Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

24.12.1993 - 14.11.2008

Postanowiłam założyc wątek mojemu staruszkowi Pimkowi, który jest ze mną od 14 lat. Dziś niestety patrzę jak powoli od nas odchodzi i to chyba boli najbardziej.
Niniejszym chcę Wam przedstawic mojego łobuza i jego przyjaciół oraz opowiedziec jego historię.

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak się zastanawiałam mulinko co Tobie odpowiedziec. Nie da się opowiedziec szczęśliwych 14 lat w jeden dzień w jednym poście, nie da się opowiedziec historii pragnienia dziecka w dwóch zdaniach...cierpliwości muszę to tylko ubrac w ładne słowa.

Tymczasem wklejam najświeższe zdjęcia ze spacerku, czyli przysłowiowej "trafki", na która Pimek wybrał się wraz ze mną i swoją współlokatorką Kanapką:

Posted

to jest ogródek na który wychodzę kiedy chcę, ciocia bardzo często krzyczy za to "kiedy chcę", bo latamy z Kanapką prawie na zmianę:diabloti:

Posted

Podział zadań jest jak widzę następujący:

- Ja wklejam zdjęcia
- Olena komentuje:diabloti:

ogródek to parę metrów koło domu, ale wyjśc, zrobic grila czy poopalac się jest gdzie:multi: Psiaki też mają gdzie polatac sobie.

A Pimurek jest małym psiakiem, więc może dlatego wygląda jak szczeniak, on waży niewiele ponad 9 kilo, teraz to pewnie z 8. Jest chyba nawet mniejszy od Bafusia, sądzę tak, bo Agata dziś napisała, że Bafek waży 11,5 - więc raczej duży z niego chłopak:loveu:

Posted

obok naszego domu jest łączka i park,
czasem tam chodzimy posłuchac co w trawie piszczy, w wypadku niektórych, nawet powąchac:loveu::loveu::loveu: