Nugatika Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ma ktos moze foty z wyboru na grupach? szczegolnie 2 i bernenczyk? bo to nasz braciszeeek :) Quote
McDzik Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Ja fotek praktycznie zero :-(Upał prawie 40'C .... masakraa ... wróciłam z koszmarnym bólem głowy i ogólnie wszystkiego.. Mój spaniel tybetański, ARNI Gang Cziki, oc.dosk, lok.I, Zw.Mł, BOB Junior, BOB !!! :loveu: Duży postęp Arniego w ruchu, cieszę się, że sie dzieciaczek pnie :lol: Do finałów nie dotrwaliśmy, zabrałam go z tego upału i wysłałam do babci na działkę :evil_lol: Wystawiana przeze mnie suka leonbergera w stawce 7 zgłoszonych leonbergerów, CENTI z Bursztynówki - o.dosk, lok. I/II w kl.championów, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy!!! :loveu: Quote
jolai alf Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Upał był straszliwy na szczęście był wiatr czasem nawet mocny zrywający parasole. Mam kilka zdjęć to wstawię Brat mojego Batiego Alex Zwycięstwo Grupy Ktos chciał Berneńczyka I BIS Quote
Frytela Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 OOO Gizmo BOG`a wziął :loveu: :loveu: a czy ten schipperek na bisach cos wygrał? Quote
jolai alf Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 To najpiękniejszy pies wystawy przemyskiej Quote
Ludwik Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A może ktoś zna wyniki gr.IV - jamników? Quote
Pencia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 BIS sędzia pani Ewa Bukład I schipperek II rodezjan III pomeranian Quote
bila1 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Frytela napisał(a):Gratki dla Cookie :) Powiedz mi a jak poszlo tej trikolorce z gaucho? wygrała rasę:p Quote
gonpak Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Iwona1984 napisał(a):ma ktos wyniki gr III III -york II - stansford terrier (czy jak to sie pisze:oops:) I- west wybierał Andrzej Pławiński Quote
gonpak Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 i jeszcze troche o organizacji: 1. super dojazd, w mieście na każdym skrzyżowaniu tabliczka z napisem wystawa. 2. upał niemiłosierny, ale to niezależne od wystawców, ja ze swoją suczą pojechałam zaraz po ocenie, na kąpiel w Sanie 3. super numerki startowe, zrobione nie na papierze a na materiale , jak się do ubrania przykleiło to nic nie było w stanie go zedrzeć. 4. ładne pucharki za rasę. 5. wszystko punktualnie, 6. dmuchane zamki dla dzeci - moje dziecko było zachwycone. 7. medaliki na tasiemkach - ogromny plus, bo dziecko od razu mi medal zakosiło na szyję. 8. trawka skoszona, ale sianko nie sprzątnięte, to chyba jedyny minus. Quote
AnkaW Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 i mój aniołecek reszte fotek wieczorem jak załaduje. Quote
agadive Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 BŁAGAM, kto wygrał BIS szczeniąt? i głupie pytanie jak mam wstawić fotki? nie mogę dodawać załączników Quote
gonpak Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 agadive napisał(a):BŁAGAM, kto wygrał BIS szczeniąt? i głupie pytanie jak mam wstawić fotki? nie mogę dodawać załączników chyba west z Ukrainy bodajże Quote
Cambel&Megi Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Gratulacje dla Wszystkich!! :multi: McDzik napisał(a):Ja fotek praktycznie zero :-(Upał prawie 40'C .... masakraa ... wróciłam z koszmarnym bólem głowy i ogólnie wszystkiego.. Mój spaniel tybetański, ARNI Gang Cziki, oc.dosk, lok.I, Zw.Mł, BOB Junior, BOB !!! :loveu: Duży postęp Arniego w ruchu, cieszę się, że sie dzieciaczek pnie :lol: Do finałów nie dotrwaliśmy, zabrałam go z tego upału i wysłałam do babci na działkę :evil_lol: Wystawiana przeze mnie suka leonbergera w stawce 7 zgłoszonych leonbergerów, CENTI z Bursztynówki - o.dosk, lok. I/II w kl.championów, CWC, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie, Zwycięzca Rasy!!! :loveu: Upał faktycznie był przeokropny, szybko się zmyłyśmy...Widziałam Cię, ale nie było czasu podejść...szkoda :( *** później wstawię moje zdjęcia...:lol: Quote
Frytela Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 bila1 napisał(a):wygrała rasę:p ooo to chyba juz ja lekko odchudzili ;) bo w bialymstoku malo ciekawie wygladala :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaW Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Nie wiem czy ktoś tu ogląda ale wstawię jeszcze kilka fotek Quote
Recommended Posts