SZPiLKA23 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Uwazam tak jak Zaba DT nie jest niezbedny, Malinka to malenki piesek ale jeden z wielu małych pieskow i nie porzebuje bardziej niz reszta tego DT... nie mozemy isc w koszty bo nie mamy na to kasy Quote
Becia66 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Obfocimy od nowa i domek znależć sie musi......:eviltong: Quote
Holly1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Słodziaku kochany może się u nas na pomorzu coś ruszy.Uszeczka do góry Malizno kochana Quote
Becia66 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Manka widzisz ile masz osob za soba:) Tylko że nikt jej nie chce.....:placz: Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Moze lepiej poczekac az az ktos o tymczas poprosi. Naprawde zalezy nam tylko na dobrze psow i jezeli piszesz ze dasz rade to dasz.... i nic tu nie ma do tego Twoja sytuacja Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Chodzi mi o sytuacje materialna.... psu nie przeszkadza czy jest w małym mieszkaniu czy wielkim domu jak sie o niego dba i okazuje mu sie miłosc a tego pewnie by u Wet- siostry nie zabrakło:) Quote
iwop Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Szpilka w to nie wątpię ale sytuacja materialna ma duże znaczenie... Psy trawy nie będą jadły i same się nie wyleczą. Na dogo różnie bywa - czesto ci co ofiarowują pomoc w płatnym tymczasie, potem rezygnują i co potem...? Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dlatego wiem ze nie damy rady z platnymi tymczaami i w kołko to pisze to wychodzi na to ze wytykam biede chociaz słowa o tym nie napisłam! Quote
Mraulina Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Podnoszę - tyle mogę. W chałupie mam całą psiarnię. Quote
iwop Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Przykra sprawa ale ja przeczytałam prawie wszystkie posty wet-siostry i dochodze do wniosku, że wet najpierw proponujesz tymczas prawie na każdym wątku a potem - "musisz męża zapytać " To może najpierw zapytaj męża a potem tymczas proponuj... Co do biedy o której w kółko piszesz to na dogo nie siedza tez milionerzy. Problemem natomiast może być alkoholizm o którym jawnie piszesz bo niestety to juz jest powazny problem...:shake: Quote
iwop Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Oczywiście, że bez akceptacji reszty rodziny psów brac nie wolno. Ja wcale nie twierdzę, że masz pstro w głowie... Tylko czasami po prostu przeceniamy swoje mozliwośći. Jeżeli jednak łatka może miec u ciebie normalny dom to sama też do pomocy się dorzucę... bo jakoś czarno widzę, żeby taka staruszkę ktoś zaadoptował...:oops: Quote
SZPiLKA23 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Malinkowe allegro skonczyło sie 2 dni temu odczekam jeszcze ze 2 i wystawiam ponownie moze z nowymi fotami pojdzie lepiej Quote
iwop Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Na avtarku to chyba bardziej ciebie widać:evil_lol: Quote
Neczka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 staruszek i trójłapek.. :loveu: ślicznie ;):loveu: Pytam, bo zastanawiam się, jak Ty sobie poradzisz, jak weźmiesz teraz tą sunię i później przyjdą do Ciebie jescze 2. Jesteś pewna, że dasz sobie radę z 5 psami ? :eviltong: Quote
Neczka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Właśnie tak jak na moje liczenie wychodzi.. Bo teraz jest Tyrsa i Koli (pieski Nadzieji), jeszcze bierzę Łatkę no i pewnie nie długo przyjadą jeszcze Kapsel i Micia. Chyba, że mi się coś poplątało i źle piszę.. Quote
Neczka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Wet-siostro, napewno dasz sobie rady ? Bo jakoś tego naprawdę nie widzę, wybacz.. Quote
Neczka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 a zamierzasz gdzieś z nimi wychodzić, czy tylko na ogród puszczać ? Bo przyznam, że żadko widzę ludzi z 5 psiakami na smyczach :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts