Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ecci napisał(a):
pod gumolitem miała byc wylewka a okazało się, że są deski i wylewkę dopiero musimy zrobic!!!:placz::placz::placz:

:lol::lol::lol: Chyba pęknę ze śmiechu! Ciekawe, co jeszcze się okaże. Ecci,
nikt ci nie obiecywał, że będzie łatwo. Zwłaszcza podczas remontu. To kiedy wylewacie?

Posted

Olena84 napisał(a):
Ecci może Ty po prostu powiedz Agatce by sie szykowała na cały rok z Bafusiem;)

Agatce nic nie trzeba mówić, Agatka od początku wiedziała - jak tylko usłyszała słowo "remont." Bo Agatka nigdy nie słyszała o "terminowym ukończeniu remontu."

Posted

jutro rano! Po drodze dużo rzeczy wychodziło dziwnych na tym mieszkaniu...chociażby to, że gdy przyszedł elektryk stwierdził, że cała instalacja jest do wymiany i cud, że poprzedni właściciel się nie spalił!Inna sprawa! Rurki od ogrzewania szły niszą pod podłaogą i przez 3 lata zalewały sąsiadkę! I kilka innych ciekawych rzeczy!

Posted

Odczepta się od mojej działki:).. no ładny ecci masz domek rodzicow, moge sie zamienic, mam duzo znajomych na wielkopolsce, w zasadzie tylko tam o dziwo mam znajomych, wiec biore:)

Posted

Olena84 napisał(a):
Odczepta się od mojej działki:)

Od działki się nie odczepimy, bo nie mamy gdzie się podziać w długi weekend. Pierwszy, bo w drugi zabieram Bafka i resztę na Suwalszczyznę. Niech chłopak złapie szczupaka swojego życia.