Becia66 Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Basia, czy szczeniorki maja jakies imiona ? Wiedziałam że Malinka jest wyjątkowa....:loveu: Quote
Becia66 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 basia0607 napisał(a):Czarny szczeniorek to Zuzia a rudy to Rózia. Super!!! :evil_lol: A więc przesyłam całuski dla Zuzi, Rózi i Malinki.....:loveu: Quote
basia0607 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 U Orzeszkow dobrze. Wczoraj robilismy zacienienie nad boksem bo slonko grzeje. Psiaczli fajne , wesole , jeszcze nie zaczelam szukac im domow. Jakos żal sie z nimi rozstawac ale wiem, że to nieuniknione.Wysylam fotkli ale one nie dochodzą , nie wiem dlaczego. Szpilko póżniej znowu cos do Ciebie wysle. Quote
SZPiLKA23 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Hmmmm tez nie wiem probój na nurazuki@o2.pl lub szpilka00@o2.pl Tak sie ciesze ze orzeszki dobrze sie maja nie wiadomo co by z nimi w schronie było :( Quote
Becia66 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Za Malinką rozpacza w boksie jej najlepsza przyjaciólka Funia...:shake: siedzi biedna w kącie i żal serce ściska...Zawsze i wszędzie były razem, bawiły sie i tuliły...a teraz Funia taka samotna i smutna..:-(Malinka miała wielkie szczęście , niestety Funia nie- choć to taka kochana, spokojna i przymilna sunia....:-( Tu jeszcze Malinka ze swoją maleńką przyjaciółką Funią - 2 nierozłączki.... Quote
Becia66 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Basia może sie jeszcze nad Funią ulitujesz ? :roll: Quote
Becia66 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Basia ????????????;) To maleństwo chce do Ciebie.....:placz: Zlituj się....:modla: Quote
Neczka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jest taka cudowna, przyjazna, milutka, bezkłopotowa, delikatna, maleńka i siedzi sama w tym dużym boksie za kratami, głodna i osamotniona:placz: Quote
patch75 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 boze, jaka sliczna, zareklamuje ja moze jutro z okazji dnia zapobiegania bezdomnosci Quote
Becia66 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Basieńka przesyła nam zdjęcia naszych slicznotek....:loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Nie moge poprostu uwiezyc ze one sa bezpieczne i powtórze to chyba po raz 10 ze ssssttttrrrraaaassszzzznnnniiiieeee sie ciesze :) Quote
basia0607 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Mam chetną pania na szczeniaka. Mieszkanie w bloku w Elblągu. Pojadę tam i sprawdzę. Dzisiaj orzeszki będą szczepione. Quote
basia0607 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Wieczorem zawiozlam do przytuliska dwa pieski mikro porzucone w lesie. Nie wiemy ile czekaly na swego pana. Kleszcze wyciagalysmy palcami. Biedne wystraszone istoty. Malinka gdy mnie uslyszala podniosla lament na całą okolice.Musialam wziąść ją na ręce i długo tulić. Quote
patch75 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 basia0607 napisał(a):Wieczorem zawiozlam do przytuliska dwa pieski mikro porzucone w lesie. Nie wiemy ile czekaly na swego pana. Kleszcze wyciagalysmy palcami. Biedne wystraszone istoty. Malinka gdy mnie uslyszala podniosla lament na całą okolice.Musialam wziąść ją na ręce i długo tulić. skad wiedzia;las p tych psach? przypadkowo znalazlas? Quote
basia0607 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Do mnie dzwonią ludzie z całego terenu ! Zgłaszają takie przypadki. Pieski sa fajne , doszly do siebie. Kupilam 2 kg parówek i jade po godz. do nich. Wszystkie psy wypuścimy na podwórko, ja i Iwonka popifkujemy , kilka psow wykąpiemy i będzie fajnie ! Quote
basia0607 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Wrócialam, małe orzeszki i wczorajsze mikropieski zostaly wykąpane i odkleszczone.Pobiegały po łące ,zjadły parowki i poszły spać. Malinka tylko plakała bo musialam wnieść ją do boksu :placz: Quote
patch75 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 basia0607 napisał(a):Do mnie dzwonią ludzie z całego terenu ! Zgłaszają takie przypadki. Pieski sa fajne , doszly do siebie. Kupilam 2 kg parówek i jade po godz. do nich. Wszystkie psy wypuścimy na podwórko, ja i Iwonka popifkujemy , kilka psow wykąpiemy i będzie fajnie ! fajny sposob na spedzenie czasu na powietrzu w taka pogode jak dzis, z ta kapiela i pifkiem:razz: Quote
Becia66 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Neczka']Beciu, można już zmienić tytuł wątku ;);)[/quote Myślę Neczko że można...:lol: Jestem pewna że Basieńka znajdzie dla Malinki najlepszy domek pod slońcem...:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts