Becia66 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 jak tam nasza malinkowa rodzinka sie ma ? :lol: Quote
basia0607 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 U nas wszystko dobrze. Maluchy rosna i po mału się oswajają. Trzeba nauczyć je chodzić na smyczy. Nie ma tylko na to czasu. Otwieramy boks i cała banda wybiega szczekając na łąkę. Malinka chce bardzo być moja , czuję to przez skórę. Ale jak mi Bóg mily mam w domu 4 psy , wiecej nie mogę. Wydajemy caly czas jakieś psy, przyjmujemy nowe ale orzeszki zostawiam w spokoju, niech jeszcze wydobrzeją -maleńkie. Quote
basia0607 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Mamy parwo ale Orzeszki szczepione i w innym miejscu. Jedena sunia zmarla inne dostają surowice. Najmniejsza pchełka u mnie. Smutny i pracowity to dla nas okres. Quote
patch75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 przykro mi:-( a to wszystko ich poprzednich 'wlascicieli', ze nie szczepione:shake: Quote
Becia66 Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jesssssu.......:-(, jak dobrze Basiu że Orzeszki zaszczepione, żeby tylko inne pieski miały szanse wyjść z tego paskudztwa....:-( Quote
albiemu Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ojjj się podziało :( - bardzo mocno trzymam kciuki!!!!! Quote
basia0607 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='patch75']przykro mi:-( a to wszystko ich poprzednich 'wlascicieli', ze nie szczepione:shake: Zabralam je z meliny nie moglam patrzeć. Szukam ich matki zginęła w niewyjasnionych oklicznosciach . Dzisiaj urabialam faceta na różne strony, przywiozlam ubrania dla dzieci ale on tylko powtarza, że suka oddalila sie. To maleństwo, kto jest u mnie pilnuje przed kotem aby nie pomylił z myszą , takie mleńkie a ma już 2 mce. Cudo nad cudami ! Quote
malagos Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Basiu, ktoś szuka pieska "ratlerowatego" na Przygarnę psa http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115403 Quote
Drufi-Magda Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Witam:lol:jutro rano zadzwonie do kolezanki,ktora chciala malego pieska i dam znac Kasi(Albiemu)moze bedzie Malenstwo mialo domek:multi: Quote
basia0607 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Szczeniaczki są słodkie. Będą do wydania jak bedzie 100 % pewność, że są zdrowe.Domki są poszukiwane jak najbardziej. Moja Migotka rozrabia , ustawia po kątach wszystkie psy, jest przeslodka. Małe ciałko, wielki duch. Quote
Becia66 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Wiem że Malince i pozostałym orzeszkom u was dobrze ale wciąż bez swojego ludzia....:placz: Quote
albiemu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 piekna krucha i słodka Malina chce do Twoich rąk i Twojego serca .... Quote
basia0607 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Malinka ma u mnie specjalne względy. Zawsze wskakuje mi na plecy gdy nachylam sie nad innymi psami. Taka z niej cyrkówka. Otwieram samochod a Malinia siedzi w nim jak dupna pani/ ważna po śląsku !/ Lubi dziewczyna luksus. Orzeszki podrosły, wyblyszczały i są nadal. Mam tą wygodę ,że to ja decyduje , ktore psy są do adopcji a ktore jeszcze nie i orzeszki są "jeszcze nie." 2 chore na parwo szczeniaczki odeszły, 5 nie ma juz oznak choroby w tym 2 są u mojej koleżanki wetki w gabinecie. Quote
basia0607 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Malinia to dupna pani / wielka po Ślasku !/ Gdy przyjedżam do przytuliska i wychodzę z samochodu Malinka wskakuje na moje siedzenie i siedzi, widać lubi luksus. Orzeszki zdrowe i są nadal u nas. Adopcje są na dobrym poziomie ale orzeszki są u mnie pod specjalnym nadzorem ! Nadal są bardzo plochliwe. Nie steruję ich, otwieram boks i wychodzą same na zewnątrz oprócz rudego .Po probie adopcji wycofal się !, nie chce wychodzic z boksu. Quote
Becia66 Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Biedna rudziaszka....:placz:...a chyba najpiekniejsza z tych ,,waszych'' orzeszkow... Quote
Becia66 Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Zaglądam ty co chwila w nadziei, że napiszesz Basiu o Malince co w nowym domku siedzi....:eviltong: Z drugiej strony to pewnie chciałabym żeby została u ciebie bo jak piszesz kocha cię bardzo...:loveu: Quote
albiemu Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 hmmm??? w jakim domku???? co z Maliną??? Ejjjjjjjj .... ja bardzo proszę o coś więcej ...... :crazyeye::crazyeye: Quote
Neczka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Kasiu, ona narazie jest w hoteliku:eviltong: Ale tak się przywiązała do Basi... też bym chciała, żeby pewnego dnia w domku Basi znalazło się miejsce dla maleńkiej Malinki:roll: Quote
albiemu Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 zmyliła mnie wypowiedź Beci ... co w nowym domku siedzi ... ehhh, moje szczęście nie trwało za długo ... Basiu coś mi sie wydaje że Malina to Twoja sunia a wtedy cięzko domku się szuka :) Quote
basia0607 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Bardzo bym chciala aby Malinka byla moja ale to nie mozliwe. Mam colie, 3 jamniki i szczeniaka na tymczasie. W chwili obecnej wszytko wali mi sie na glowę. Parwo, ogrom porzuconych zwierząt no i sprawa jeszcze żyjącego Akselka, ktory zatrul się bedąc u mnie. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116570 Quote
Recommended Posts