Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja fotek praktycznie zero :-(Upał prawie 40'C .... masakraa ... wróciłam z koszmarnym bólem głowy i ogólnie wszystkiego..

Mój spaniel tybetański, ARNI Gang Cziki, oc.dosk, lok.I, Zw.Mł, BOB Junior, BOB !!! :loveu: Duży postęp Arniego w ruchu, cieszę się, że sie dzieciaczek pnie :lol: Do finałów nie dotrwaliśmy, zabrałam go z tego upału i wysłałam do babci na działkę :evil_lol:

Wystawiana przeze mnie suka leonbergera w stawce 7 zgłoszonych leonbergerów, CENTI z Bursztynówki - o.dosk, lok. I/II w kl.championów, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy!!! :loveu:

Posted

Upał był straszliwy na szczęście był wiatr czasem nawet mocny zrywający parasole. Mam kilka zdjęć to wstawię
Brat mojego Batiego Alex Zwycięstwo Grupy

Ktos chciał Berneńczyka

I BIS

Posted

i jeszcze troche o organizacji:

1. super dojazd, w mieście na każdym skrzyżowaniu tabliczka z napisem wystawa.

2. upał niemiłosierny, ale to niezależne od wystawców, ja ze swoją suczą pojechałam zaraz po ocenie, na kąpiel w Sanie

3. super numerki startowe, zrobione nie na papierze a na materiale , jak się do ubrania przykleiło to nic nie było w stanie go zedrzeć.

4. ładne pucharki za rasę.

5. wszystko punktualnie,

6. dmuchane zamki dla dzeci - moje dziecko było zachwycone.

7. medaliki na tasiemkach - ogromny plus, bo dziecko od razu mi medal zakosiło na szyję.

8. trawka skoszona, ale sianko nie sprzątnięte, to chyba jedyny minus.

Posted

agadive napisał(a):
BŁAGAM, kto wygrał BIS szczeniąt? i głupie pytanie jak mam wstawić fotki? nie mogę dodawać załączników

chyba west z Ukrainy bodajże

Posted

Gratulacje dla Wszystkich!! :multi:

McDzik napisał(a):
Ja fotek praktycznie zero :-(Upał prawie 40'C .... masakraa ... wróciłam z koszmarnym bólem głowy i ogólnie wszystkiego..

Mój spaniel tybetański, ARNI Gang Cziki, oc.dosk, lok.I, Zw.Mł, BOB Junior, BOB !!! :loveu: Duży postęp Arniego w ruchu, cieszę się, że sie dzieciaczek pnie :lol: Do finałów nie dotrwaliśmy, zabrałam go z tego upału i wysłałam do babci na działkę :evil_lol:

Wystawiana przeze mnie suka leonbergera w stawce 7 zgłoszonych leonbergerów, CENTI z Bursztynówki - o.dosk, lok. I/II w kl.championów, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy!!! :loveu:

Upał faktycznie był przeokropny, szybko się zmyłyśmy...Widziałam Cię, ale nie było czasu podejść...szkoda :(

później wstawię moje zdjęcia...:lol: