Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a oni tam coś na stronie podadzą? chociaż spis przyjętych, bo w sumie nie wiem czy nie zaginęliśmy w sieci :evil_lol::evil_lol:. Pierwszy raz nie sprawdziłam zgłoszenia :cool3:

Posted

Ja chyba zadzwonie we wtorek i spytam czy jesteśmy, bo z tego co pamiętam to w poprzednich latach ani na Przemysl ani na Jarosław nic nie podawali w necie nigdy wiec lepiej zadzwonic

Posted

Mc Dzik a możesz poprosić wujka żeby spytał przy okazji o mnie? Właściciel Małgorzata Pakuła , Grupa III ,rasa airedale terrier suka klasa pośrednia, nazwa i przydomek:Viva Polonia Olga's Dogs :oops::oops::oops:

Posted

gonpak napisał(a):
Mc Dzik a możesz poprosić wujka żeby spytał przy okazji o mnie? Właściciel Małgorzata Pakuła , Grupa III ,rasa airedale terrier suka klasa pośrednia, nazwa i przydomek:Viva Polonia Olga's Dogs :oops::oops::oops:

Ok, dałam mu znać, mam nadzieje, że da rade się dowiedzieć o nasze psy :lol:

Posted

Adres jest podany na ulotce, wystawa odbędzie się jak rok temu na stadionie sportowym przy ul.Dworskiego.

A plan oceniania niestety dopiero na miejscu w katalogu będzie napisany, w poprzednich latach nie było go w internecie, do wystawy został tydzien, wiec watpie zeby jeszcze ktoś go dodał.

Posted

McDzik napisał(a):
Adres jest podany na ulotce, wystawa odbędzie się jak rok temu na stadionie sportowym przy ul.Dworskiego.

A plan oceniania niestety dopiero na miejscu w katalogu będzie napisany, w poprzednich latach nie było go w internecie, do wystawy został tydzien, wiec watpie zeby jeszcze ktoś go dodał.

strone wcześniej jest info gdzie wystawa....

Posted

Witam Was
Czy mogę prosić o informacje jak daleko jest do terenu wystawy idąc na piechotę z dworca Głównego PKS lub z PKP. Czy pół godziny wystarczy na dojście czy lepiej brać taxówkę? A może ktoś się wybiera z Lublina lub okolic i mógłby mnie zabrać?

Posted

Nie ma się co dziwić, że coraz mniej psiaków zgłaszanych, jak taka obsada sędziowska. W zeszłym roku w Przemyślu zgłoszonych było 6 cavalierków, w tym roku tylko 2, nawet swoich nie zgłaszałam, bo szkoda mi płacić tych kilkadziesiąt złotych za taką ocenę:shake::shake::shake:.