Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uwazam tak jak Zaba DT nie jest niezbedny, Malinka to malenki piesek ale jeden z wielu małych pieskow i nie porzebuje bardziej niz reszta tego DT... nie mozemy isc w koszty bo nie mamy na to kasy

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chodzi mi o sytuacje materialna.... psu nie przeszkadza czy jest w małym mieszkaniu czy wielkim domu jak sie o niego dba i okazuje mu sie miłosc a tego pewnie by u Wet- siostry nie zabrakło:)

Posted

Szpilka w to nie wątpię ale sytuacja materialna ma duże znaczenie... Psy trawy nie będą jadły i same się nie wyleczą. Na dogo różnie bywa - czesto ci co ofiarowują pomoc w płatnym tymczasie, potem rezygnują i co potem...?

Posted

Przykra sprawa ale ja przeczytałam prawie wszystkie posty wet-siostry i dochodze do wniosku, że wet najpierw proponujesz tymczas prawie na każdym wątku a potem - "musisz męża zapytać " To może najpierw zapytaj męża a potem tymczas proponuj... Co do biedy o której w kółko piszesz to na dogo nie siedza tez milionerzy. Problemem natomiast może być alkoholizm o którym jawnie piszesz bo niestety to juz jest powazny problem...:shake:

Posted

Oczywiście, że bez akceptacji reszty rodziny psów brac nie wolno. Ja wcale nie twierdzę, że masz pstro w głowie... Tylko czasami po prostu przeceniamy swoje mozliwośći. Jeżeli jednak łatka może miec u ciebie normalny dom to sama też do pomocy się dorzucę... bo jakoś czarno widzę, żeby taka staruszkę ktoś zaadoptował...:oops:

Posted

staruszek i trójłapek.. :loveu: ślicznie ;):loveu:

Pytam, bo zastanawiam się, jak Ty sobie poradzisz, jak weźmiesz teraz tą sunię i później przyjdą do Ciebie jescze 2. Jesteś pewna, że dasz sobie radę z 5 psami ? :eviltong:

Posted

Właśnie tak jak na moje liczenie wychodzi..
Bo teraz jest Tyrsa i Koli (pieski Nadzieji), jeszcze bierzę Łatkę no i pewnie nie długo przyjadą jeszcze Kapsel i Micia.
Chyba, że mi się coś poplątało i źle piszę..