Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas wszystko dobrze. Maluchy rosna i po mału się oswajają. Trzeba nauczyć je chodzić na smyczy. Nie ma tylko na to czasu. Otwieramy boks i cała banda wybiega szczekając na łąkę. Malinka chce bardzo być moja , czuję to przez skórę. Ale jak mi Bóg mily mam w domu 4 psy , wiecej nie mogę. Wydajemy caly czas jakieś psy, przyjmujemy nowe ale orzeszki zostawiam w spokoju, niech jeszcze wydobrzeją -maleńkie.

Posted

[quote name='patch75']przykro mi:-( a to wszystko ich poprzednich 'wlascicieli', ze nie szczepione:shake:
Zabralam je z meliny nie moglam patrzeć. Szukam ich matki zginęła w niewyjasnionych oklicznosciach . Dzisiaj urabialam faceta na różne strony, przywiozlam ubrania dla dzieci ale on tylko powtarza, że suka oddalila sie. To maleństwo, kto jest u mnie pilnuje przed kotem aby nie pomylił z myszą , takie mleńkie a ma już 2 mce. Cudo nad cudami !

Posted

Szczeniaczki są słodkie. Będą do wydania jak bedzie 100 % pewność, że są zdrowe.Domki są poszukiwane jak najbardziej. Moja Migotka rozrabia , ustawia po kątach wszystkie psy, jest przeslodka. Małe ciałko, wielki duch.

Posted

Malinka ma u mnie specjalne względy. Zawsze wskakuje mi na plecy gdy nachylam sie nad innymi psami. Taka z niej cyrkówka. Otwieram samochod a Malinia siedzi w nim jak dupna pani/ ważna po śląsku !/ Lubi dziewczyna luksus. Orzeszki podrosły, wyblyszczały i są nadal. Mam tą wygodę ,że to ja decyduje , ktore psy są do adopcji a ktore jeszcze nie i orzeszki są "jeszcze nie." 2 chore na parwo szczeniaczki odeszły, 5 nie ma juz oznak choroby w tym 2 są u mojej koleżanki wetki w gabinecie.

Posted

Malinia to dupna pani / wielka po Ślasku !/ Gdy przyjedżam do przytuliska i wychodzę z samochodu Malinka wskakuje na moje siedzenie i siedzi, widać lubi luksus. Orzeszki zdrowe i są nadal u nas. Adopcje są na dobrym poziomie ale orzeszki są u mnie pod specjalnym nadzorem ! Nadal są bardzo plochliwe. Nie steruję ich, otwieram boks i wychodzą same na zewnątrz oprócz rudego .Po probie adopcji wycofal się !, nie chce wychodzic z boksu.

Posted

Zaglądam ty co chwila w nadziei, że napiszesz Basiu o Malince co w nowym domku siedzi....:eviltong: Z drugiej strony to pewnie chciałabym żeby została u ciebie bo jak piszesz kocha cię bardzo...:loveu:

Posted

Kasiu, ona narazie jest w hoteliku:eviltong:
Ale tak się przywiązała do Basi... też bym chciała, żeby pewnego dnia w domku Basi znalazło się miejsce dla maleńkiej Malinki:roll:

Posted

zmyliła mnie wypowiedź Beci ... co w nowym domku siedzi ... ehhh, moje szczęście nie trwało za długo ...

Basiu coś mi sie wydaje że Malina to Twoja sunia a wtedy cięzko domku się szuka :)