Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i nasza cudowna Malinka ...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

dzieki której 3 szczeniusie schron opuściły......:multi::multi::multi:

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Antonina napisała że psiaczki cudowne i że na postoju chciały dać noge tak jak Dzielna jak ją wiozłyśmy.Teraz ma rozładowany tel i trzeba czekać aż do Basi dojadą i sama coś napisze.Tak się cieszę,wszystko załtwiane na ostatnią chwiłę a jednak się udało:multi::multi::multi:

Posted

CZekam niecierpliwie na wieści od Basi bo wiem że Antonina obecnie do netu dostępu nie ma. Mam tylko nadzieję że szczęśliwie dotarli.
Holly- specjalne podziękowania dla ciebie za sfinansowanie transportu do Rzeszowa i pilotowanie sprawy telefonicznie bo dzięki temu te 4 cudne suńki nie muszą już walczyć o życie...:Rose::Rose::Rose:

Posted

Jestem ale niewiele kontaktuję. Cała noc i dzień nieprzespana.napisze krótko bo wiem , że czekacie na wieści.Pieski dotarły do nas szczęsliwie chociaż z duzym opóżnieniem z powody wypadku samochodowego na wysokości Morąga. Szczeniaczki chudzieńkie z wielkimi brzuszkami ,na pewno są tam robale.Poszły do boksu ale na noc Iwona zabierze je do domu. Natomiast Malinka ma cieczke i nie moglam jej w przytulisku zostawić. Malinka teraz jest u mnie ale mój jamniczy staruszek dostał wigoru i spiewa arie pod drzwiami. Muszę jutro, ją gdzieś na tymczasie ulokować.Malinka jest slodka i krucha. Prosi aby ją glasać , zaczepia lapkami. Jestem tym żdziwiona bo przeważnie psy z takich stasznych miejsc są b. plochliwe.

Posted

Dziekuje wszystkim zaangażowanym w ta akcje:calus::klacz: :loveu: kolejne orzeszki beda miały dobre domy...

Tam czesc psow jest dzika i niestety potrzebuja socjalizacji ale wiekszosc garnie sie do człowieka mimo ze pozytywny gest rzadko kiedy widzi...

Posted

Wielkie dzięki ,wszystko poszło sprawnie,tylko została w wielkim smutku koleżanka Malinki,też drobniutka sunia.Jak dołączą do niej jakaś zadziore?

Posted

no przecież piękna akcja pięknych ludzi zakończona dobrze - chylę czoła moje drogie dogomaniaczki ! :loveu::calus::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::klacz:

Posted

Malinke zawiozlam do boksu. Są tam tylko 2 szczeniki i ona. Małe bardzo się ucieszyły Malinką. Malinia piszczala za mna. W drodze do przytuliska siedziala mi na kolanach, wtulona, lizala po twarzy.To kochana , spolegliwa sunia.Byle komu jej nie dam.Ona potrafi zachować sie w domu w samochodzie , piesek super.
Martwie się , że u Was parwo.Szczeniaczki wygladają na zdrowe ale to starszna choroba , nagle atakuje.Malutkie są śliczne,nie wyobrażam sobie aby coś sie mialo im stać.Chyba dobrze im u nas bo biegają , cieszą sie, witały mnie ale dotknąć sie jeszcze nie dają. Mam ich fotki. Jutro wkleję.

Posted

Oby to nie parwo bo bedzie po wszystkich szczeniakach w schronie :(

Ciesze sie ze u Malinowej damy i 2 ogonkow wszystko dobrze nawet nie maja pojecia jakie ich szczescie spotkało. Dziekuje wszystkim za ta akcje :multi:

Posted

Nie mogę dodzwonić się do Asi,cały czas ma wyłączony tel.A powinni już być w domu. Mam nadzieję że ostatnie maleństwo też już jest w nowym domku.Jakie parwo?? w orzechach jest to świnstwo?

Posted

Dodzwoniam się w końcu do Asi.Ostatnia suńka-Doda miała pojechać do nowego domku do Ocypla ale Asia tak się w niej zakochała że już jej nikomu nie odda:evil_lol:.No to teraz mają 3 pieski;).Doda ma teraz na imie Zosia i wieczorem idzie do weta na szczepienia.Jestem w szoku jak ta cała sprawa się potoczyła i pomyśleć że prawie ten wyjazd nie miał wypalić, a teraz tyle szczęscia:multi: