimś kto się nim zaopiekuje :cool3:. Zostało mi jeszcze trochę fotek ale dopiero wieczorem załaduję bo teraz pracaaa :roll: Quote
agadive Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Fugu Wybitnie Obiecująca, lokata 1, nominacja do BIS mam sporo zdjęć, ale nie mogę wrzucić :shake: (nie wiem co się dzieje, że nie mogę dodawać załączników, helppppppppppp) POZDRAWIAMY grzywacze, które mieliśmy przyjemność oglądać w akcji :loveu: Quote
Pugsy Malone Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 agadive, tu nie dodasz zdjęcia,tak jak na mopsim forum,musisz sobie je ściągnąć na jakiś serwer, np. fotosik, imageshack,czy czego tam używasz,skopiować kody i tu wkleić:multi: Sorry za offa,ale dziewczyna już drugi raz pyta:razz: Quote
AnkaW Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Pozdrawiam mopsiki, siedziała koło nas taka jedna piękna dama :loveu::loveu: Quote
AnkaW Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dziś już chyba nie da rady więcej, fotosik strasznie muli Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Cambel dawaj foty:mad::mad::mad: Quote
agadive Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ring Honorowy (u góry, pokazy, u dołu finały) Quote
AnkaW Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 super :multi::multi: coraz więcej foteczek Quote
agadive Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a to prezent dla Ciebie Aniu, jedyne jakie mam grzywki i od tyłu, niestety, ale zawsze to coś :) jaka linia :) Quote
AnkaW Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 agadive napisał(a):a to prezent dla Ciebie Aniu, jedyne jakie mam grzywki i od tyłu, niestety, ale zawsze to coś :) jaka linia :) dziękuję :lol:, hmm szkoda że to nie mój diablik. A swoją drogą ciekawe bo ten psiak nie był wystawiany :cool3: Quote
Tecia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 gonpak napisał(a):III -york II - stansford terrier (czy jak to sie pisze:oops:) I- west wybierał Andrzej Pławiński A jak VII grupa wyglądał BOG? Quote
Recommended Posts